2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

asosss banada bakarmısıııınnn :KK43: benim son adetim 7 aralık suan 6 hafta 1 günlük.bugün gittim ama bakmadı bile yaa haftaya pazartesiye attı çok moralim bozuldu yaa :KK43:(( haberdar edin beni noolur.bari siz su serpin gönlümee

asosss banada bakarmısıııınnn :KK43: benim son adetim 7 aralık suan 6 hafta 1 günlük.bugün gittim ama bakmadı bile yaa haftaya pazartesiye attı çok moralim bozuldu yaa :KK43:(( haberdar edin beni noolur.bari siz su serpin gönlümee

canım moralini bozma benim dr umda 26 ocak arandevu verdi benim sat ımda 7 aralık :))

günaydın arkadaşlar
Ben de eylül annesi olacağım inş. cuma kan testi yaptırdım ve hamileyim. Benim ilk hamileliğim tecrübesizim. Cuma günü doktora gideceğim kesesi oluşsun diye acele etmiyorum ama korkuyorum geç kalınacak bir şeyler olurmu diye.
Bir de ben folik asit kullanmıyorum eşim doğal yollardan al diyor. Bir zararı olur mu ki insan her şeyden kıllanıyor ya annelik ne zormuş ya...

günaydın
güzel eylül anneleri nasılsınız bugün
mide bulantılarınız hafifledimi
benim dün akşam kabus gibiydi.çok bulandı.
midem çok bulanıyor ama çıkartamıyorum sanki çıkartmış olsam biraz daha rahatlıcakmışım gibi geliyor
siz nasılsınız neler yapıyorsunuz

günaydın arkadaşlar
Ben de eylül annesi olacağım inş. cuma kan testi yaptırdım ve hamileyim. Benim ilk hamileliğim tecrübesizim. Cuma günü doktora gideceğim kesesi oluşsun diye acele etmiyorum ama korkuyorum geç kalınacak bir şeyler olurmu diye.
Bir de ben folik asit kullanmıyorum eşim doğal yollardan al diyor. Bir zararı olur mu ki insan her şeyden kıllanıyor ya annelik ne zormuş ya...

canım hayırlı olsun
ama bence folık asıt kullan çünkü doktorlar hamile kalmadan 3 ay önceden başlanmasını tavsiye ediyorlar
doğal yollardan alınanlarda pişirken bir kısmını kaybettiğimiz için yeterli miktarda alamıyoruz
bebek için folık asıt çok önemli

canım hayırlı olsun
ama bence folık asıt kullan çünkü doktorlar hamile kalmadan 3 ay önceden başlanmasını tavsiye ediyorlar
doğal yollardan alınanlarda pişirken bir kısmını kaybettiğimiz için yeterli miktarda alamıyoruz
bebek için folık asıt çok önemli

Senin son adet tarihin ne zamandı canım .doktor gittin mi sen ?

kızlar
üzülmeyin belki geç döllenme olmuştur sizinkisi
kesenin gözükmesi için kandaki betahcg nin 1500 olması gerekiyor
1500 olduğunda ancak alttan baktığında gözüküyor
üzülmeyin

benim sat 3 aralıktı
ben doktora gittim
ama dediğim gibi üzülme belki geç döllenmiştir

Ben cuma günü kan testi yaptırdım. HCG 9392 çıktı. Görünür inş. bakalım Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza versin inş.

Ben cuma günü kan testi yaptırdım. HCG 9392 çıktı. Görünür inş. bakalım Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza versin inş.

Merhaba canım ne kadarlık senin bebiş...hcg baya yüksek çıkmış..görünür büyük ihtimal..

Henüz keseyi görmeyen arkadaşlar ...valla ben de merak içindeyim ben haftaya pazartesi görücem nasipse..görmeden insan kendince yoruyor acaba boş gebelik mi dış gebelik mi kalp atışları var mı...vs.vs..allah hepimizin gönlüne göre versin..ben de bugün itibari ile 5+4 üm..geçen çarşamba hcg 3963 tü...umarım katlana katlana artmıştır..beklemek çok zor ya!!!

Benim göğüs kenarlarım hafiften şişti dokununca balon gibi çok hafifte kahverengi silik silik..sizin ne alemde...

Henüz keseyi görmeyen arkadaşlar ...valla ben de merak içindeyim ben haftaya pazartesi görücem nasipse..görmeden insan kendince yoruyor acaba boş gebelik mi dış gebelik mi kalp atışları var mı...vs.vs..allah hepimizin gönlüne göre versin..ben de bugün itibari ile 5+4 üm..geçen çarşamba hcg 3963 tü...umarım katlana katlana artmıştır..beklemek çok zor ya!!!

GERÇEKTENDE BEKLEMEK ÇOK ZOR BENDE BU GÜN 6+1 OLDUM CUMA GÜNÜ KALP ATIŞLARINI DUYMAYA GÖRMEYE GİDİCEM AMA ÇOK HEYECANLIYIM GÜNLER GEÇMİYOR ALLAH SABIR VERSİN BİZE BEEBKLERİMİZEDE SAĞLIKkaydirigubbakcemile3

canım bilmiyorum cuma günü gideceğim doktora.
Ama son adet tarihim 12 Aralıktı ona göre 5 haftalık 4 günlük galiba. senin ne kadarlık?

Benim de canım son adet 12 aralık ben de 5+4 üm..ne güzel...tabi keseyi görünce tam olarak kaç haftalık olacağı belli olacak..hayırlısı bakalım..

canım benim sat de 12 aralıktı. Cuma günü doktora gideceğim.Acaba görünmez mi ki . Sana ne dedi doktor?

canım benim tahminime göre dr um 7 haftanın dolmasını istedi hem kalp sesi hem kese için sat tarihimi söyledim 26 aralıkta gelin dedi...12 aralıksa sat ın kese görünebilir ama kalp sesin şüpheli canım..dr un belirli bir tarih vermedimi sana ?

benim göğüs kenarlarım hafiften şişti dokununca balon gibi çok hafifte kahverengi silik silik..sizin ne alemde...

aynen dün akşam baktım dokununca acıyor böyle sertlikler var biraz biraz böyle alacalı silik kararma var. Ama arada ağrıyor uçlarıda acımaya başladı

benim göğüslerimde şişme ve acıma var dokunamıyorum bile canım yanıyor

X