2009 eylül anneleri kaç kilo aldığımızı burdan paylaşalım

bende 24+4 günlüğüm 7 kilo aldım 2 aydırda kilom aynı cıkıyor yani almamısım bakalım bu ay ne olacak.

25 + 4 teyiz 6 kilo aldım herhalde bizde sonradan hızlananlardanız :)) ağzım hiç boş kalmıyo :))) ceviz süt muz derken kiloları alıyoruz ama şunu da söliyim benim kızım en son kilosu oması gerekenden 50 gr yüksekti yani annesi gibikızım da :)) besili bi kzım olucak galiba :)))

canım önemli olan kilo almak değil bebeğinin ve senın sağlıklı olman dır.. sağlığınız iise sorun yok diye düşünüyorum..

bende bu sabah tartildim kizlar. 1 kilo daha almisim yani toplamda 4 etti. pooof doktorun dedigini yapabilmem icin onumuzdeki 10 gun sadece 500 gr almam lazim.

Merhaba arkadaşlar benimki 23 + 6 hafta, 7 kilo aldım, hedefim 14 veya 15le bitirmek , yapabilirim umarım, son 1 ayda 2 kilo aldım, aslında normal gidiyorum gibi geliyor kaydirigubbakcemile2

25'inci haftada 10 kilo.Sanırım rekor bende.Olsun sizin bana :Saruboceq:yetişmenizi bekliyorum ben zaten

25'inci haftada 10 kilo.Sanırım rekor bende.Olsun sizin bana :Saruboceq:yetişmenizi bekliyorum ben zaten

senin o fitt hallerin 10 kilo almış halinmi şekerim delikafadulden
rekor sende değil merak etme ben varım 25. hafta 11 kilo aldım :KK43:(

26+1 DEYİM 9 KİLO ŞU ANDA 1-2 KİLO FAZLA GİBİ ...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

27 hafta 9 kilo biraz fazla gibi ya bakalım , ilk hamileliğimde 17 kilo almıştım son aylar çok alınıyor.

Bende 27 haftama girdim 6 kilo almışım. Nasıl gidiyo acab doktoruma sorcam bidahaki gidişte artık kaç olurum bilmem ama:)):)

X