- 15 Aralık 2008
- 6.810
- 1
- 35
oğlumun cicileri 2
bayıldım hepsine güle güle giydir inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğlumun cicileri 2
süperler tatlışım kızımın cicileri
bayıldım hepsine güle güle giydir inşallah canım
ecem güle güle kullansın canım ogluşun...ya bu bakım ürünleri çok almışın yaaaa ben bi set aldım tamam o bile baya gider dıye düşündüm ben kıyafete para yatıyorum...du bende ekleyım dün çekmıştım eklmeyemdımmmm
Merhabalar... Ne güzel şeyler almışsınız öyle. opuyorumnanaktan Bütün resimlere baktım valla... Hepsi çok güzel , çok cici... Rabbim güzel günlerde giydirmek nasibetsin bebişlerinize... :Saruboceq: Ben de bişiler aldım ama bilgisayarımın kamerası bozuk olduğundan ekleyemiyorum. :çok üzgünüm: Yazayım bari ben de kızıma aldıklarımı; hastane çıkışı tam set, hastane çıkışı küçük setlerden de 2 tane aldım şimdilik, banyo havlusu, uyku tulumuna dönüşen battaniyelerden, çıtçıtlı badi, çorap, mendil, zıbın falan işte... Ayrıca anneannesiyle ikimiz büssürü yelek, hırka falan da ördük kızıma... opuyorumnanaktan Kameram düzelirse eklerim resimlerini...
güle güle giysin canım kızn darısı benim kızıma olsun Şeniz bende bir sürü şey aldım artık kıyafet olayını bitirdik ilk 3 ay giyebileceği şeylerden aldım hep sonra gidip kendim zevkime ve hava durumuna göre alabileyim diye bzimde annanemiz ördü biz izledik benim öle becerilerim yok annem maşallh beni aratmadı zaten :))) bende yakında resimlerini koyarım Şeniz
Eki Görüntüle 17631 kızlar bu beşik nasıl ???
Çok şirin. Fiyatı ne kadarmış. Bir de bu 0-9 ay beşiklerinden mi, yoksa biraz daha büyük mü anlayamadım ben.
Eki Görüntüle 17631 kızlar bu beşik nasıl ???
:lepi:
kaydirigubbakcemile3
:CüvCüv: