çok sevindim cnmmmmmm :lepi: yerim ben onu valla. Merak etme kocaman olur o yakalar senin tarihini annesi. Bir dahaki sefere daha değişik görceksin. :1hug:
bi selam bile almadınız sağolun beee
burda sanırım muahbbetler 2 li
ayyy inşallah canım ya.... 2 hafta sonra kontrolüm, bakalım o zamn neler görücez, bebişimi çok net göremedim, normalmi acaba bu? CADIARZU kalp atışını net olarak gördük ama... kendisi çok net değildi, anlamadım...:1shok: bakalım nasıl gelişecek, dediğin gibi inşallah normal süreci yakalar :1hug:
yeni gelenler hepinizin gözüaydın sağlıkla başlayıp sağlıkla bitirip inşlh hepimiz bebeklerimizi kucağmıza alırız NAZYAZCIM beta hcg değerini öğrenebilirmiyim bende bugün tekrar yaptırdım il öğrendiğimde 8.76 dı 3 gün sonra 40.21 e çıkmış 3 gün geçti bakalım noldu çok tedirginim ya inşlh yükselir
saol mozijiku sence bu yükseliş iyiymi?
inşallah canım ya... aslında ben daha büyük olduğuna inanıp çok şey görücem sandım ama bebişim minicikmiş daha :)))))
Cnm sanırım 1 ay sonra görebilicez net olarak. Beklicez artık
saol canım yaa beni çok rahatlattın ...
CADIARZU
bi dahaki kontrolün 1 ay sonra mı canım senin, benim 2 hafta sonra tekrar gel dedi dr um , 1 hafta küçükmüş ya riske atmayalım dediCADIARZU
yeni gelenler hepinizin gözüaydın sağlıkla başlayıp sağlıkla bitirip inşlh hepimiz bebeklerimizi kucağmıza alırız NAZYAZCIM beta hcg değerini öğrenebilirmiyim bende bugün tekrar yaptırdım il öğrendiğimde 8.76 dı 3 gün sonra 40.21 e çıkmış 3 gün geçti bakalım noldu çok tedirginim ya inşlh yükselir
olurmu kıs. Ben atlamışım o sayfayı. Nasılsın ?
Canım seni çok iyi anlıyorum ben 13 ocakta gitmiştim 10.2 çıkmıştı 16 ocakta tekrar yaptırdım 49.5 çıktı canım..Hiç merak etme herşey normaldir..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
heh işte böyle hal hatır sorun accık canım :))
midem acayp bulanıyor bulantı hapı kullanıyorum kahvaltı yapmak için
sizler maşallah çok iyi görünüyorsunuz
nazar değmesin
akşam çok kötüydüm bulantılar yüzünden eşim diyor ki o mercimek bi doğsun onun poposunu ısıracağım seni üzdüğü için diyor :))) çok güldüm akşam.....
Kızlar ben cuma günü test yaptırdım 9392 çıktı. çok mu yüksek benimki sizinkilere bakıyorum da .doktora da cuma günü gideceğim bir sorun yoktur inş.
merhaba arkadlsar 2009 eylul annerı sızlerı tebrık edıyorum..bendee dun ogrendımm hamıslıgımı..
benıde alırmısınız aranıza...
suan 4 haftalık...yarın keseyı gormeye gıdecegım..
degerım 320 cıktı..
kalp atısını kacıncı hafta duydunuz