2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar ben araştırıom ama bulamıom aramızda daha önce dış gebelik geçiren var mı?? bu dış gebelik kaçıncı haftada belli olur ki yani normal gebelikten farkları nelerdir.. ben çok korkuorum bu dış gebelikten falan..

evet 1,5 yıl sonra normal yolla oldu.inşallah keseyide kalp atışlarını görürsün ne zaman kontrolün?

Nihalcim rahimde keseyi görünce zaten dış gebelik ihtimali ortadan kalkıyor..

ben her ihtimale karşı vajinal ultrasona giricem.. normalde görünmeyebilirmiş...

benimde büyük ihtimal vaginal ultrason olucak. karından bakılan ultrason bir hafta daha geç gösteriyormuş.

cnm bugün kalp atışlarını duyabileceğini mi söyledi doktorun benimki ancak cuma duyabiliriz dedi bizim satlar aynı. acaba ben de bugün gitsem mi ya da yarın neyse sen bugün bi git akşama bana nolur haber ver duyabildiysen ben de yarın hemen gideyim. dualarım seninle bitanem hiç bir sorun çıkmıycak küçük meleğinin küçücük kesesini görüceksin inş. kalp atışlarını da duyarsın. dualarım ve kalbim seninle. hadi hayırlı haberlerini bekliyorum. kaydirigubbakcemile5

aramıza yeni katılan eylül anneleri hoş geldiniz. bu arada ağrısı ya da kanaması olan arkadaşlar inş. hiç bir sorun çıkmaz ve bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. benim kuzenimin de kanaması oluyor tam düşecekti ama kurtuldu şimdi kalp atışları da normal. içinizi ferah tutun dualarımız sizinle.

selam kızlar az önce geldim hastaneden veeeeee :))))))))) 1126 çıktı hcg....2 ocakta 256 idi gayet güzel katlamış...binlerce kez şükürler olsun rabbime ve maşalaaaaah nazar değmesin :))öpüyorum hepinizi...

çok sevindim cnm inş. bundan sonrasında da herşey yolunda gider. eylül anneleri olarak hiç azalmadan hep artarak gideriz inş.

çok sevindim cnm inş. bundan sonrasında da herşey yolunda gider. eylül anneleri olarak hiç azalmadan hep artarak gideriz inş.

canım çok çok teşekkür ederim...Kocaman bir AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn güzel dileklerin için...:1hug:

selam kızlar az önce geldim hastaneden veeeeee :))))))))) 1126 çıktı hcg....2 ocakta 256 idi gayet güzel katlamış...binlerce kez şükürler olsun rabbime ve maşalaaaaah nazar değmesin :))öpüyorum hepinizi...

hayırlı olsun cok sevındım pekı agrılar neden oluyormuş sordunmu

Canım korkma, ara ara o kasık ve karın ağrısı bendede oluyor. Çok şiddetli olmasa bile insanı korkutuyor haklısın canım. İçini rahat tut , umarım Allah herşeyi gönlüne göre verir.

sagol canım ya ıcımı rahatlattın ama ınsan korkuyo elınde olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…