5 haftalık benım hesaplarıma gore galiba yarın dr gıdecem
progestan yuvarlak küçük beyaz bir hap değilmi sendekide işte onu ben fitil olarak kullanıyorum. hem içiliyor hemde fitil olarak kullanılabiliyor o hap. ağızdan alındığında çok uyku yapıyormuş. umut tüp bebekte yaptırdım canım. çok şükür ilk denememde hamile kaldım. Allahın izniye sırada kese ve kalp atışı var.
bak ne güzel kendiliğinden hamile kalmışsın Allah tamamına erdirsin.
ya arkadaşlar ben araştırıom ama bulamıom aramızda daha önce dış gebelik geçiren var mı?? bu dış gebelik kaçıncı haftada belli olur ki yani normal gebelikten farkları nelerdir.. ben çok korkuorum bu dış gebelikten falan..
Nihalcim rahimde keseyi görünce zaten dış gebelik ihtimali ortadan kalkıyor..ya arkadaşlar ben araştırıom ama bulamıom aramızda daha önce dış gebelik geçiren var mı?? bu dış gebelik kaçıncı haftada belli olur ki yani normal gebelikten farkları nelerdir.. ben çok korkuorum bu dış gebelikten falan..
evet 1,5 yıl sonra normal yolla oldu.inşallah keseyide kalp atışlarını görürsün ne zaman kontrolün?
Nihalcim rahimde keseyi görünce zaten dış gebelik ihtimali ortadan kalkıyor..
cts gidicem canım keseyi görmeye.. ama nasıl dayanıcam bilmiorum...
bende pazartesi gidicem. nasıl dayanıcaz yaa.fisfisfisİnşallah görücez keseleri
merhaba kızlar dünden beri internete girememiştim bakıyorum da sanki daa da kalabalıklaşmışız :)bu arada ben bugun doktora gidicem keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için inşallah dua edin kızlar bi aksilık çıkmasın gelişmelerden haberdar ederim allah a emanet olun görüşürüz :)
sat ne zaman canım senin???
çok sevindim cnm inş. bundan sonrasında da herşey yolunda gider. eylül anneleri olarak hiç azalmadan hep artarak gideriz inş.
selam kızlar az önce geldim hastaneden veeeeee :))))))))) 1126 çıktı hcg....2 ocakta 256 idi gayet güzel katlamış...binlerce kez şükürler olsun rabbime ve maşalaaaaah nazar değmesin :))öpüyorum hepinizi...
Canım korkma, ara ara o kasık ve karın ağrısı bendede oluyor. Çok şiddetli olmasa bile insanı korkutuyor haklısın canım. İçini rahat tut , umarım Allah herşeyi gönlüne göre verir.