2009 Ekim Anneleri'nden Bursa 'da yaşayanlar

nilaycım bu konuda sana yeşim hanım yardımcı olamaz bildiğim kadarıyla çünkü onun yetki alanında olan bir konu deil.ayrıca bu konuyu hastahane yönetimiyle görüşmen gerekecektir.hem fiyat alabilmek için hemde eğer olabiliyorsa tarih ayarlaması için çünkü özel hastahanelerde bildiğim kadarıyla bu tarz uygulamalar için ameliyathaneyi haftalar hatta aylar öncesinden randevu ile kapatıyorlar.
cimcime bu arada verdiğin bilgiyi aldım canım ama bu fiyatlara epidural dahil deil diye biliyorum ona ek ücret ödeniyor diye duymuştum o yüzden özellikle sordum ama bursasuyunda verdiği yanıta göre galiba oda içinde ama eğer öyleyse iş karışıyor çünkü biz jale hanımdan normal ve sezeryan olarak iki ayrı fiyat aldık ama ben epidural düşünmüyorum dediğimde öyleyse şu olur falan demedi.eğer bu fiyatara epidural dahilse ve ben bunu kullanmazsam enayilikmi etmiş olucam.yok eğer deilse ne ??? ay iyice çorba ettim zaten kafam karışıktı iyice karıştı :)))

antikacım bende aldığımda normal doğum 1 sezeryan 1500 dediler epidral falan içinde paket fiyat

antikacım senin zaten epidurele ihtiyacın kalmadı ki sen çekeceğin sancıyı zaten çektin :))) epidureli neden istemiyorsun ki ?? ama istemiyorsan da bence fiattan düşülmesi lazım...cuma randevum var gidince konuşucam.çorba olduk valla :))

canım yeşime sormussun ben yanıt verdimkaydirigubbakcemile3
lansinoh krem süper eğer çatlarsa ondan sür 2-3sürmede geçio ve bidaha tekrarlamıo
minicik tüpünü almıştım o bile bitmedi sakın büyük tüp almayın zaten pahalı bi krem 10ml di sanırım 19tl idi ama kafi gelio

sağol canım bugun baktım hatta 10 ml elime aldım ama cvp gelsin kızlardan öyle alayım dedimm bi dahaki çıktığımda dışarı alayımopuyorumnanaktan

sağol canım bugun baktım hatta 10 ml elime aldım ama cvp gelsin kızlardan öyle alayım dedimm bi dahaki çıktığımda dışarı alayımopuyorumnanaktan
minicik mercimek kadar sürmen yetio inşallah gerek kalmaz çatlamaz ama genelde çatlıo arkadaşlardan duyduğum kadarıyla

ay ne güzel hazırlıklar tamamdır şimdi
jimerde mi doğumun bulcuk?

minicik mercimek kadar sürmen yetio inşallah gerek kalmaz çatlamaz ama genelde çatlıo arkadaşlardan duyduğum kadarıyla

ay ne güzel hazırlıklar tamamdır şimdi
jimerde mi doğumun bulcuk?

inşallah gerek kalmaz ama dediğin gibi herkesin başına geliyo
evet canım jimerde olcak doğum
sen nerde yapıcaksın

ay özkeremcim senin doğum olmuşda büyümüş galiba takvimine yeni baktım kaydirigubbakcemile3

hımmm tamam o zaman. bende eğer bizim velet rahat durabilirse perşembe ordayım yani gene bi yaramazlık yapıpta aniden soluğu orda almazsak :)) seninde dediğin gibi zaten aylardır çektim çekceğimi o yüzdende daha ne kadar beter olabilirki diyorum.ayrıca son anda bi aksilik olurda sezeryana dönmek zorunda kalırsak genel anestezi istiyorum o yüzdende epidurele pek sıcak bakmıyorum.hem belkide iyi olan bi özelliği vücudumun sancı acı hissettiğimde sinirlerim iyice geriliyor ve kısa süre sonra hissetmemeye başlıyorum hiç bişeyi sankı uyuşturulmuş gibi oluyo bedenim iş böle oluncada gerek görmüyorum. ama karşıda değilim epidurale zaten kısmet diyorum o an şartlar ne gösterir bilmiyom hayırlısı bakalım.
bu arada son günlerde kasılmalarım iyice artmaya sıklaşmaya başladı.sürekli telefon yağıyo eve geldimi ufaklık rüyasını gördük diye, ramazanın başındada bayramı göremicez galiba demiştim eşime asbel kader. hatta öylesine bi konuşma esnasındada bayrama kadar gelirse bu tulumu bayramda giydiririz deyip alay etmiştim eşyalarını yerleştirirken.bakalım hayırlısı ama yakında haberi vercem galiba kızlar :)))

