2009 eylül anneleri kaç kilo aldığımızı burdan paylaşalım

bende gebelik şekeri cıktığı için diyet yapıyorum ve simdilik 5 kilo aldım.65 ile basladım 70 oldum.

29 week and 2 days 14 kilo :)
Çok tuhaf ama son iki haftada hiç kilo almadım.
inşallah sonuna kadarda almam artık.

ben 178 ve 93 kg başladım, şuan 96 yım... ama doğumdan çıkınca nolcak netçek ben bilmiyorum daha fazla kilo almam işallahhhhhhhhhhhhh.... :KK43:((

sadece 3 kilomu aldın, 30 haftada bravo vallaa...

30. haftam toplam 5 kilo aldım

30+5 teyim ve toplamda 7 etti.

ya siz ne yiyip ne içiyorsunuz da kilo lamıyorsunuz anlamadım. maaşallah valla ...
30 lu haftalarda 5 ve 7 kilo. siz doğumdan sonra hemen eski halinize dönersiniz herhalde...

alkisalkisalkis

ya siz ne yiyip ne içiyorsunuz da kilo lamıyorsunuz anlamadım. maaşallah valla ...
30 lu haftalarda 5 ve 7 kilo. siz doğumdan sonra hemen eski halinize dönersiniz herhalde...

alkisalkisalkis

canim :)) yuruyus yapiyorum ben surekli, ayrica bebege faydasi olmayacak tatlilari hamur islerini yemiyorum. yani diyeyimki 2 haftada bir tatli yiyorsam yiyorumdur o kadar yani.
o yuzdende kilo alimim istikrarli gidiyor. doktorum 10 la bitirirsin diyor, bakalim kismet.
bu arada bebegin kilosuda olmasi gerekenden fazla, ona faydali olacak yumurta et sebze meyve yedigim icin ben cok almasamda o aliyor. masallah :)

alkisalkisalkis

canım şeker var tiroit var ne ararsan var 3 dr bir diyetisyen var üste bide iştahsızlık varrr :)))))))))))))) ama ben zaten kilolu olduğum için çocuk hörgücümden yedi galiba sanıyorum :))))))))))))

ben 10 kilo aldım yaaa, aldığım kiloya göre kızımda öyle çok kilolu değil
neyseki 10 kilo bende hiç görünmüyor Allahtan

şu aa itaibariyle 33+1 deyiz 10 kilo aldım :))) dr 13 14 kiloyla btirirsin dedi benim hedefim 12 13kilo almaktı zaten :))

Eveeeet görüyorum ki rekoru hala kimselere bırakmamışım.
32. hafta ve tam 13 kilo

ben 29.haftadayım 7 kılo aldım normal diyo doktorum onumuzdeki aylara bakıcassss vereliniortak

bende 30 haftaya girdim 7 kg aldım ama son 2 kgyu hızlıca aldım inş. böyle hızlı kg almam son 2 ay var daha :))

X