2009 Ekim Anneleri'nden Bursa 'da yaşayanlar

evet canım bende dün akşam ordadım. öle bişey yokmuş şu an için görünen jimerin yolları taştannnn :)

bu seferki sancı gibi deildi daha çok hafif hafif bi acı diyebilrim. ama öğrendimki kasılmalarım bu şekilde gelicekmiş. açılma yok ama bunlar doğum kasılmaları seni burda tutmayalım suyunda gelmediğine göre gidebilirsin tehlike yok ama artık işaret bekle dedi. bayrama kadar doğacak gibi görünüyo dedi. ayrıca bi şey daha bu beni çok mutlu etti. o anda çekeceğin sancı yada acı bundan daha zor olmayacak dediki bi anda havaya uçtum eğer beni yüreklendirmek için deilde gerçekten bunu sölediyse doğumdan güle oynaya çıkarım heralde prensim kucağımda :)))

inş. yeşimcim bu arada bi daha ki gelişimde seninlede tanışmak isterim.adını sanını biliyoz ama bu güzel yürekli hemşiremizin yüzünüde görelim artık :) eğer bizim yaramaz bi sorun çıkarmazsa bu arada ayın 10 'unda gelicez.geldiğimde aşadan sorduğumda herhalde hangi katta olduğunu söylerler diymi canım.

kızlarrr uzun bisüre gelemdim aranıza ama artık burdayım
yeşim hemşiremde sağolsun bilgiler vermiş valla jimere her giddiğimde hemşirelerin önündeki isimlere bakmakdan alamıyorum kendimi yeşim hemşire hangisi acaba diye :)))))
bneim doktorum volkan yıldırım çok memnunm

inş. yeşimcim bu arada bi daha ki gelişimde seninlede tanışmak isterim.adını sanını biliyoz ama bu güzel yürekli hemşiremizin yüzünüde görelim artık :) eğer bizim yaramaz bi sorun çıkarmazsa bu arada ayın 10 'unda gelicez.geldiğimde aşadan sorduğumda herhalde hangi katta olduğunu söylerler diymi canım.

ayy evet bende şimdi onu yazdım burda bize yardımcı oluyor hastaedede görelim kendisini

çok geçmiş olsun antikacım..dedim ya sana sen bu sancıları çektin normal doğumu kolaylıkla yaparsın diye :)) inş sağlıkl alıcaz inş prensleri kucağımıza yeşim hemşire bende seni çooooook merak ediyorum :)) inş doğum günlerimizde sen olursun nöbetçi şansımıza:))ya da jale hnmı ararken seni de mi arasak :))

kızlar bişey dicem ee bu kadarınada yuh diceksiniz. olur olurda bi insan bu kadarda problem olurmu be kardeşimlik bi durum:))) artık gülüyorum halime yaaa...sahurdan sonra benim velet gene azıttı bi duş alimde biraz rahatlıyim dedim duşa girdim başım döner gibi oldu küçük bi oturağım var banyoda tam oturmaya yeltendimki arkamda bi sancı dedim noluyoz elim bi gittiki çığlığı basmışım eşim kapıda belirdi noluyo iyimisin diye ve ağzımdan tek kelime çıktı "bağsur" neee dedi.yaa dedim bi bu eksikti şimdi bide bu çıktı.ayyy deliricem artık yaaaa :KK43:

kızlar bişey dicem ee bu kadarınada yuh diceksiniz. olur olurda bi insan bu kadarda problem olurmu be kardeşimlik bi durum:))) artık gülüyorum halime yaaa...sahurdan sonra benim velet gene azıttı bi duş alimde biraz rahatlıyim dedim duşa girdim başım döner gibi oldu küçük bi oturağım var banyoda tam oturmaya yeltendimki arkamda bi sancı dedim noluyoz elim bi gittiki çığlığı basmışım eşim kapıda belirdi noluyo iyimisin diye ve ağzımdan tek kelime çıktı "bağsur" neee dedi.yaa dedim bi bu eksikti şimdi bide bu çıktı.ayyy deliricem artık yaaaa :KK43:

ayy ayy basurrr bela bişi bende öyle şiddetli olmadı ama tuvaletimi yaparken canım acıyo tabikide :sinifsinif:

antikacım sen bu veledi hayırlısıyla bir doğur başkada bişey isteme hayatttan :)) bu gün şöyle bir dışarı çık nazar boncuğu al kendine yeter ya bu ne her gün bir vukaat :))))

