günaydın kızlar
ninni dinliyorum
ailemiseviyorum. da isme göre ninni çalıyor,
çok hoş opuyorumnanaktan
benim doğum pazartesi , sezercik
oğluşumu görmek istiyom bir an önce:gitme:
kızlar ben şu an hastanedeyim saat 11:41 de normal doğum yaptım, kızım DEFNE 4020 gr 52 cm şu an ikimiz de iyiyiz daha sonra tekrar girer bilgi veriririm sevgiler hepinize........
hosbulduk bitanem nasilsinnŞenizŞenizŞenizhoşgeldin mehayım a.s.
selam kizlar...
kontrole gittim geldim....
tansiyonum olculdu ,bebegin hareketleri nasil diye soruldu,elle karnima bakildi,bebegin kalp atisi dinlendi,ve sorun varmi diye soruldu vee kontrol bitti
haftaya cumaya kadar dogurmazsam yine ayni kontrol olacak....
hosbulduk bitanem nasilsinnŞenizŞenizŞeniz
cok sikici degilmi??bende senle ayniyim biliyorsun canim...benimde ne sanci var ne baska bir belirti dogum icin..karnim cok aciyor gerginlikten sadece..benimde 21 ekime kadar olmassa 22 ekimde sunni sanci vericekler sana ne dedi doktorun??
kızlar ben şu an hastanedeyim saat 11:41 de normal doğum yaptım, kızım DEFNE 4020 gr 52 cm şu an ikimiz de iyiyiz daha sonra tekrar girer bilgi veriririm sevgiler hepinize........
evet mehay oldukca sIkici ve moral bozucu...41+4.haftaya kadar dogmazsa suni sanciyla dogum yapilacakmis..ama benim bunlari dusunmem icin cok erkenmis buyuk ihtimalle ozamana kadar dogum yapmis olurmusum vs...
dogum haberlerine biryandan cok seviniyorum bir yandan gordukce iyice sabirsizlaniyorum..bende yalanci sancilar basladi ama kisa sureli oluyor..
onun disinda bi belirti yok ...
dun arkdasim anlatiyor 40+3.haftamda hicbirseyim yoktu doguramayacagimi dusunurken bir anda sancim basladi dedi..bunu duyunca biraz umutlandim ama hayirlisi bakalim