ailemiseviyorum.com google yaz ailemiseviyorum bebeğimin ninnisi
kızlar bu arada çok kusuyoruz ya bide adam aklıı uyumuyo artık pff inliyo habire uykuda sürekli kendini sıkınca bu sfer daha fazla kusuyo sıktıkca uyanıyo anlamdım gitti yiyo bitiyor kendini
emerken hırslanıyorsa ve memeyi emmeye devam ediyorsa karnında gazı vardır, hafif karın ağrısı vardır barbicim. karınları ağrıdığında memeye sarılıyorlar. cork cork emiyorlar.benimi de aynı şeyi yapıyor.. çoğunlukla da ardından kaka yapıyor..yaaa kizlar benimki bazen emerken hirslanip cirpinip duruyor acaba istemiyormu diye agzindan aliyorum daha cok hirslaniyor. Süt gelmiyor desem öylede degil geliyor. bi anlam veremedim. Belki su olabilir bilemiyorum memeyi emzik niyetine kullandigindan agzina süt geldigini istemiyordur.... olabilirmi anlamadim gitti
Selam kızlaarrr
Benim de oğlum erkek adam oldu artık :))) Dün sünnet ettirdik ama dün gece nöbet tuttuk annemle gizemmmm sizin de öyle oldu mu yaa..dün tuna çişini yaparken çok ağladı, bi yandan da bez değdikçe kıyamet kopardı bugün iyi çok şükür umarım artık yileşiyor :))) uff ne zormuş annelik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?