2009 Ekim Anneleri

gaz ilacı kullanıyorum canım bitkisel bi ilaç bambuline diye

sab simplex evet ben de cok duydum methini... çok etkili bir ilaçmış.. ihtiyaç hissedersem alıcam ben de..

amazon kuzusu berra da ööle..yatırınca uyanıo hep..demek bööle oluyo bu dönemlerde hepimiz aynı dertten muzdarip:)

ben olayı çözdüm..rezene içtiğim zaman bağırsak gazı çok oluyo oluyo sıpamın..yapa yapa bitiremiyo we acaip ağlıyo kasılıyo tüm gün..ama sütten soora süper gakk çıkarıyo hemencik..kusmuyo..

rezene içmeyincek te sütten soora gak yaptıramıyorum arada tazyikli arada da sızıntı şekilde sürekli kusuyo ama buseferde karnında ağrısı gazı olmadıı için kaılıp ağlamıyo..seç beğen al:)) napim kusmuğu ağlamaya tercih ettim..milyonkere kıyafet değiştiriyoruz analı kızlı:)))

selam kizlar nasilsiniz??anlasilan herkes uykusuz yorgun ve agrasif ( bende cok yorgunum cabuk sinirlenir oldum herseye hele geceleri....

kimse yok sanırım ....off bugün cok sıkıntılıyım yaaaa...

bizim evin kaloriferleri hala yanmadı bitarafım donuyor oda da ufo yakıyorum pasam üşümesin diye sıcaklık heo 22 derece tutuyorum ama busefer de cocuk ufo da hasta olacak
havasızlıktan...o yüzden bayrama kadar kaynanama gidecem orda kalacam ev arıyoruz su kıs kıyamette bulamk da zor tasınmak da...kaynanam cok ii kadındır gitmek bişey deil de kocişim den ayrılacam ona üzülüyorum

calısıyor dersamne de ya haftasonu zaten dolu...sadece pazartesi var onda da gelemez yolda gecer....

evet
sakarya da
ya ev bulamadık bulsak hemen cıkacam gitmeyecem de ama ev yok zıkkım sehirde...

merhaba kızlar..off ya özledim sizleri...berram uyuyor bende bir bakıyım dedim..ne var ne yok bakalım ?

slm canım ben deuyutmaya calısıyorum :)))) gözleri kapanıyor ama inatla acmaya calısıyor üzerini örtüyorum inatla üzerini acıyor napacam bu cocukla bilmem cok fena arkamı dönmeye gelmiyor el ayak hiç durmuyor....

ay işin zor selduşçum havalar iyice soğudu melkelerimizin şansına kışa rastladılar...inşallah gönlüne göre bir ev bulursun...

benimki yüz üstü yatmaya bayılıyor kendini güvende hissediyor sanırım..şimdi yanında ninnide çalıyor onun sesiyle mışıl mışıl uyuyor:))

ayy ne güzel yaa benimki hep yan yatmaya alıstı baska türlü huzursuz oluyor öle ninni falan da hiç dinletmedim ben aslında alıstırsam ii olurdu...bi de uyurken sürekli inliyor gibi ses cıkarıyor yaa seninkin de de oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…