- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- Konu Sahibi Revolucion
ister istemez düşündürüyo kızlar yaaa. bide ben mükemmeliyetçi bi yapıya sahibim ve mesleğiminde getirdiği bir alışkanlıkla tüm olasılıkları kayda almaya irdelemeye alıştım.üstünede buda olurmu dedirten eşylerin yaşandığı bi ülkede yaşıyoruz.durum böle olunca hiç bir acabanın aklımda olmasını istemiyorum. hemöe demeyin.hatırlarmısınız bilmem daha bi kaç yıl önce yeni açılan bir özel hastahanede elektriklerin kesilmesi ve jenaratörün hiç denenmemiş olmasından dolayı bir hasta ameliyat masasında kalmıştı.kısa süre öncede başka bir hastahanede cihazların gücünü kaldıramayan elektrik tesisatı yüzünden yoğun bakım servisinde yangın çıktı.(aslında bir hastahanede olmazsa olmazların arasında yer alması gereken duman dedektörü fıskıyeli yangın söndürücüler yoktu ordada)ve 8 kişi hayatını kaybetmişti.yine kısa süre önce başka bir hastahanedede üstelik burdada deil dünya devi amerikada olmuştu bu olay ısıtıcılı küvezin bozulan göstergesi yüzünden bir bebek diri diri yanmıştı. vs.vs. örnek daha o kadar çokki ee durum böle olunca insanda ister istemez sorguluyo.