2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selaaam artı hamilelik belirtileri forumundan buraya transfer oldum:))))))))bende dün öğrendim hamile olduğumu.....bhcg değerleriniz ne çıkmıştı?

2009 eylül anneleri hoşgeldiniz..
Allahım sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah..:Saruboceq:

mozijiku cumdeğerim daha düşük....yarın tekrar yaprıracağım testi....doktor öyle dedi...ona göre randevu verecekmiş

mozijiku cumdeğerim daha düşük....yarın tekrar yaprıracağım testi....doktor öyle dedi...ona göre randevu verecekmiş

anladım cnm.. Merak etme yükselir. Benim regl günümden 1 gün sonra 37 idi. 10. gün 564 12. gün 1954 çıkmıştı.

herkese günaydın
nasılsınız arkadaşlar
ben çok fenayım , midem ağzıma gelcek sanki

Günaydın shekercım. Nasılsın?

GÜNAYDIN CANIM, İYİYİM, DÜN DR A GİTTİK, BEBİŞİMİN KALP ATIŞINI GÖRDÜK AMA DUYAMADIK :roflol: DAHA ÇOK MİNİKMİŞ, 6,6 MM MİŞ BOYU , DR GEÇ DÖLLENME DEDİ, SANIRIM REGL OLMAMA YAKIN DÖLLENME OLMUŞ, YANİ 1 HAFTA DAHA KÜÇÜKMÜŞ BEBİŞİMbenneyaptımki

çok sevindim cnmmmmmm :lepi: yerim ben onu valla. Merak etme kocaman olur o yakalar senin tarihini annesi. Bir dahaki sefere daha değişik görceksin. :1hug:

bi selam bile almadınız sağolun beee
burda sanırım muahbbetler 2 li

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…