2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canım ama eşim çok heveslenmişti çok üzülüyorum ona bakınca seninde kimyasal gebelik belirtilerin böylemiydi?

bende ramazan bayramından önce bi kimyasal gebelik geçirdim sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim ....

anlıyorum canım.allah bu sefer yüzünü güldürür inşallah.
Amin canııım hepimizin yüzü gülsün inşallah, allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın :Saruboceq: Nolur moralini yüksek tut Ececim, dualarım seninle.. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana canım..

hayırlısı olsun sonucu bekliyoruz.inşallah güzel heberle gelirsin.

inşallah canım dualarım hepimiz için ...güzel haberlerle görüşmek dileğimle...herşey yolundaddır umarım...ağrım geçti çok şükür :)))

canım yeni hastaneden geldim kan verdim beta hcg baktırmak için 13,30 da çıkacak sonuç hayırlısı olsun bakalım...

Amin canım. İnşallah bebek içinde , senin içinde herşey istediğin gibi gider..
Sonuçlardan haberdar et... İyi haberlerini bekliyoruz..:CüvCüv:

kalp atışlarını bir duysam bulantıya takmıycam fazla, doktora karnım ağrıyor dediğimde bana progestan verdi.sabah akşam içiyorum birer tane.progestan kullanan varmı?

selam bende progestan kullanıyorum fitil gibi. günde 6 tane. bende doz fazla çünkü ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.tutunması için düşük olmaması için.

Amin canım. İnşallah bebek içinde , senin içinde herşey istediğin gibi gider..
Sonuçlardan haberdar et... İyi haberlerini bekliyoruz..:CüvCüv:
sağol canım güzel dileklerin için..moral oluyor inanın böyle güzel ve olumlu şeyler duymak ..sonucu alınca paylaşırım sizlerle...

inşallah canım dualarım hepimiz için ...güzel haberlerle görüşmek dileğimle...herşey yolundaddır umarım...ağrım geçti çok şükür :)))

Çok sevindim tatlıım ağrının geçmiş olmasına. Sanırım biz biraz fazla panikliyoruz ve çok ilginçtir ki eylül anneleri olarak hepimiz aynıyız:))) Acaba tüm hamileler:uhm: bizim gibi mi?

merhaba kızlar dünden beri internete girememiştim bakıyorum da sanki daa da kalabalıklaşmışız :)bu arada ben bugun doktora gidicem keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için inşallah dua edin kızlar bi aksilık çıkmasın gelişmelerden haberdar ederim allah a emanet olun görüşürüz :)

Elbette dua ederiz canım. Umarım o küçücük kesesini görür , kalp atışlarını da duyarsın.
Bol şanslar...

selam bende progestan kullanıyorum fitil gibi. günde 6 tane. bende doz fazla çünkü ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.tutunması için düşük olmaması için.

fitil dahamı etkili acaba yoksa yan etkileri daha az diyemi fitil veriliyor.benimki tablet ben içiyorum günde iki tane?bu ay hamile kalmasaydım bende tüp bebek yaptıracaktım.tüp bebek merkezlerini araştırdım epey.nerde yaptırdın ?

bende ramazan bayramından önce bi kimyasal gebelik geçirdim sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim ....

canım inşallah bu sefer bebegini sagsalim alırsın kucagına.benim aşılamanın 11.gününden beri pembe akıntım vardı adet günümde degerim 50 çıktı iki gün sonrada 80 oldu bu arada dört gündür lekeler kırmızı oldu ama çok az ve günde bir kere geliyor.doktorum 4 gün sonra tekrar test istedi bu kşam yaptıracam ama dün gece umutsuzluga kapılıp saatlerce agladım.aklıma binbirtürlü şey gekdi dış gebelik mi kimyasal gebelik mi ölücem korkudan

güle güle git ve güzel haberlerle gel inşallah,

progestan yuvarlak küçük beyaz bir hap değilmi sendekide işte onu ben fitil olarak kullanıyorum. hem içiliyor hemde fitil olarak kullanılabiliyor o hap. ağızdan alındığında çok uyku yapıyormuş. umut tüp bebekte yaptırdım canım. çok şükür ilk denememde hamile kaldım. Allahın izniye sırada kese ve kalp atışı var.
bak ne güzel kendiliğinden hamile kalmışsın Allah tamamına erdirsin.

inşallah güzel sonuç çıkar canım. Kendini şimdiden üzme inşallah sonucun güzel çıkıcak.

canım güzel haberlerini beklerioruz allahın izniyle.. haberdar et bizi emi, unutma.. kızlar bu arada bende az az oluo kasık ağrısı ama kalbim çok hızlı atıo bazen.. midemde bulanmıo..

Dualarımız seninle canım, sen ve bebişin de Allah a emanet olun :Saruboceq: Güzel habaelerini bekliyoruuz hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…