sagol canım ama eşim çok heveslenmişti çok üzülüyorum ona bakınca seninde kimyasal gebelik belirtilerin böylemiydi?
canım yeni hastaneden geldim kan verdim beta hcg baktırmak için 13,30 da çıkacak sonuç hayırlısı olsun bakalım...
Amin canııım hepimizin yüzü gülsün inşallah, allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın :Saruboceq: Nolur moralini yüksek tut Ececim, dualarım seninle.. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana canım..anlıyorum canım.allah bu sefer yüzünü güldürür inşallah.
Güzel haberlerini bekliyoruuuuzz hihoyyythihoyyytcanım yeni hastaneden geldim kan verdim beta hcg baktırmak için 13,30 da çıkacak sonuç hayırlısı olsun bakalım...
hayırlısı olsun sonucu bekliyoruz.inşallah güzel heberle gelirsin.
canım yeni hastaneden geldim kan verdim beta hcg baktırmak için 13,30 da çıkacak sonuç hayırlısı olsun bakalım...
kalp atışlarını bir duysam bulantıya takmıycam fazla, doktora karnım ağrıyor dediğimde bana progestan verdi.sabah akşam içiyorum birer tane.progestan kullanan varmı?
sagol canım destegin için.akşama gelişmelerden haberdar ederim
sağol canım güzel dileklerin için..moral oluyor inanın böyle güzel ve olumlu şeyler duymak ..sonucu alınca paylaşırım sizlerle...Amin canım. İnşallah bebek içinde , senin içinde herşey istediğin gibi gider..
Sonuçlardan haberdar et... İyi haberlerini bekliyoruz..:CüvCüv:
inşallah canım dualarım hepimiz için ...güzel haberlerle görüşmek dileğimle...herşey yolundaddır umarım...ağrım geçti çok şükür :)))
merhaba kızlar dünden beri internete girememiştim bakıyorum da sanki daa da kalabalıklaşmışız :)bu arada ben bugun doktora gidicem keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için inşallah dua edin kızlar bi aksilık çıkmasın gelişmelerden haberdar ederim allah a emanet olun görüşürüz :)
selam bende progestan kullanıyorum fitil gibi. günde 6 tane. bende doz fazla çünkü ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.tutunması için düşük olmaması için.
bende ramazan bayramından önce bi kimyasal gebelik geçirdim sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim ....
merhaba kızlar dünden beri internete girememiştim bakıyorum da sanki daa da kalabalıklaşmışız :)bu arada ben bugun doktora gidicem keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için inşallah dua edin kızlar bi aksilık çıkmasın gelişmelerden haberdar ederim allah a emanet olun görüşürüz :)
fitil dahamı etkili acaba yoksa yan etkileri daha az diyemi fitil veriliyor.benimki tablet ben içiyorum günde iki tane?bu ay hamile kalmasaydım bende tüp bebek yaptıracaktım.tüp bebek merkezlerini araştırdım epey.nerde yaptırdın ?
canım inşallah bu sefer bebegini sagsalim alırsın kucagına.benim aşılamanın 11.gününden beri pembe akıntım vardı adet günümde degerim 50 çıktı iki gün sonrada 80 oldu bu arada dört gündür lekeler kırmızı oldu ama çok az ve günde bir kere geliyor.doktorum 4 gün sonra tekrar test istedi bu kşam yaptıracam ama dün gece umutsuzluga kapılıp saatlerce agladım.aklıma binbirtürlü şey gekdi dış gebelik mi kimyasal gebelik mi ölücem korkudan
Dualarımız seninle canım, sen ve bebişin de Allah a emanet olun :Saruboceq: Güzel habaelerini bekliyoruuz hihoyyytmerhaba kızlar dünden beri internete girememiştim bakıyorum da sanki daa da kalabalıklaşmışız :)bu arada ben bugun doktora gidicem keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için inşallah dua edin kızlar bi aksilık çıkmasın gelişmelerden haberdar ederim allah a emanet olun görüşürüz :)
senin gebeliğin kaç haftalık?allah yardımcımız olsun?