ay özkeremcim senin doğum olmuşda büyümüş galiba takvimine yeni baktım kaydirigubbakcemile3

evet canım ben geçen yılın ekim annesi olacakken ağustos annesi oldum
darısı başınıza sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi

inşallah gerek kalmaz ama dediğin gibi herkesin başına geliyo
evet canım jimerde olcak doğum
sen nerde yapıcaksın

bende kısmetse 2.yi jimerde doğurmak istiyorum geçen yıl yeni açılmıştı kerem orda doğacaktı bekleseydi hatta sgk anlaşması yoktu ozaman 4milyarı gözden çıkarmıştık sezeryan bile olsa...oğlum masraf ettirmedi bize 280lira özel oda parası verdik sadece zekai tahir burak doğumevinde doğdu ankarada

oy paşa erken gelmiş
jimer uygun şu anda doğum yapan arkadaşlarımda çok memnun
inşallah ikincin sağlıkla doğar jimerde

kızlar gerçektende doğru seçim yaptığımıza bir kez daha kanaat getirdim.son bir senedir kaç hastahane gezdim bilmiyorum babamın ameliyatı eşimin ameliyatı.yoğun bakınlar vs. derken ama jimer gerçekten bir numaraymış dün bunu daha iyi anladım.( benim yaramaz yüzünden yattıkta hoş 7 saat kaldım kerameti belki ama)o yardım için koşturup duran personeli.adım adım etrafınızda olan sorduğunuz her soruya anında yanıt veren yada bulan her halinize rağmen gülümseyerek sabırla halinizden anlayarak sağduyulu yaklaşımda bulunabilen hemşireleri.tertemiz herşey düşünelerek tasarlanmış odaları ve banyolarıyla.evet jimer gerçekten kadınlara dair ve hiç düşünlmeden seçilecek bir hastahaneymiş.üstelik karşılaştırmalar yapıldığındada fiyatları hiçte yüksek deil. üstelik doğum bir kadının hayatında sadece bir kaç kez yaşadığı bir olay ve herşeyin en iyisini hakettiğimize inanıyorum heleki o durumumuzda.evet bir süre önce sorunlar varmış hastahanede hatta benimde yaşadığım bir kaç olay olmuştu. ama şu anki haliyle gözünüz kapalı girin içeri ve yavrularınızla geçiriceniz ilk tatilin tatını çıkarın :))çünkü ben öle yapıcam :)

evet bennde artık çok memnunum hastanemden
jimerde yakında çocuk ve diş bölümü olucakmış yavaş yavaş büyücek hastanemiz

Yeşim hemşireeeeee Yeşim hemşireeeeeeee opuyorumnanaktan
şimdi çıkcak ne var ne istiyon gene dicek :) iki şey sorabilirmiyim ama yüksek müsadenle biliyorum ne alaka diceksin belki ama akıl işte takılıyo olmadık şeyler.hastahaneni acil durum güç merkezi varmı ( jenaratör gibi falan )? bir de yakınlarda cami varmıydı hatırlamıyorum o yüzden bunu sorucam hastahanede paratoner varmı bu konularda bilgin varmı acaba?
diceksiniz belki o kadar ince düşünme diye ama elimde deil napim. bide ben bu konularda çok şanslıyımdır.bundan bi kaç yıl önce burnumun dibindeki benzinliğe yıldırım düştüydü. eee yağmurların maşallahı yağmur demek şimşek demek şimşek demek yanıcılık demek buda elektiriklerin kesilmesi demek.ayy iyisimi susayım.klava:

bu ne sorular ya antikacım hayırlısıyla bir doğursan :)) alemsin valla jeneratörsüz hastane mi olur kız :) sen zamanı yaklaştıça paronoyak olmaya başladın kız :)

ne güzel anlatmışsın valla 2.bebiş olursa jimer olucak inşallah valla sırf jimerde doğurmak için 2.yi yapıcam kaydirigubbakcemile3

saolasın özkerem erken gelmiş yaramaz nasıl peki sağlığı.

çok şükür iyi canım
2.5 doğdu 1aylıkken 4900grdı doktor şaşırmıştı nasıl beslediniz diye anne sütü tabiki
kızlar napın edin emzirin süt az falan demeyin emdikçe artacak
şimdi afacan mı afacan çok hareketli hiç durmuyor yaramaz

antikacım biraz rahat ol canım ya koskoca hastanede kesintisiz güç kaynağı olmazmı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…