ay istemiyom zaten cimcimecim.bide bunlar sadece bedenimin minnoşum getirdiği şeyler bide son 8 ayda kaderin başıma getirdiklerini bi anlatsam sen nasıl yaşıyon hala dersiniz.ufaklık ben geliyom dediği günden beri sorunlar olaylar yakamı bırakmadı bi türlü. önce babam kalk krizi geçirdi. acil ameliyat bütün damarlar tıkalı dediler bir ay içinde ameliyata girdi. daha 2 aylıktım babam ameliyata girdiğinde doktor çok riskli umutlu olmayın dedi.bunu duyan annem bi gecede felç geçirdi biri yoğun bakımda biri acilde.tam onlar toparlar gibi oldu bi sabah aniden bi kalktıkki eşimin bi el işlevlerini yapmıyo.ne hareket ediyo ne oynuyo bilekten sonrası.öğrendikki el kistiymiş.apar topar o ameliyata girdi.onu duyan kayınvalidem zaten emes hastası atak geçirdi zaten % 20 görmeyen gözler %80 gitti.arada sülaleden çıkan 2 cenazede cabası.tabi bu koşturmalar esnasında benim sinirler dayanmadı 2 aylıktım hastanenin merdivenlerinden yuvarlandım.2 saate yakın baygın kalmışım demişler travma geçiriyo heralde başımda kimse yok emara almışlar.vs. vs. daha neler neler yani şu günüme hakkatten şükrediyorum aslında. en azından şu anda sadece kendimle uğraşıyom.

ay istemiyom zaten cimcimecim.bide bunlar sadece bedenimin minnoşum getirdiği şeyler bide son 8 ayda kaderin başıma getirdiklerini bi anlatsam sen nasıl yaşıyon hala dersiniz.ufaklık ben geliyom dediği günden beri sorunlar olaylar yakamı bırakmadı bi türlü. önce babam kalk krizi geçirdi. acil ameliyat bütün damarlar tıkalı dediler bir ay içinde ameliyata girdi. daha 2 aylıktım babam ameliyata girdiğinde doktor çok riskli umutlu olmayın dedi.bunu duyan annem bi gecede felç geçirdi biri yoğun bakımda biri acilde.tam onlar toparlar gibi oldu bi sabah aniden bi kalktıkki eşimin bi el işlevlerini yapmıyo.ne hareket ediyo ne oynuyo bilekten sonrası.öğrendikki el kistiymiş.apar topar o ameliyata girdi.onu duyan kayınvalidem zaten emes hastası atak geçirdi zaten % 20 görmeyen gözler %80 gitti.arada sülaleden çıkan 2 cenazede cabası.tabi bu koşturmalar esnasında benim sinirler dayanmadı 2 aylıktım hastanenin merdivenlerinden yuvarlandım.2 saate yakın baygın kalmışım demişler travma geçiriyo heralde başımda kimse yok emara almışlar.vs. vs. daha neler neler yani şu günüme hakkatten şükrediyorum aslında. en azından şu anda sadece kendimle uğraşıyom.

kız bu neeee Allah yardımcın olsun tüm hastalarınız iyimi peki
hakkaten az şey geçmemiş başından :teselli:

inanamadım resmen antikacım hepinize geçmiş olsun :KK43: bence sen her eve birer tane devasa boyuttan nazar boncuğu al :) çok zor günler geçirmişsin oğluşunun doğumuyla bütün kötü günlerin geride kalır inş canım :)))

Allah razı olsun kızlar.gerçekten tek sezonluk dizi gibiydi olanlar.tamamen normale döndüğünü söyleyemem hiç bir şeyin ama idare ediyoruz.babam iyi şükür ayaklandı annemse biraz arıza kaldı en kötüsüde akılda kaldı bazen toparlayamıyo. kayınvalideminse düzelme şansı yok doktorlar gittiği yere kadar böle gidicek diyorlar.hoş yaşamasnın bile mucize olduğunu söylüyorlar normalde emes hastalarına 5 yıl ömür biçiliyormuş.bizimki 12. yıla girdi.eşimse maşallah bir ayın sonunda tamamen kullanabilir konuma geldi eli.biraz his kaybı var ama normal sinirleri kesmek zorunda kaldık içi temizleyebilmek için diyo doktoru 1 sene gidermiş böle. ama olsun yaaa Allah başımızdan eksik etmesinde.anlatırken bi an gözümün önünden geçtide olanlar.Rabbim kimsenin başına vermesin.

yeşim hemşiremm yine kime danışsam diye düşündüm durdum ve seni buldum :)))
şu göğüs uçlarımız yara olmasın diye ne kullanmamız lazım ve şimdiden kullanmalımıyızz bilgi veririsen pek makbule geçer:kedi:

günaydın, yeşim hemşire ben de sana bir şey danışmak istiyordum...ikinci dogumum olacak bu kısmetse, doktorum bülent kayhan...ssk lıyım...eğer jimerde doğum yaparsam bana ne kadara çıkar aşagı yukarı bir bilgi verir misin?sezaryan olacak...ssk ıle anlasması var jımerın degıl mı? kendı doktorumu getırsem de anlasma kapsamında olur mu olmaz mı?

nilaycım sezeryana jimer 1.500 tl diyor yani sgk varsa ve jimerdeyse doktorun ...doğumhaneyi ne kadara kullandırılırlar onu bilmiyorum..

X