2009 eylül anneleri kaç kilo aldığımızı burdan paylaşalım

ben de 29.haftayı bitirdim ve 12 kilo aldım.
en çok alanlardan biriyim sanırım :icecream:

bence biz eylül anneleri manken gibiyiz valla :enbuyukkk:
8 kilo 12 kilo bunlar kilo değil bence alkisalkisalkis
benim annem, teyzem, yengem v.s hepsi 20den fazla kilo almislar cokacimcoook :icecream:
ben de 9 kilo aldim toplam,
böyle devam edelim kizlar, hic yemiyor musun veya cok almissin diyenlere de kulak asmayalim bence hihoyyyt

Ayy kızlar bende 8 kılo civarında aldım dr.um da ii diyor.herkes bebişi soruyor gecen hafta 1 kıloydu.kımısı kılona göre bebeğin zayıf kalmıs dio,bir arkadas var o da benimle aynı haftada 17 kılo almıs onun kı 1200 mus .senın cocuk zayıf sen yemediğin için dio.DELı OLUYORUM YHA.bebeğim haftasına uyumlu,önemli olan saglıklı olması dimi??YOLMAK ıSTıYORUM BÖLE DıYENLERı

29+3 e girdim veeeee şuana kadar 3 kg aldımmmm..... bakalım bitişte kaç kg.da olcammmmm.. :)))))

29+3 e girdim veeeee şuana kadar 3 kg aldımmmm..... bakalım bitişte kaç kg.da olcammmmm.. :)))))

kız sen kılo almamıssın vermişsin bence :) zaten 1-1,5 kilo bebiş yine 1,5 kilo civarında amnion sıvısı bunun daha plesentası var,meme dokusu var...

evet evet kiloda verdim ben valla.. habire ver al er al sersem oldum.. çocuk 1000 gr, 650 gr suyu, dediğin gibi bunun plasentası filan var derken ben doğumdan doktoruma göre eksi kiloyla çıkıcam... ama ben zaten kiloluyum hörgücümden yedi sıpacım naapsın anada yakıt boll :))))))))))))

Ayy kızlar bende 8 kılo civarında aldım dr.um da ii diyor.herkes bebişi soruyor gecen hafta 1 kıloydu.kımısı kılona göre bebeğin zayıf kalmıs dio,bir arkadas var o da benimle aynı haftada 17 kılo almıs onun kı 1200 mus .senın cocuk zayıf sen yemediğin için dio.DELİ OLUYORUM YHA.bebeğim haftasına uyumlu,önemli olan saglıklı olması dimi??YOLMAK İSTİYORUM BÖLE DİYENLERİ

aa ricaaa ederim herkes çok biliyo yaaaa... sağlıklı olmasına gerek yok maksat boğum boğum olsun domuz sıkısı gibi olsun kucaklara sığmasın.... manyak bu millet yaa herşeyi pekte biliyolar.. be zıkkım bebeğin kilolu olmasının anaya bebeğe verdiği zarraları hem bilmiyon hem bide ne ahkam kesiyon sus işte bişiyede yorum yapmadan sessiz kalın susun işta...... şeytan diyo git boğ!! ay bide doğurunca neler duyucaz yaa düşündükçe bütün tüylerim diken diken oluyo.... :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

:)) benim halamda kiloluydu (gerci sen kaç kilosun bılmıorum da) yani 90larda falan kılosu vardı 155 boyun vardı 9. ayında hamiş kaldıgı kılodan daha zayıftı

dogum yapanlar topiğnde mi ne görmüştüm çıldırtan sözler die bi konu ayy okuyunca bıle deli oluo insan.kimsenin kalbini kırmak istemiorum ama böle derlerse zayıf falan die ya da başka bişi sanırım tutamıcam kendimi.şimdidenj niçim gıcıklanıo.birde ben cok kıskanırım bebeğimi yha:)

ben 178 ve 93 kg başladım, şuan 96 yım... ama doğumdan çıkınca nolcak netçek ben bilmiyorum daha fazla kilo almam işallahhhhhhhhhhhhh.... :KK43:((

dogum yapanlar topiğnde mi ne görmüştüm çıldırtan sözler die bi konu ayy okuyunca bıle deli oluo insan.kimsenin kalbini kırmak istemiorum ama böle derlerse zayıf falan die ya da başka bişi sanırım tutamıcam kendimi.şimdidenj niçim gıcıklanıo.birde ben cok kıskanırım bebeğimi yha:)

valla şimdiden önüme gelene elletmem filan diyorum yani.. çünkü olmaz bunun hastalığpı bilmemnesi var.. hele erkekler ayy pis iğreçler ne el yıkarlar ne kol heryere dokunurlar oturup kalkarlar bide o pislere ben bebekmi elleticem be düşünmesi bile iğrneççç..... ama öle bilmişlik yapan olursa veririm kalayı valla affetmem... çok bilen çıakrsın bi tane daha büyütsün.... :eek:klava:

bundan sonra 2-3 kilo daha alırsan ki oda sen deil bebiş almış olacak ne güsel dogumdan sonra hiç kılo verme derdin olmaz inşallah bebişler de emer de daha fazla kalori harcamış oluruz.hem saglıklı kuzucuklarımız olur:)

bundan sonra 2-3 kilo daha alırsan ki oda sen deil bebiş almış olacak ne güsel dogumdan sonra hiç kılo verme derdin olmaz inşallah bebişler de emer de daha fazla kalori harcamış oluruz.hem saglıklı kuzucuklarımız olur:)

işallahh amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn................... Allahımm ballar damlıyo ağzından arkadaşımmmmmmmmmm ge kız öpecem seni cork corkk!! :)))))))))) :roflol:

kızçem var benimmmmmm bi denecuk içerimde :))) sende oldukça pipili bişi var galiba öle hissettimm :))))

evet minik celal var içimde teyzesi.dr.da her gittiğimizde hala pipili dio o geldi aklıma :)

hahahaaa teysesi öpsün onun göbüşünüüüü :))) demek öyle haa Celal bey gelicek ailenize... işallah sağlıkla huzulra büyütürsünüz bebişinizi....

ınşallah canım hepimiz öle.özledim ben oğlumu zaten zaman gecse de hemen dogsa sevsem oglsumu.biliyorum kolay deil ama olsun :)

işallah o günlerde gelicek çokaz kaldı baksana son 10 haftaya girdik Allahın izniyle.... öper koklarız artık doğunca bol bol... miss gibide kokarlar nasılda masum olcaklar kimbilir.... kıyamam ya içerde daracık yerde sıkış tepiş oluyolar çıkana kadar..... :)))))

X