2009 Ekim Anneleri'nden Bursa 'da yaşayanlar

bu arada kızlar benim ufaklık gene başladı yaramazlıklara dün gece gözümü kırpmadım.en son saate baktığımda saat 7:00'di artık yorgunluktan sızmışım o saatten sonra saat 10:00 'da da kalktım yine karnımın altında bi burulmayla.iyice maymun gibi oldum yorgunluktan uykusuzluktan.bi taraftanda pazarlık yapıyom ufaklıkla ayın 29 'u bizim nikah tarihimiz bak diyom bu saate kadar dayandın sakın bu gün yarın çıkıp gelme iki üç gün daha dayanda 29'unda gel bari :)))

bulcukcum antikacım zaten beni anca siz anlarsınız :) bugün bu fikre biraz daha alıştım şok oldum galiba 2 gün (

antikacım canım devrimde çok yaramaz yawww :)) ne istiyorlar bir anlasak...benim ki 8 ay beni hiç üzmedi son ay kudurdu velet :)) aman oğluşum iyi olsunda ben herşeye razıyım diyorum ama içim içimi de yemiyo değil bazen...şimdi nasılsın antikacım kontrol ne zaman ?

kontrolümüz 30 'unda ve ben inatla 30 una kadar aramıcamda gitmicemde çıkmaya karar vermediğin sürece oturcaz burda diyom :))) oda ben öle dedikçe aşayı dürtekleyip duruyo :) bakalım nolcaz. hele dün gece artık saat 5:00 ten sonra iyice düzene girdi kasılmalar eşim hadi gidelim diyo ben hayır otur oturduğun yere gelcekse zaten bi işaret verir diyom tabi hiç kendimi görmüyom yüzüm olmuş bembeyaz kapı cam açık ben buram buram ter döküyom ama oturttum adamı :)) şimdide hafif hafif vuruyo ama sabahki gibi deil çok yakınladı galiba :))) ve karar verdim evde doğurcam bennnnnn :)))))))

heheh dediğime geldin sonunda yaniiii :)) kız sen otur deyince oturur mu hiç git bi jale hnma ya da tel aç :)) benim sanırım çok var daha günde öyle 5-6 kere aşağı doğru ben burdayım deyip benim ayyy dedirtiyo o da 10 saniye bir daha tık yok :))

teyzeleri bu arada artık bizimde bir ismimiz oldu :)) 5 isim arasından 2 ye düşürdük veeee artık benim oğluşumun adı da oldu :)) ATATUĞ ÇAĞDAŞ.....atasından atayı askerimden tuğu aldı...asker paşam benim :))))

ayyy sonunda nihayet sisimsiz kalmıştı kuzucuk :) çok güzel bi isim hadi bakalım adıyla yaşasın inş. yaa biz bursalıların çoğunda askerimize ordumuza karşı bi sempati var galiba ne dersiniz kızlar.şaka bi yana adam ha bire rüyasında evde doğurduğumu görüp duruyo bu ara ne hayır hikmetse :))) yok yaa telaşa gerek yok saatte 3-4 kere vuruyo öle şu an daha sıklaşırsa bakarız :))) yaa ben mi çok rahatım zaman yaklaştıkça iyice relax bişey olmaya başladım ben :)

asker oğlum benim evet sempatiklik konusunda haklısın en azından benim çevremde öyle :))alıştın bence artık bu güne kadar yaşamadığın olumsuzluk kalmadı ki herşey normal artık sana :))

zaman yaklaştı bizim velet gelmekten azgeçti galiba :) yine çok sakiniz bi kaç gündür yoksa artık gerçeten hissetmiyomuyum ne :))) yarın kontrolümüz var merak ediyom küçük sıpa napıyo acaba :)

benimki hareketlendi sizinkiler sustu
benimki yolda artık nişanımda geldi beklemedeyiz

inanmıyorum bulcukcum =)))hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum dakika dakika :) paşamızın gelmesine daha vardı di mi ? offf ne zor şeymiş beklemek !! nasıl sancın filan oluyor mu cnm ???

valla cimcime bekliyolar galiba birbirlerini haylazlar doğar doğar kankiliğe mi başlıcaklar ne :))))

internet kardeşi yapıcaz onları eskiden kan kardeşler vardı :)) canım çok hissetmemenin sebebi doğum yolunda olduğundanmış yani seninki de yakın...bizim ne sancımız var ne başka bişey sadece çok kıpırdıyor o kadar yüzünü daha dönmediği için bütün hareketlerini net algılıyabiliyoruz...9 ay geçti de 10 gün geçmiyecek galiba :))

hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde ne zaman geldikleri hiç önemli deil.bu günü saymazsak 12 gün ayyy heycan başladı galiba bende :) üfff randevumuzada daha 4 saat var zaman durdu sanki kızlarr.

biz geldikkkk. 2740 gr. olmuşuz. baş doğum kanalında ama gelmeye niyetimiz yok gibi görünüyo :) bakalım haftaya bi kontrolümüz daha var ondan sonrada 12 ekime kadar gelmezse sunni sancı hayırlısı neyse o olsun diyorum yaaa sağlıkla gelsinde önemli olan o.

hadi gözün aydın tatlım :)) sonunda bıcırık beklemeye karar verdi :)) sorun olmadığına çok sevindim antikacım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…