- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi Revolucion
yeşim hemşiremm yine kime danışsam diye düşündüm durdum ve seni buldum :)))
şu göğüs uçlarımız yara olmasın diye ne kullanmamız lazım ve şimdiden kullanmalımıyızz bilgi veririsen pek makbule geçer:kedi:
canım yeşime sormussun ben yanıt verdimkaydirigubbakcemile3
lansinoh krem süper eğer çatlarsa ondan sür 2-3sürmede geçio ve bidaha tekrarlamıo
minicik tüpünü almıştım o bile bitmedi sakın büyük tüp almayın zaten pahalı bi krem 10ml di sanırım 19tl idi ama kafi gelio
minicik mercimek kadar sürmen yetio inşallah gerek kalmaz çatlamaz ama genelde çatlıo arkadaşlardan duyduğum kadarıylasağol canım bugun baktım hatta 10 ml elime aldım ama cvp gelsin kızlardan öyle alayım dedimm bi dahaki çıktığımda dışarı alayımopuyorumnanaktan
minicik mercimek kadar sürmen yetio inşallah gerek kalmaz çatlamaz ama genelde çatlıo arkadaşlardan duyduğum kadarıyla
ay ne güzel hazırlıklar tamamdır şimdi
jimerde mi doğumun bulcuk?
ay özkeremcim senin doğum olmuşda büyümüş galiba takvimine yeni baktım kaydirigubbakcemile3
inşallah gerek kalmaz ama dediğin gibi herkesin başına geliyo
evet canım jimerde olcak doğum
sen nerde yapıcaksın
bende kısmetse 2.yi jimerde doğurmak istiyorum geçen yıl yeni açılmıştı kerem orda doğacaktı bekleseydi hatta sgk anlaşması yoktu ozaman 4milyarı gözden çıkarmıştık sezeryan bile olsa...oğlum masraf ettirmedi bize 280lira özel oda parası verdik sadece zekai tahir burak doğumevinde doğdu ankarada
ne güzel anlatmışsın valla 2.bebiş olursa jimer olucak inşallah valla sırf jimerde doğurmak için 2.yi yapıcam kaydirigubbakcemile3kızlar gerçektende doğru seçim yaptığımıza bir kez daha kanaat getirdim.son bir senedir kaç hastahane gezdim bilmiyorum babamın ameliyatı eşimin ameliyatı.yoğun bakınlar vs. derken ama jimer gerçekten bir numaraymış dün bunu daha iyi anladım.( benim yaramaz yüzünden yattıkta hoş 7 saat kaldım kerameti belki ama)o yardım için koşturup duran personeli.adım adım etrafınızda olan sorduğunuz her soruya anında yanıt veren yada bulan her halinize rağmen gülümseyerek sabırla halinizden anlayarak sağduyulu yaklaşımda bulunabilen hemşireleri.tertemiz herşey düşünelerek tasarlanmış odaları ve banyolarıyla.evet jimer gerçekten kadınlara dair ve hiç düşünlmeden seçilecek bir hastahaneymiş.üstelik karşılaştırmalar yapıldığındada fiyatları hiçte yüksek deil. üstelik doğum bir kadının hayatında sadece bir kaç kez yaşadığı bir olay ve herşeyin en iyisini hakettiğimize inanıyorum heleki o durumumuzda.evet bir süre önce sorunlar varmış hastahanede hatta benimde yaşadığım bir kaç olay olmuştu. ama şu anki haliyle gözünüz kapalı girin içeri ve yavrularınızla geçiriceniz ilk tatilin tatını çıkarın :))çünkü ben öle yapıcam :)
saolasın özkerem erken gelmiş yaramaz nasıl peki sağlığı.