2009 Ekim Anneleri'nden Bursa 'da yaşayanlar

vermez olurmu be canım.bu çocuk beni boğacak doğuramadan ölcem kalcam diyodu.bide onun yaramaz maşallah 3800 doğdu.garibim morardı bazen soluksuz kalırdı.kendiside çok iri 107 kiloyla doğum yaptı :1no2:
bu veletler mahvetti bizi baksanıza ya yolu şaşırıp yanlış yerden ççıkmaya çalışıyolar yada sıkıldım artık gelcem diye tutturuyolar. :roflol:
bu arada dün doktorumuzla geçen bi diyalog anlatemde gülün acık:
bir haftadır hiç sesiniz çıkmadı nasılsın dedi doktorum. dedim maşallah pek uslu hiç çıkcam demedi. gülerek hadi ordan çıkcam desede yatırcam hastahaneye derim diye sesini çıkarmıyon demi dedi.:roflol: benim hastahane odalarına alerjim varya. yaa acilde kalayım doğumhaneye soksunlar yada ne bilem başka yere bıraksınlar beni ama o odalara sokmasınlar sinirlerim oynuyo napim :roflol:ayygevezeliğim üstümde bu gün kusura bakmayın kızlar yaaa.

eyyy maşallah antikacım o da ne 3.800gr :)) biz daha 2.600 ( maşallah ) bulcuk aynı sıkıntılar bende de var canım...bu zamana kadar ufak tefek tekmelerle geldik..varlığıyla yokluğu birdi... ama 1 haftadır kudurdu velet :)canımı acıtıyo resmen senin ki gibi bulcuk:)) bir de çok mu geriliyor ne oofff bazen aşağı bir baskı arka arkaya sancı bu olsa gerek :)) o anda şöyle küçük bir ayyy diyorum geçiyor :))sanki çıkıcakmış gibi :))) TECRÜBESıZLıK ÇOK ZOR ÇOOOOK

bi de bn hani diyorsunuz ya ayakları başı filan inanın neresi olduğunu anlamıyorum bile ( bazen başı gibi bazen poposu bazende ayakları gibi geliyor bana (son kontrolumde yan duruyordu zaten:) Allah hepimizin kalbine göre verir inş...

ayynen sadece ayy uyy diyorum o andaa :)))
hele bugun çok dicem gibi

amin cimcimem inş.hepimize rahat kolay sancısız doğumlar nasip etsin inş.benim anlamama gibi bi ihtimalim olmuyo çünkü öle bi dayıyoki dayadığı yerini karşıdan bakan bile görüyo neresi bazen parmakları sayılıyo resmenböle nokta nokta.:)))ve maşallah bu kadar olur kilolarıda bir gidiyo yaramazların Devrimimde 2700 gr.
bulcukcum hayırdır canım neden bu gün çok dicem dedin.

akşamdan beri çok fazla hareketli dediğin gibi tüm kemiklerini dışarı çıkmak için dayıyor ve canım çok acıyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum bugun ve sanırım şu yalancı sancılarda artık sıklaşmaya başladı yani 10 dakkada bir değil ama 1 satte bir gibi bişey bugun

senin veledin yeri dar antikacım görünür tabi her yeri :) benimkinin çoook yeri var :)) bulcuk bende merak ettim hayırdır canım bir sorun mu var ???

bu günden sonra hep böle olucaz sanırım bulcukcum bide on dakika da bire düşecek offfffffffff !!!!!!

evet valla ağrı takip edicem die psikopat olucam sonunda
neyseki c.tesi kontrole gidicem bakalım o zaman neler dicek doktorum merak ediyorumm

