- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- Konu Sahibi Revolucion
evet canım bende dün akşam ordadım. öle bişey yokmuş şu an için görünen jimerin yolları taştannnn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş. yeşimcim bu arada bi daha ki gelişimde seninlede tanışmak isterim.adını sanını biliyoz ama bu güzel yürekli hemşiremizin yüzünüde görelim artık :) eğer bizim yaramaz bi sorun çıkarmazsa bu arada ayın 10 'unda gelicez.geldiğimde aşadan sorduğumda herhalde hangi katta olduğunu söylerler diymi canım.
tamam bu kez kesin korkuttuk baksanıza sesi çıkmıyo yeşim hemşirenin :)))
kızlar bişey dicem ee bu kadarınada yuh diceksiniz. olur olurda bi insan bu kadarda problem olurmu be kardeşimlik bi durum:))) artık gülüyorum halime yaaa...sahurdan sonra benim velet gene azıttı bi duş alimde biraz rahatlıyim dedim duşa girdim başım döner gibi oldu küçük bi oturağım var banyoda tam oturmaya yeltendimki arkamda bi sancı dedim noluyoz elim bi gittiki çığlığı basmışım eşim kapıda belirdi noluyo iyimisin diye ve ağzımdan tek kelime çıktı "bağsur" neee dedi.yaa dedim bi bu eksikti şimdi bide bu çıktı.ayyy deliricem artık yaaaa
ay istemiyom zaten cimcimecim.bide bunlar sadece bedenimin minnoşum getirdiği şeyler bide son 8 ayda kaderin başıma getirdiklerini bi anlatsam sen nasıl yaşıyon hala dersiniz.ufaklık ben geliyom dediği günden beri sorunlar olaylar yakamı bırakmadı bi türlü. önce babam kalk krizi geçirdi. acil ameliyat bütün damarlar tıkalı dediler bir ay içinde ameliyata girdi. daha 2 aylıktım babam ameliyata girdiğinde doktor çok riskli umutlu olmayın dedi.bunu duyan annem bi gecede felç geçirdi biri yoğun bakımda biri acilde.tam onlar toparlar gibi oldu bi sabah aniden bi kalktıkki eşimin bi el işlevlerini yapmıyo.ne hareket ediyo ne oynuyo bilekten sonrası.öğrendikki el kistiymiş.apar topar o ameliyata girdi.onu duyan kayınvalidem zaten emes hastası atak geçirdi zaten % 20 görmeyen gözler %80 gitti.arada sülaleden çıkan 2 cenazede cabası.tabi bu koşturmalar esnasında benim sinirler dayanmadı 2 aylıktım hastanenin merdivenlerinden yuvarlandım.2 saate yakın baygın kalmışım demişler travma geçiriyo heralde başımda kimse yok emara almışlar.vs. vs. daha neler neler yani şu günüme hakkatten şükrediyorum aslında. en azından şu anda sadece kendimle uğraşıyom.