2009 eylül anneleri kaç kilo aldığımızı burdan paylaşalım

kıtaplarda, ınternette okudugum ve doktorumun soyledıgı 9 kg nun altının zararlı oldugu.sonucta hamıleyız ve kılo alıcaz.bundan dogal ne var kı???

ben de 35+1'im, 4.5 ve 4 kilo arasında gidip geliyorum....

bebişimin gelişimi ve kilosu da çok iyi:)

maşallahhhh benim arkadaşıma yaa :))))
3 kg :nazar::nazar:
ben 35+2 16 kg senağlama

sağol canım benimm.. sen hiç üzülme bu cimcimeler geldimi ne kilo kalıcak ne bişiy enaz 7 kg doğumda gidicek zaten sen endişe etme :)))

kız uyguladığın diyetin adı ne bizede söylekaydirigubbakcemile3

34+5 10 kilo...

şekerim bi sırrım yok valla şeker için tedavi görüyodum iki yıldır bahsetmişimdir.. hiç tatlı yemiyorum, unlu nişastalı şeylerden olabildiğince çok kaçınıyorum.. vitaminlerimi iştah açmasın diye gece içtim vede her gece yatmadan 1 lt süt içiyorum :)) dikkat ettim biraz okadar işte bebeğe zararlı olacak hiçbişiy ymedim içmedim.. gazlı içecekler çikolata şeker fstfood vs vs vs....... :)) ama gerçi sona geldik artık bu saatten sonrada kilo alınmaz herhalde :)))))

kıtaplarda, ınternette okudugum ve doktorumun soyledıgı 9 kg nun altının zararlı oldugu.sonucta hamıleyız ve kılo alıcaz.bundan dogal ne var kı???

arkadaşım işte herşey kitaplardaki ve internetteki gibi olmuyo ne yazıkki..3 dr bi diyetisyen var hayatımda herşeyi yiyorum ama kilo almıyorum sadece zararlı şeylerin hiççbiri hayatımda yok kilo yapıcı şeyler genelde bebeğede zararlı olduğundan yemiyosun herşey kendiliğinden çözülüyo.. çok şükür bebeğinde gelişimi haftasından baya ilerde mühim olan bu sen kaç kg almışsın çok dert etmiyo doktorlar yok öle bi kıstas enaz şunu bunu alıcan diye rahat ol :))

ben de 35+1'im, 4.5 ve 4 kilo arasında gidip geliyorum....

bebişimin gelişimi ve kilosu da çok iyi:)

şeker senle ben arka arkaya gidiyoz :)))

bende 35+6 hala ısrarla 3 kg, alamıyorum napayımm ama kızımın maşallahı varrr... :))))

gamze hakket maaşallah ağlıcam şimdi
37.haftamız bitiyor bugün ve ben 14 kg almış bulunmaktayımmmmafoldumben

merhaba ins. ekim annnesi olacagim bugun 33.haftama girdim ve bende sizin gibi 3/3,5 kg aldim .su anda benimle ayni durumda olan birini gordum diye cok sevindim cunki bi ara kafayi takmistim neden kilo alamiyorum diye..yiyorum iciyorum ve kilo almiyorum bunye meselesi sanirsam.bebeginizin kilosunun yerinde olmasina sevindim .

34+4 halaa ısrarla 3 kg :)))))

canim bende 3 kg aldim burdaki doktorlar sen yine 3 kilo almissin hic kilo almayanlar var diyor ..her kontorole gidisimde bebegimin herseyi saglikli oluyor cok sukur .ozel diyet falan yapmiyorum ama kilo alamiyorum .tabiki hamilelikte kilo almak cok normal ama 9 kgnin altinda kilo aldim su an icin bi zararini gormedim ins. olmazda

X