:))) sancılar diyarına hoşgeldiniz. güldüğüme bakayın sinirden gülüyom artık bu duruma, ama korkmayın alışılıyo ve günlük aktivite yerini alıyo kısa süre sonra ben artık hiç önemsemiyom hatta hissizleştim :)))hatta geçen geçe herif izliyomuş karşıdan fıkırdayıp duruyodu dayanamadım elimle dinlemeye başladım arada kasılmalarda geliyo nasıl geriliyon ona rağmen nasıl fosur fosur uyuyon diyo. napem dedim kaç aydır öle alıştım artık :)))hadi bulcukcum hayırlısı gitte bizede cici haberlerle gel inş.
bu arada kızlar yaşlılara pek güven olmaz ama yinede sölim belki gerçekten yararı olur.annemin halası mahallenin ebeliğini yaptı yıllardır o deyip duruyo bebek döndümü yıkanırken hafif hafif masaj yapın karnınıza yukardan aşaya doğru kolay iner bebek diye.dediğim gibi yaşlıların hurafelerine pek inananmam ama işin ilginci bu güne kadar ters doğan yiğenin hariç hiç sezeryan olmadı bizim sülalede hepsi normal doğum belki gerçekten faydası olmuştur.bilginiz olsun.

yapmaya başladım antikacım aman hurafe dediğin o olsun :)) ben geçen gün kuaföre gittim saçımı kestiricem 50 yaşlarında bir bayan bana saçlarını hamileyken kestirirsen bebeğin ömrü kısa olur dedi...kuaförüm bile bir ay daha bekle istersen dedi tedirgin bir halde...3. defa kestiricem dedim tuhaf tuhaf surtıma baktı...SıNıR OLDUM YA BıZı BU KADAR GERMEYıN NE OLUR ARTIK......

yaaa sen alıştın antikacım bu sancılara biz yeni başladık hatta dün şiddetli karın ağrım oldu jale hnmı aradım hemen...ağrılara katlanmak sorun değilmiş sorun ne olduğunu bilmemek gerçekten ( biri çıksa da bundan sonra bu olacak filan dese nereleri araştıracağımı bile şaşırdım artık...

gerçekten öle insan ağrı sancı umursamamıyo geldi başa çekez diyoda sorun ne olduğunu bilmemek bide böle belirsiz bekleyiş varya ay bi zamandan sonra çık artık ordan diye bağırası geliyo insanın :)

cimcimenin sesi çıkmıyo kaç gündür huuu nerdesin yoksa geldimi kız ufaklık bayram şekerimi oldu yoksam ????????

bulcukcum benim tarih 14 ekim görünüyor :)) antikacım seni bekliorum biliyorsun doğururmuyum hiç :))))) beraber doğurucaz kısmetse....kızlar geçen gün kontrole gittim moralim bozuldu onun için evlere sığmıyorum hep dışarıdayım onun için gelemedim 2 gündür ((

ayy nedenini yazmadım :))) dün kontolumuz vardı gittik bizim ki doğum yoluna girmiş ama yüzü ters bakıyor değiştirme olasılığı var ama jale hnm ne kadar istemesemde sezeryana da hazırla kendini dedi ( kiminle konuşsam artık dönmez diyo...oğluşumun canı sağ olsun o iyi olsun yeter ki ama bende sezeryandan dehşet korkuyorum..genel anestezi olmam yasak olduğu için mecbur epidurel olucak ve ben çok fazla etkileneceğim biliyorum...2 gündür saf saf geziyorum kızlar...bir daha ki randevuya kadar dönmezse YANDIK YANıııııı :)) belirsizlik beni çıldırtmaya başladı.......

uyuzcimcime bende korkuyorum sezeryandan ama bebekler öyle gelcekse yapcak bişey yok
sezeryan esnasında çok fazla strese sokmassan kendini çok rahat geçer bundan eminim
o yüzden dert etme ve nasıl olursa olsun sen içini rahat tut

ayyy cimcime çatladım kız kaç gündür nerelerde bu diye. yeşim hemşireye bile haber bıraktım yoksa hastahanedemisin diye.yaramaz önce aşaya inmiyodu şimdide dönmüyo heee.olsun güzelim hiç üzülme stres yapma kendine hepimizin duaları seninle inş. dönecekte bi dahaki kontrole kadar.olmadı sezeryandan da çok memnun olan arkadaşlarımızda var. bak beyaz melek bursasu derin hep sezeryanla doğum yaptılar ve çokta memnunlar unutma herşeyde vardır bi hayır.Allah iyisini, güzelini, hayırlısını nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…