canım benim tahminime göre dr um 7 haftanın dolmasını istedi hem kalp sesi hem kese için sat tarihimi söyledim 26 aralıkta gelin dedi...12 aralıksa sat ın kese görünebilir ama kalp sesin şüpheli canım..dr un belirli bir tarih vermedimi sana ?
Günaydın şekerler ? Nabersiniz? Yeni annelerimizi tebrik ediyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Ben dün akşam az kalsın hastaneye yatıyordum. Dün hiçbirşey yiyemedim. Tabiki mide bulantısından. Birde başağrısı eklendi. Saat 2 gibi izin aldım işyerinden eve geldim. Dahada kötü oldum. 1 saat geçti kusmaya başladım. Böyle birşey yok kızlar. Resmen ağladım çıkartırken. Uzun bir kusma seansından sonra doktorumu aradım artık. Ya hemen öğürsende bişiler ye ya da buraya gel seruma bağlıcam seni dedi. Önce gitmeye karar verdim. Eşimi aradım. Sonra düşündüm hastane psikolojisi daha kötü olcak benim için. Gittim patates haşladım. Ve öğüre öğüre yedim kızlar. Ama iyi geldi. Yatıştırdı midemi. Bu mercimekler çok yaramaz valla. Ama ben meleğimi çok seviyorum. İyiki yapmışım Şeniz
Günaydın şekerler ? Nabersiniz? Yeni annelerimizi tebrik ediyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Ben dün akşam az kalsın hastaneye yatıyordum. Dün hiçbirşey yiyemedim. Tabiki mide bulantısından. Birde başağrısı eklendi. Saat 2 gibi izin aldım işyerinden eve geldim. Dahada kötü oldum. 1 saat geçti kusmaya başladım. Böyle birşey yok kızlar. Resmen ağladım çıkartırken. Uzun bir kusma seansından sonra doktorumu aradım artık. Ya hemen öğürsende bişiler ye ya da buraya gel seruma bağlıcam seni dedi. Önce gitmeye karar verdim. Eşimi aradım. Sonra düşündüm hastane psikolojisi daha kötü olcak benim için. Gittim patates haşladım. Ve öğüre öğüre yedim kızlar. Ama iyi geldi. Yatıştırdı midemi. Bu mercimekler çok yaramaz valla. Ama ben meleğimi çok seviyorum. İyiki yapmışım Şeniz
yasemincim sen kaç haftalıksın..Ben de 26 aralıkta gidicem hem keseye hem kalp atışına inşallah..
şimdi nasılsın? sevindim iyi olduğuna. benim pek öyle bulantım olmuyor ara ara oluyor geçiyor ama bende de baş dönmesi başladı
canım çok geçmiş olsun
çok üzüldüm.kendine dikkat et tuzlu bir şeyler yemeye çalış çantanda sürekli çubuk kraker bulundur iyi geliyor
aynı problem bende de var hem mide bulantısı hemde baş ağrısı
canım dayanmaya çalışmamız lazım az kaldı şu 5 haftayıda atlatırsak rahatız
yeterki bebişlerimiz iyi olsun ben razıyım yinede çekmeye
canım sat 7 aralık..6+2 buğün 26 sında 7 haftalık olacağız
yasemin benim sat 7 aralık ama doktora gittiğimde o gün ben 5+3 tüm ama doktor 5+2 sin dedi keseyi görünce şimdi ben 7 aralıkmı ? yoksa doktorun dediği gibi 8 aralık mı?
satın aynı dır canım 7 aralık ama dr ultrasondan gördüğü için onun dediği hafta sayısı doğrudur....
arkadaslar bışey sormak istıyorum ben cayı sekersız içiyorum
kahveyıde sekersız sütsüz içerdım ama şimdi süt koyuyorum cok içmıyorum zaten gunde 2 bardak cay 1fıncan kahve şekersız sankı zaralıymış gıbı gelıyo ölemı
günaydın arkadaşlar
Ben de eylül annesi olacağım inş. cuma kan testi yaptırdım ve hamileyim. Benim ilk hamileliğim tecrübesizim. Cuma günü doktora gideceğim kesesi oluşsun diye acele etmiyorum ama korkuyorum geç kalınacak bir şeyler olurmu diye.
Bir de ben folik asit kullanmıyorum eşim doğal yollardan al diyor. Bir zararı olur mu ki insan her şeyden kıllanıyor ya annelik ne zormuş ya...
kızlar ben çok yorgun hissediyorum kendimi. Akşam işten eve gidince uyuyup kalıyorum. başağrısı oluyor o geçiyor kasıklarımdan mideme baskı hissediyorum. İnş. zor olmaz hamileliğimiz özellikle çalışanlar için istirahatte edemiyorsun . şimdi kalorifer peteğine dayanıp uyumuşum yarım saat kadar.Ama evdeki gibi olmuyor uzanıp üzerine de battaniyeyi alacaksın oooh
Canım benim yaaa çok geçmiş olsun , uzun zamandır bulantılarla uğraşan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ne hale düşürdü bizi bunlar valla delikafadulden
Allah varlıklarını başımızdan eksik etmesin çektiğimiz ve çekmeye razı olduğumuz bunca şeyden sonra :Saruboceq:
Benim göğüslerim de çok acıyor ve kahverengi yeri büyümüş. ve sivilce gibi pıtırcıklar oluştu
arkadaşalar bişey sorcam size. Araştırıyorum da yerleşme lekesi geliyormuş. ben de hiç öyle bişey olmadı. İlerde mi olacak ki