2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun cok sevındım pekı agrılar neden oluyormuş sordunmu

çok teşekkürler canım, kendi dr um tıp fakültesinde ve çok uzak iş yerime yakın bi devlet hastanesi var orda baktırdım tahlilime onun için soramadım... yarın kendi dr umu arayacağım ne zaman geliyim diye...

selam kızlar az önce geldim hastaneden veeeeee :))))))))) 1126 çıktı hcg....2 ocakta 256 idi gayet güzel katlamış...binlerce kez şükürler olsun rabbime ve maşalaaaaah nazar değmesin :))öpüyorum hepinizi...

Gözünaydın canım çok sevindim senin adına. Umarım bundan sonrasıda hep böyle güzel ve sağlıklı gider. Sende yakın zamanda doktora gidecekler için yani bizim içinde dua et canım. Tekrar hayırlı olsun. :teytey:

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
4- açeyla.......................30 Kasım.............6 Eylül
5-kedinihal.....................2Aralık............. .8Eylül
6-delfindora...................27 Kasım.............3 Eylül
7-Candy5.......................28 Kasım.............4 Eylül
8-ayderim......................24 Kasım.............2 Eylül
9-zeynepsz.....................3 Aralık..............8 Eylül
10-telli.........................27 Kasım.............3 Eylül
11-farsena.....................28 Kasım.............4 Eylül
12-aylin20.....................29 Kasım.............5 Eylül
13- Yasemin-66................07 Aralık.............13 Eylül
14-Mozijiku...................01 Aralık..............7 Eylül

Son düzenleme:
selam kızlar az önce geldim hastaneden veeeeee :))))))))) 1126 çıktı hcg....2 ocakta 256 idi gayet güzel katlamış...binlerce kez şükürler olsun rabbime ve maşalaaaaah nazar değmesin :))öpüyorum hepinizi...

Maşallahhh çok güzel çıkmış. güzel güzel artmış. tebrik ederim.

çok sevindim yasemincim Allah tamamına erdirsin inşallah

yediklerinizde içtiklerinizde nelere dikkat ediyorsunuz? ben çok sevdiğim nescafeden ayrı düştüm.gerçi doktorum birkaç bardak içebilirsin dedi ama ben ne olur ne olmaz içmiyorum.günde iki bardak çay içiyorum sadece.

sigarayı bıraktım kahveyi kolayı bıraktım. onun dışında normalde yemediğim ama bebeğim için faydalı olan ne varsa yemeye başladım

Çooook sevindiiiiimmm... Allahım tamamına erdirsin canım...

hergün bir bardak taze sıkılmış portakal suyu bir bardak süt içiyorum, bu bitki çaylarından bizim için hangisi faydalı bilen var mı?

sigarayı bıraktım kahveyi kolayı bıraktım. onun dışında normalde yemediğim ama bebeğim için faydalı olan ne varsa yemeye başladım

kahve cay icemıyorum nedense mıgdem bulanıyor icınce başka bırşeyden bulanmıyor normalde cay tıryakısıydım .zaten kolayı sıgarayı icmıyordum hamıleyken hıc icmem

ayyy ben sigara içiyordum. hergün en az 3 fincan kahve 2 bardak kola içiyordum. ben de çay hiç sevmem ağzıma koymazdım zaten. ama hamile kaldığımdan beri kahveyi de kolayı da sigarayı da bıraktım. emzirdiğim sürece de içmem zaten. herşey bebişlerimiz için.

kızlar açık siyah çay içmenin zararı olurmu. gün içinde 3 bardak süt içiyorum ama çaydanda vazgeçemedim. onun dışında kahve ve sigarada yok.

benim hiç birşeyden midem bulanmıyor. aslınd ilk hamileliğimde bulantım çok olmuştu o yüzden herkes erkek diyo. erkek bebek hamileliklerinde ilk dönem mide bulantıları olmazmış tabi bunlar hurafe ama işime de gelmiyor değil. güzel kızıma Allahım bir de hayırlı sağlıklı bir erkek kardeş nasip ederse ne güsel olur.

ya acaba bnde sizin gibi eylül annesi olabilecekmiyim sat 2 aralık adetim 34 günde inş.olmam ve size katılabilirim..hepinize sağlıklı güzel bebişler,iyi geçen hamilelikler diliyorum.nolur sizde bana dua edin..

inş.bi kaç gün sonra adını yazdırırsın listemize. Allah hayırlısıyla hamiş haberlerini almayı nasip etsin.

Arkadaşlar bence yediklerimizi - yemediklerimizi bir listeleyim. Beslenme konusu çok önemli hepimiz için. İlk liste benden gelsin sizlere....

Yediklerim ve içtiklerim :
Her sabah için değişmez menüm:)
1 dilim kepek ekmeği, bir parça yağsız peynir, bir yumurta, 1 bardak portakal suyu
Meyve olarak muz , portakal veya elma, ayva. Değişebiliyor..
Ceviz ( hergece 4-5 parça)
Fındık - badem
Pekmez (hergece 1 tatlı kaşığı)
Yağsız süt ( hergece 1 bardak)
Ayran ( öğle yemeğinde 1 bardak )
Portakal suyu veya ayran (akşam yemeğinde)
Bulgur , pirinç pilavı veya makarna
Balık (haftada 1 kere yemeğe çalışıyorum)
Mercimek , şehriye , tarhana ve diğer baklagiller
Brokoli (çok sık yemeğe çalışıyorum)
Çökelek ( yağlanmış hafta sonları kahvaltıda yiyorum)
Tavuk ( sık sık tüketiyorum ama haşlanmış olarak)
Kırmızı et ( haftada bir kere tüketmeye çalışıyorum)
Sütlü tatlı ( çok canım çektiğinde bir kaç kaşık sadece)
Bol bol su
Limon
Salata
Ispanak
Karnıbahar
Lahana veya biber dolması
Bezelye
Papates püresi veya yemeği,

Yemediklerim ve içmediklerim.
Maydanoz , nane , semizotu ve dereotu,
Bitki çayları, kola , kahve , çay , gazoz , soda vb...
Kek , pasta , börek , bisküvi , poğaca gibi unlu yapılan yiyecekler
Çikolata ve hamur tatlıları
Yağlı kızartmalar
Konserve , tatlandırıcı ve hazır gıdaların her türlüsü
Mevsimsiz meyve ve sebzeler

ya acaba bnde sizin gibi eylül annesi olabilecekmiyim sat 2 aralık adetim 34 günde inş.olmam ve size katılabilirim..hepinize sağlıklı güzel bebişler,iyi geçen hamilelikler diliyorum.nolur sizde bana dua edin..
İnşallah canım, dualarımız seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…