Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009 eylül anneleri kaç kilo aldığımızı burdan paylaşalım
kızlar bende 20 hafta yenı bıttı ve 5 kılo aldım...bana cok gıbı gelıyo ama doktorum ve bazı kılo hesaplayıcılarına gore normalmıs :) hadı bakalım hayırlısı.
56 ile başladım. şimdi 23. haftadayım ve 7 kilo almışım :)))) birden alıverdim. Çok yiyorum ondanmı yoksa çoğul gebeliktenmi aldım bilemiyorum. şuanda 63 oldum. boyum 1,68
BENDE YAZAYIM :)) ben şimdiye kadar 50 ile başladım 54 kiloyum yani 4 kilo aldım :)) boyum 165 :)))) eşim dalga geçiyo ne biçim hamilesin belli olmuyohiç bir yerinden :))) sadece artık daha çirkinim sanki :)))
Bende 4 kilo almışım 23. haftam bitiyor. Doktorum 6 hafta sonra kontrole çağırdı ve sadece 3 kilo almam gerektiğini söyledi. Tatlı makarna pilav beyaz ekmek tüketme dedi protein ağırlıklı beslen dedi.
22. haftama girdigimde 3 kilo almistim, ondan sonra da tartilmadim. 6 haziranda kac cikacagim bakalim doktor bir ayda en fazla 1 bucuk kilo almalisin dedi