Ben kendi adıma yaşıyorum zeynepcim. Bazen sızlar gibi bi ağrı oluyor bazende sanki regli dönemi ağrısı gibi oluyor.. Korkumdan doktoruma da danıştım, dediğine göre çok şiddetli ve uzun süreli olmadığı sürece gayet normalmiş bu ağrılar..Allahım korusun canım, Allah gene kaybetmenin acısını yaşatmasın bizlere :Saruboceq:kızlar bu aksam bıraz moralım bozuk.kasıklarımda agrı var 2tanede kaybedınce kendımı dınlıyorum.sızlama seklınde kasık agrısı olan varmı arkadaslar yardım edın...bunuda kaybetmekten korkuyorum..
günaydın... sabah 7,30 dan beri karnım ağrıyor ama ağrı aşağılarda kasıklarımın orta birleşim yerinde, hala devam ediyor ve ben çok korkuyorum....işe zor geldim kızlar....
Bende senin gibi az da olsa istiyorum bulantım olsun ama yok..Gerçi bulantı olması hormonların normal, herşeyin yolunda olduğunu gösterir diye bir düşünce de hiç doğru değil doktorlara göre..benim gün içinde karın ağrım oluyor ara ara.ama dün uzun bir süre ağrıdı.stres yaptım bugün daha iyiyim.bulantı bede hiç yok.nedense azda olsa bulantım olsun istiyorum.bulantı olması hormonların normal herşeyin yolunda olduğunu gösterir diye bir düşünce var bilmem doğrumu?
Aslında doğru tabii, bulantısı olmayanlar çok daha iyi beslenebiliyorlar. Bulantı sıklıkla karşılaştığımız bi durum olduğu için hamilelerde, insan ister istemez kendini de yokluyoMerhaba arkadaşlar. Düne kadar bende de bulantı yoktu. Dün ilk defa akşam yemeğimi yiyemedim. Yemek yerine zeytin ekmek yiyebildim ancak. Bence bulantı işini kafaya takmayın derim. Bende de bulantı yok diye biraz araştırmıştım. Bunun sağlıklı bir hamilelik için gerekli bişey olmadığı yazıyordu. Hem bulantısı olmayanlar çok daha iyi beslenebiliyorlar. Daha iyi değil mi sizcede. Bu arada sabah annemle konuştum ve biraz midem bulanıyor dedim. Annemde ne dese beğenirsiniz.... Daha kırkın çıkmadıki kızım aslında erken belirtiler için falan dedi. Ben bu kırkının çıkması olayının sadece bebekler için varolduğunu sanıyordum meğer hamileler içinde varmış!!!!
Canım nasıl hayırlıysa öyle olsun senin için.. Ama tabiii kalbim sağlıkla gelişmesinden yana bebeğinin.. bende bundan önceki hamileliğimde kimyasal gebelik yaşadım acısının ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum ama kendimi hep şöyle telkin ettim en başında kaybettim bebeğimi.. hamileliğinin ileriki aylarında kaybedenler var, 9 ay karnında taşıyıp doğumda daha öpüp koklayamadan kaybedenler var yada büyütüp yetiştirip kaybedenler var.. o annelerin acısı bin kat daha büyük.. o yüzden korktuğun gibi kimyasal gebelikse bile hiç isyan etme, neden ben deme.. sonuçta %90 ihtimalle kromozom yapısının bozukluğundan dolayı yaşıyorsun sen bu düşüğü.. kimyasal gebelik yaşayıp 1 ay 2 ay sonra yeniden hamile kalan bir sürü arkadaşımız var bu sitede bile.. o yüzden sakın kendini üzme, inşallah korktuğun gibi olmaz hayatım.. dularımız seninle.. bizi haberdart et gelişmelerden, Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
kalp atışlarını bir duysam bulantıya takmıycam fazla, doktora karnım ağrıyor dediğimde bana progestan verdi.sabah akşam içiyorum birer tane.progestan kullanan varmı?
sagol canım ama eşim çok heveslenmişti çok üzülüyorum ona bakınca seninde kimyasal gebelik belirtilerin böylemiydi?
aynen benımde var cok korkuyorum işe dahı gıtmedım sabaha karşi benı uyandırdı agrı cok şitdedlıydı dr falanmı gıtsek aynı dedıgın yerde
Anlıyorum canım :teselli: Ben adet günümde kan testi yaptırmıştım Ece, 56.7 gibi bi değer çıkmıştı. aynı gün muayene oldum tabii kese fln görülmedi. doktor 1 hafta sonra gel demişt. 2-3 gün sonra sabah acayip bir ağrıyla uyandım.. gün içinde devam etti.. öğlene doğru 1 damla kan geldi bi yarım saat sonra baya bi kanama oldu. hemen doktora gittik.. ultrasonla baktı düşüyor bebek dedi :çok üzgünüm: hemen kan testi yaptırdık zaten değerim 8 e düşmüştü :çok üzgünüm: böylece düşürdüm işte bebeğimi kanamayla, kürtaj fln olmadı.. sadece ağrı olmuştu yani başka bi belirtisi yoktu..sagol canım ama eşim çok heveslenmişti çok üzülüyorum ona bakınca seninde kimyasal gebelik belirtilerin böylemiydi?
