2009 Eylül anneleri bebeklermize neler aldık:)

ecem güle güle kullansın canım ogluşun...ya bu bakım ürünleri çok almışın yaaaa ben bi set aldım tamam o bile baya gider dıye düşündüm ben kıyafete para yatıyorum...du bende ekleyım dün çekmıştım eklmeyemdımmmm

canım realde katalog baskı hatası yapmışlar ...fiyatlarıda bu yüzden aşağı çekmişlerdi.o yüzden böyle aldık.nede olsa bozulcak ürünler değil... bu urada sgl canım..şutarafagitti

Merhabalar... Ne güzel şeyler almışsınız öyle. opuyorumnanaktan Bütün resimlere baktım valla... Hepsi çok güzel , çok cici... Rabbim güzel günlerde giydirmek nasibetsin bebişlerinize... :Saruboceq: Ben de bişiler aldım ama bilgisayarımın kamerası bozuk olduğundan ekleyemiyorum. :çok üzgünüm: Yazayım bari ben de kızıma aldıklarımı; hastane çıkışı tam set, hastane çıkışı küçük setlerden de 2 tane aldım şimdilik, banyo havlusu, uyku tulumuna dönüşen battaniyelerden, çıtçıtlı badi, çorap, mendil, zıbın falan işte... Ayrıca anneannesiyle ikimiz büssürü yelek, hırka falan da ördük kızıma... opuyorumnanaktan Kameram düzelirse eklerim resimlerini...

Merhabalar... Ne güzel şeyler almışsınız öyle. opuyorumnanaktan Bütün resimlere baktım valla... Hepsi çok güzel , çok cici... Rabbim güzel günlerde giydirmek nasibetsin bebişlerinize... :Saruboceq: Ben de bişiler aldım ama bilgisayarımın kamerası bozuk olduğundan ekleyemiyorum. :çok üzgünüm: Yazayım bari ben de kızıma aldıklarımı; hastane çıkışı tam set, hastane çıkışı küçük setlerden de 2 tane aldım şimdilik, banyo havlusu, uyku tulumuna dönüşen battaniyelerden, çıtçıtlı badi, çorap, mendil, zıbın falan işte... Ayrıca anneannesiyle ikimiz büssürü yelek, hırka falan da ördük kızıma... opuyorumnanaktan Kameram düzelirse eklerim resimlerini...

güle güle giysin canım kızn darısı benim kızıma olsun Şeniz bende bir sürü şey aldım artık kıyafet olayını bitirdik ilk 3 ay giyebileceği şeylerden aldım hep sonra gidip kendim zevkime ve hava durumuna göre alabileyim diye bzimde annanemiz ördü biz izledik benim öle becerilerim yok annem maşallh beni aratmadı zaten :))) bende yakında resimlerini koyarım Şeniz

güle güle giysin canım kızn darısı benim kızıma olsun Şeniz bende bir sürü şey aldım artık kıyafet olayını bitirdik ilk 3 ay giyebileceği şeylerden aldım hep sonra gidip kendim zevkime ve hava durumuna göre alabileyim diye bzimde annanemiz ördü biz izledik benim öle becerilerim yok annem maşallh beni aratmadı zaten :))) bende yakında resimlerini koyarım Şeniz

Sağol canım. Bekliyorum resimlerini...

$S5000003(4).jpg kızlar bu beşik nasıl ???

Çok şirin. Fiyatı ne kadarmış. Bir de bu 0-9 ay beşiklerinden mi, yoksa biraz daha büyük mü anlayamadım ben.

fiyatını bilmiyorum aynen canım 0-9 ay yada 12 da diyebiliriz çünkü içi geniş ben böle bişi almayı düşünüyorum yatak odama odasına normal beşik kendi odama bu tarz bi beşik güzeş ama dimi ben çok beğendim :)))

kızlar merhaba!!!!!
Oğluşumun odası geldi cicileri de bunlar. Tabi hala eksiklerimiz var lamba, halı, beşik ve birkaç eşyamız daha.
Resimde görünen kişiler de benim kölelerimopuyorumnanaktan annecim ve kardeşlerim. Ben işte olunca bütün eşyaları yerleştirmek onlara kaldı zevkle yaptılar Allah razı olsun:1hug:

Eklentiler

• $Görüntü0111.jpg
    $Görüntü0111.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 129
  • $Görüntü0113.jpg
    $Görüntü0113.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 123
  • $Görüntü0114.jpg
    $Görüntü0114.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $Görüntü0115.jpg
    $Görüntü0115.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 127
  • $Görüntü0116.jpg
    $Görüntü0116.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 115
:lepi:

Eklentiler

• $Görüntü0117.jpg
    $Görüntü0117.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 120
  • $Görüntü0118.jpg
    $Görüntü0118.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 156
  • $Görüntü0119.jpg
    $Görüntü0119.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 133
  • $Görüntü0120.jpg
    $Görüntü0120.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 129
  • $Görüntü0121.jpg
    $Görüntü0121.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 129
kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Görüntü0122.jpg
    $Görüntü0122.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 138
  • $Görüntü0123.jpg
    $Görüntü0123.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 136
  • $Görüntü0124.jpg
    $Görüntü0124.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 118
  • $Görüntü0125.jpg
    $Görüntü0125.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 124
  • $Görüntü0126.jpg
    $Görüntü0126.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 145
:CüvCüv:

Eklentiler

• $Görüntü0128.jpg
    $Görüntü0128.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 126
  • $Görüntü0129.jpg
    $Görüntü0129.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 112
  • $Görüntü0130.jpg
    $Görüntü0130.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 110
canım odası da cicileri de pek güzel yaa maşallah güle güle güzel günlerde kullanın inşallah a.s.

Sakuracım- edanaz teşekkür ederim çok. ınşallah hepimizin bebekleri güzel günlerde kullanır aldıklarımızı sağlıklıca giyip gezerleropuyorumnanaktan

hko_8 canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin çok güzel hepsi :nazar:

X