- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi Revolucion
yok canım daha uyanamadı bizim hatunlar :))) yoncacım doktorunla şimdiden görüş böle bişey düşünüyorsan başka bir hastaneye gidermi ne fiyat ister bilgi edin sonradan uğraşırsın çünkü.ama hayırlısı normal diye girip son anda sezaryana dönende oluyo hakkında en hayırlısı neyse o olsun.
bulcuk canım ben zaten özelden gidiyorum doktoruma ve fiyatta ona göre farklı normal olursa 2500-yok sezeryan olursa 3000 lira fiyat verdi ayrıca oda ve epidurele ayrı ödeme yapıcaz.oda içinde geceliğine 100 diyorlar suit oda istiycez çünkü benim adam pimpirikli fıtık etmesin ordakileri.ayrıca refakatçi olarata kendisi kalıcakmış yanımda ben sizi kimseye emanet edemem ben bakarım sanada çocuğumada diye tutturdu.he bide doktorum ne zaman olursa olsun gece gündüz tatil farketmez ben giricem doğumuna dedi.onun içinde biraz farklı bi tarife ödeyeceğiz.aman olsun ben fazlasını bile ödemeye razıyım yeterki kendi doktorumla doğuma gireyim çünkü 3 yıldır ona gidiyorum ve daha önce yaşadığım bir olaydan dolayı kimseye güvenemiyorum.
bu arada epidural uzmanıyla daha hiç görüşmedim ne fiyat istiyorlar epidurale biliyormusun.ama soracak olursan özellikle epidurali sor.spinali deil.
çünkü benim amcamın kızı zübeyde hanımda anestezi uzmanı onunla görüştüm ve aradaki farkları anlattı.spinal bir defa uygulanıyor ve sancılar uzun sürerse hiç bir işe yaramıyormuş ayrıca doğumdan sonrada özellikle sezeryan olursa tüm sancıları çeker bedavaya para vermiş olursun dedi.ancak epiduralde katedral yerleştirildiği için devamlı ağrı kesici uygulayabiliyorlarmış.özellikle sezeryanda çok daha konforlu çünkü daha sonraki günlerdede etkisi kalıyor ve ağrıları hafif hissediyorsun dedi. aklınızda olsun.
gerçektende yuvarlak bi cevap vermiş.biz uzun uzadıya görüştük jale hanımla önümüzdeki hafta 7. ayıma giriyorum ve erken riskimiz varmış bu yüzden jale hanım nolur nolmaz bayramdada burda olucam dedi.brde yıllardır birbirimizi çok iyi tanıdık benim bazı başka rahatsızlıklarımda var bunlardan dolayıda seni başkasına bırakmam ne olursa olsun ben gelicem dedi.
hşgeldiniz efendimmmmm sefalar getirdiniz..... bak görüyon demi bulcuk bunlara tek tek davet gönderecen anam hiç bakmıyolar topiklere üşengeç karılar :))))
merhaba , ben de bursadanım:))) doktorum bülent kayhan..doğumum sezeryan olacak kısmetse...zübeyde hanımın doktoru sanırım dogumu da orada yapacagım,özele de gelıyor ama bakalım karar vermedık henuz o konuda ama doktorumdan cok memnunum,ıkıncı bebegım olacak ınsallah bu,ılkını de sezeryanla bulent bey yapmıstı ve hersey mukemmeldı,yine öyle olur umarım.