Ben kullanıyorum pelincim progestan, sabah akşam 1 tane.. düşük ihtimali için verdi dr. yalnız şöyle birşey var düşecek olan bebek ne içersen iç düşer.. fakat gebelikte progesteron hormonu müthiş önemli bir hormon.. bazı düşüklerin sebebi annede bu hormonun eksikliğinden olabiliyor dolayısıyla doktorlar bu eksikliği kapamak için anneye bu hormonu dıştan yüklüyorlar bu ilaç sayesinde..o zaman düşük ihtimalini çok yüksek oranda engellemiş oluyorlar ama düşüğün sebebi başka bişeyse bu ilaç çok da faydalı olacak diye birşey yok yani..kalp atışlarını bir duysam bulantıya takmıycam fazla, doktora karnım ağrıyor dediğimde bana progestan verdi.sabah akşam içiyorum birer tane.progestan kullanan varmı?
Ben kullanıyorum pelincim progestan, sabah akşam 1 tane.. düşük ihtimali için verdi dr.
Progestandan mı hamileliğin bir getirisi mi bilemem ama uyku hali bende de çok.. ben bu akşam şehirdışına çıkıyorum Pelincim 1 haftalığına.. haftaya salı dönücem allah nasip ederse, 15 ocak da doktor randevum var.. Nasipse inşallah o zaman duyucam bebişimin kalp atışlarını :Saruboceq:kalp tışları için ne zaman gidiyorsun doktora,progestan uyku yapıyor bende.
Progestandan mı hamileliğin bir getirisi mi bilemem ama uyku hali bende de çok.. ben bu akşam şehirdışına çıkıyorum Pelincim 1 haftalığına.. haftaya salı dönücem allah nasip ederse, 15 ocak da doktor randevum var.. Nasipse inşallah o zaman duyucam bebişimin kalp atışlarını :Saruboceq:
Aklına kötü şeyler getirme canım... Bu ne sancılı bir süreçmiş yaaa(( Allah hepimize sabır versin , kolaylık versin..şu günler hayırlısıyla bir geçsinde bebeklerimizi kucaklarımıza alalım artık...
Açıkcası ben daha doktora bir kez gittim. O da hamile olduğumu öğrendiğim gün. İkinci kez de ultrason için gidicem gelecek hafta pazartesi. Açıkcası sık gidip , kafamı bulandırmak istemiyorum. Çünkü çok pimpirikliyimdir ve kafama da herşeyi çok takarım. En iyisi çok fazla karıştırmamak diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin canım....
Amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah bitanem yaaa :1hug: Günler biran önce geçip gitse de bebişlerimizin o minicik kalp atışlarını görmek nasip olsa bizebenim randevum hafataya salı inşallah güzel haberler veririz birbirimize,
Eşler sanırım her zaman daha çok üzülüyor(( Benim eşimde çok duygusaldır ve bebek sahibi olmayı benden daha çok o istiyordu. Allah korusun bişey olsa ona , benden çok daha fazla üzüleceğinden hiç şüphem yok. Ama inşallah korktuğun başına gelmezde ikinizde çok sevinirsiniz.
Anlıyorum canım :teselli: Ben adet günümde kan testi yaptırmıştım Ece, 56.7 gibi bi değer çıkmıştı. aynı gün muayene oldum tabii kese fln görülmedi. doktor 1 hafta sonra gel demişt. 2-3 gün sonra sabah acayip bir ağrıyla uyandım.. gün içinde devam etti.. öğlene doğru 1 damla kan geldi bi yarım saat sonra baya bi kanama oldu. hemen doktora gittik.. ultrasonla baktı düşüyor bebek dedi :çok üzgünüm: hemen kan testi yaptırdık zaten değerim 8 e düşmüştü :çok üzgünüm: böylece düşürdüm işte bebeğimi kanamayla, kürtaj fln olmadı.. sadece ağrı olmuştu yani başka bi belirtisi yoktu..