2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim cnmmmmmm :lepi: yerim ben onu valla. Merak etme kocaman olur o yakalar senin tarihini annesi. Bir dahaki sefere daha değişik görceksin. :1hug:

ayyy inşallah canım ya.... 2 hafta sonra kontrolüm, bakalım o zamn neler görücez, bebişimi çok net göremedim, normalmi acaba bu? CADIARZU kalp atışını net olarak gördük ama... kendisi çok net değildi, anlamadım...:1shok: bakalım nasıl gelişecek, dediğin gibi inşallah normal süreci yakalar :1hug:

yeni gelenler hepinizin gözüaydın sağlıkla başlayıp sağlıkla bitirip inşlh hepimiz bebeklerimizi kucağmıza alırız NAZYAZCIM beta hcg değerini öğrenebilirmiyim bende bugün tekrar yaptırdım il öğrendiğimde 8.76 dı 3 gün sonra 40.21 e çıkmış 3 gün geçti bakalım noldu çok tedirginim ya inşlh yükselir

Tabi göremezsin kıs daha küçük o. Bende sadece kalbini görebilmiştim. Çok anlaşılmıyor henüz.

Tebrikler cnm. Merak etme bak değerin yükseliyor seninde

inşallah canım ya... aslında ben daha büyük olduğuna inanıp çok şey görücem sandım ama bebişim minicikmiş daha :)))))

Canım seni çok iyi anlıyorum ben 13 ocakta gitmiştim 10.2 çıkmıştı 16 ocakta tekrar yaptırdım 49.5 çıktı canım..Hiç merak etme herşey normaldir..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

olurmu kıs. Ben atlamışım o sayfayı. Nasılsın ?

heh işte böyle hal hatır sorun accık canım :))
midem acayp bulanıyor bulantı hapı kullanıyorum kahvaltı yapmak için
sizler maşallah çok iyi görünüyorsunuz
nazar değmesin

akşam çok kötüydüm bulantılar yüzünden eşim diyor ki o mercimek bi doğsun onun poposunu ısıracağım seni üzdüğü için diyor :))) çok güldüm akşam.....

Canım seni çok iyi anlıyorum ben 13 ocakta gitmiştim 10.2 çıkmıştı 16 ocakta tekrar yaptırdım 49.5 çıktı canım..Hiç merak etme herşey normaldir..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kızlar ben cuma günü test yaptırdım 9392 çıktı. çok mu yüksek benimki sizinkilere bakıyorum da .doktora da cuma günü gideceğim bir sorun yoktur inş.

merhaba arkadlsar 2009 eylul annerı sızlerı tebrık edıyorum..bendee dun ogrendımm hamıslıgımı..
benıde alırmısınız aranıza...
suan 4 haftalık...yarın keseyı gormeye gıdecegım..
degerım 320 cıktı..
kalp atısını kacıncı hafta duydunuz

heh işte böyle hal hatır sorun accık canım :))
midem acayp bulanıyor bulantı hapı kullanıyorum kahvaltı yapmak için
sizler maşallah çok iyi görünüyorsunuz
nazar değmesin

Bende kusmada var cnm ama doktor hap vermicem direniceksin dedi. Sana doktormu verdi bulantı hapını?

akşam çok kötüydüm bulantılar yüzünden eşim diyor ki o mercimek bi doğsun onun poposunu ısıracağım seni üzdüğü için diyor :))) çok güldüm akşam.....

:roflol: aynısını dün akşam bende bağıra bağıra söyledim cnm çıkartma yaparken

Kızlar ben cuma günü test yaptırdım 9392 çıktı. çok mu yüksek benimki sizinkilere bakıyorum da .doktora da cuma günü gideceğim bir sorun yoktur inş.

Sen kaç haftalıksın cnm?

Hoşgeldin cnm aramıza. Tebrik ederim. Ben reglimi 10 gün geçince keseyi gördüm. Kalp atışlarınıda 6+5 te duydum.

TRACEKİ canım galiba senin bebekle benim bebek hemen hemen aynı zamanda yerleşmiş yerlerine :)değerlere göre yanılıyormuyum çünü bende kan tahlili yaptırdığımda ilkini 14 ocakta 2. ise 17 ocakta yaptım yani tahlik yaptyığmız zamanlarda yakın birbirine doktorun sana bebeğinin kaç haftalık olduğnu söyledimi bizim ilk randevumuz 29 ocak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…