2009 Ekim Anneleri'nden Bursa 'da yaşayanlar

hakikaten gelcem gelcem diye tutturdu sıpa şimdide vazgeçtim oturcam diyo :))) şükür hiç bi derdimiz yok biraz zayıfız o kadar oda anne zayıf baba zayıf ee çocukta şişko olcak deil yaa :) ilginçtir bünye maselesi bi yerden sonra bende eşimde ne yaparsak yapalım aynı kiloda kalıyoruz oda bizim gibi çakıldı 2700 lere yeter diyo :)

Yeşim hemşiremmmmmmmmm bu arada bize bi güzellik yaparsın demi yerimseniben
yakında üçümüz birden geliyoz bulcuk uyuzcimcime ve ben sana zaten orda seni buluruz bebişler geldiğinde KK ' ya bi haber uçurursun nihayet çıkardı bunlar diye demi kaydirigubbakcemile3 biz gelmeden haberimiz gelsin sırnaşık şey

senden önce haberi aldık yeşim hemşirem bulcukun kuzucuk gelmişşşşşşşş. :)))))))))

gözümüz aydın ilk bebişimiz geldi sonunda yaaa....ay beni heyecaan bastı nedense ??? bulcukcum kuzunu kokla bizim için de :)))

antikacım sende doğum yapmışın maşallah
uyuzcimcime senden haber varmı kız merak ediyorumm

nasılsın antıka hoşgeldın tekrar tebrıkler aldığın temkınler işe yaradımı anlat bakalım

oyy çok şükür hepimizin kuzusu kucağında
Allah analı babalı büyütsün hepimizinkini

bulcukcum sorma yaaa uğraşıp duruyoz uykusuz aç milaç geziyoz :))) şaka bi yana iyiyiz şükür sen neler yapıyon.

uyuzum cimcimem hikayeni yeni gördüm
zor anlar yaşamışın Allah bundan sonraki yaşamda böyle korutmasın yavrunla sağlıklı uzun yaşayın inşallah
bende aynımama yedir gaz çıkart gezdir uyut yıka :))) uğraş dur

saol bulcukcum... hayat aynen dediğin gibi geçiyor valla...senin tosuna da Allahım uzunnnn sağlıklı bir ömür nasip etsin seni de çok üzmesin uslu çocuk olsun:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…