2009 eylül anneleri kaç kilo aldığımızı burdan paylaşalım

30+4 haftalığım ve 14 kilo aldım , ve alacak gibiyim, iyi bir şey mi hayır tüm hareket özgürlüğüm kısıtlanmış durumda ... Keşke dikkat etseydim ama iş işten geçti , bu saatten sonra diet yapamam
:KK43:

:nazar:kıslar ben normalde ekim annesiyim ama sezeryan yapcağım için eylül anneleri bölümüne transfer yapabilirim.. bende kilomu söyleyim şuan 29+4 günlüğüm bebeğim normalden önde gidiyormuş 61 ile hamiş kaldım şuan 68 kg yum 7 kg aldım toplamdazemuszemus maşallah deyünnnn

kızlar hepinize maaşallahhhh bizde 32+2 olduk toplamda 10 kilo aldım dr um 4 kilo daha alabilirsin dedi bakalımmmm.................

tülaycım bende sen gibi 10 kilo aldım
gerçi bazı tartılar 9 kilo aldığımı gösteriyo ama siz 10 deyin
bakalım sonunda kaç olcam

ben napıyım 33 haftalık olduk 15 kılo aldım bende kendımı ıyı zannedıyodum kızlar yemıyomusunuz hıc

ben tam 20kilo aldim simdide doktorlarla basim dertteeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlarcım bende 56 kilo ile hamile kalmıştım.55 kilo ile doğum yaptım.ama ilk 3 ayda birşey yiyememiştim doğru düzgün 48 kiloya kadar düşmüştüm.4.aydan sonra 7 kilo almışım demekki.şimdi 2 hafta oldu doğum yapalı 47 kilo oldum yeniden.bebeklerin ikisi toplam 1 kilo 895 gramdı.tabi suyu eşi filan derken onlar direkt azaldı zaten kilodan.süt vermek çok önemli süt verince karnınızda kolay toparlıyor.birde normal doğum yapabilseydim dahada güzel toparlardı ama nasip değilmiş.bu nedenle hiç kilolarınızı dert etmeyin.doğumdan sonra gidiveriyor onlar.tadını çıkarın.mümkün olduğunca içerde kalsın bebişleriniz güzel güzel büyüsün inşallah.

X