Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29+3 e girdim veeeee şuana kadar 3 kg aldımmmm..... bakalım bitişte kaç kg.da olcammmmm.. :)))))
Ayy kızlar bende 8 kılo civarında aldım dr.um da ii diyor.herkes bebişi soruyor gecen hafta 1 kıloydu.kımısı kılona göre bebeğin zayıf kalmıs dio,bir arkadas var o da benimle aynı haftada 17 kılo almıs onun kı 1200 mus .senın cocuk zayıf sen yemediğin için dio.DELİ OLUYORUM YHA.bebeğim haftasına uyumlu,önemli olan saglıklı olması dimi??YOLMAK İSTİYORUM BÖLE DİYENLERİ
dogum yapanlar topiğnde mi ne görmüştüm çıldırtan sözler die bi konu ayy okuyunca bıle deli oluo insan.kimsenin kalbini kırmak istemiorum ama böle derlerse zayıf falan die ya da başka bişi sanırım tutamıcam kendimi.şimdidenj niçim gıcıklanıo.birde ben cok kıskanırım bebeğimi yha:)
bundan sonra 2-3 kilo daha alırsan ki oda sen deil bebiş almış olacak ne güsel dogumdan sonra hiç kılo verme derdin olmaz inşallah bebişler de emer de daha fazla kalori harcamış oluruz.hem saglıklı kuzucuklarımız olur:)