- 31 Aralık 2007
- 4.827
- 23
ısıtıo canımcım yaaa hemde soba falan zor olur beceremem ki benallah kolaylık versin sana iskenderundayım canım fener caddesinde neyseki yarın dısarda işimiz yok bebişle evde oturcasss
Bana degil kocişe Allah kolaylık versin :)))) gecen senede zorla kurdurdu kendisi ilgilendi tabi perdeler is oldu gene temizlik bana kaldı ama yakma temizleme işi kocişe ait :)))))))
Ben daha hiç dısarı cıkmadımmm
korkumdan cıkamıyorum zaten birsey olcak die:sinifsinif:
evet şeyma'cığım mama yerse tuvaleti kokuyor benim oğlan mama yiyiyor arada emiyor sadece dikkat et cnm kabızda yapıyor mama
normal canim zamanla alisacak..hangi mamayi aldin???
kızlar günaydın
sabah sabah aklıma ne takıldı bebişlere su veriyormusunuz sadece anne sütü ile beslenen bebeklere ne zaman su vermeye başlanmalı ????????????
bi de benimki huy edindi, 5 dk şekerleme yapıyor sonra açıyor gözlerini.. memede uyutuyorum tam yerine yatırıyorum hopp açıyor gözlerini.. haydii salla salla yine.. sallamaktan zarar gelir mi kızlar ya , mecburen sallıyoruz yani napalım başka çare yok..
bi de benimki huy edindi, 5 dk şekerleme yapıyor sonra açıyor gözlerini.. memede uyutuyorum tam yerine yatırıyorum hopp açıyor gözlerini.. haydii salla salla yine.. sallamaktan zarar gelir mi kızlar ya , mecburen sallıyoruz yani napalım başka çare yok..
bende öle yorgun bitkin uykusuz agresif ve mutsuzum :)
durmuyor alya uyumuyor sürekli ağlıyor gaz sancısı sanırım
aynen napcaz yaa bende bu yuzden gece mamaya başladım delıksız 4 saat uyudu maşş..gece 12 de bı daha vercem..şuan baya sutum var emıyo ama ağlıyo gazıda çıkıyo ağlama sebebı ne olabılır ozman offf kerem emer uyurdu gıkı çıkmazdıı bu nıy eböle..
biz sallanmışız ne olmuş allah aşkına onlar entel işler salla gülüm napalım