asosss banada bakarmısıııınnnbenim son adetim 7 aralık suan 6 hafta 1 günlük.bugün gittim ama bakmadı bile yaa haftaya pazartesiye attı çok moralim bozuldu yaa (( haberdar edin beni noolur.bari siz su serpin gönlümee
günaydın arkadaşlar
Ben de eylül annesi olacağım inş. cuma kan testi yaptırdım ve hamileyim. Benim ilk hamileliğim tecrübesizim. Cuma günü doktora gideceğim kesesi oluşsun diye acele etmiyorum ama korkuyorum geç kalınacak bir şeyler olurmu diye.
Bir de ben folik asit kullanmıyorum eşim doğal yollardan al diyor. Bir zararı olur mu ki insan her şeyden kıllanıyor ya annelik ne zormuş ya...
canım moralini bozma benim dr umda 26 ocak arandevu verdi benim sat ımda 7 aralık :))
canım hayırlı olsun
ama bence folık asıt kullan çünkü doktorlar hamile kalmadan 3 ay önceden başlanmasını tavsiye ediyorlar
doğal yollardan alınanlarda pişirken bir kısmını kaybettiğimiz için yeterli miktarda alamıyoruz
bebek için folık asıt çok önemli
Ben cuma günü kan testi yaptırdım. HCG 9392 çıktı. Görünür inş. bakalım Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza versin inş.
Merhaba canım ne kadarlık senin bebiş...hcg baya yüksek çıkmış..görünür büyük ihtimal..
Henüz keseyi görmeyen arkadaşlar ...valla ben de merak içindeyim ben haftaya pazartesi görücem nasipse..görmeden insan kendince yoruyor acaba boş gebelik mi dış gebelik mi kalp atışları var mı...vs.vs..allah hepimizin gönlüne göre versin..ben de bugün itibari ile 5+4 üm..geçen çarşamba hcg 3963 tü...umarım katlana katlana artmıştır..beklemek çok zor ya!!!
canım bilmiyorum cuma günü gideceğim doktora.
Ama son adet tarihim 12 Aralıktı ona göre 5 haftalık 4 günlük galiba. senin ne kadarlık?
canım benim sat de 12 aralıktı. Cuma günü doktora gideceğim.Acaba görünmez mi ki . Sana ne dedi doktor?
benim göğüs kenarlarım hafiften şişti dokununca balon gibi çok hafifte kahverengi silik silik..sizin ne alemde...