zuzu canım çok teşekkür ederim merak etmişsin beni a.s.
diğer arkadaşları da kocaman öpüyorum, desteklerine de çok teşekkür ediyorum :1hug:
az önce doktordan geldim. kahverengi akıntım oluyor deyince bhcg ve progesterona bir bakalım tekrar dedi. kan verdim.
bhcg gecen hafta 5,100 dü, bu hafta 15,000 olmuş
progesteron da 17,8 çıktı
dedi ki eger progesteron düşük cıksaydı (15 altı) düşük tehliken var diye düşünürdüm ama değerlerin çok iyi dedi. cok fazla yorulma, yürüme, yatabildigin kadar yat dinlen dedi. bir de ultrasonla bakmam lazım dedi, ben de hastanede yazmayın ben bu akşam veya yarın akşam özelinize gelicektim zaten dedim. tamam bekliyorum o zaman dedi. böyle işte..
bu arada doktora günlük ped kullanabilir miyim akıntı için dedim, sık değiştirmek şartıyla kullanabilirsin dedi. bir de gündüz sıcak ne içebilirim dedim. sinameki, form cayı ve adacayından baska herseyi içebilirsin dedi. yalnız bunları aktarlardan alma içine başka şeyler karışmış olabilir, poşet olanları tercih et dedi.
eve geldim yine gelmiş 1-2 damla kahverengiler :çok üzgünüm: ama sanırım oluyor bu bazı hamileliklerde araştırdığım kadarıyla fisfisfis
yarın akşam veya öbür gün akşam ultrasona da girsem, doktor da sorun yok derse işte o zaman rahatlicam :çok üzgünüm:
tebrik ederim canım bende dün dr. Gittim keseyi gördük. Yanılmıyorsam senle sat tarihlerimiz aynıydı.
zuzu canım çok teşekkür ederim merak etmişsin beni a.s.
diğer arkadaşları da kocaman öpüyorum, desteklerine de çok teşekkür ediyorum :1hug:
az önce doktordan geldim. kahverengi akıntım oluyor deyince bhcg ve progesterona bir bakalım tekrar dedi. kan verdim.
bhcg gecen hafta 5,100 dü, bu hafta 15,000 olmuş
progesteron da 17,8 çıktı
dedi ki eger progesteron düşük cıksaydı (15 altı) düşük tehliken var diye düşünürdüm ama değerlerin çok iyi dedi. cok fazla yorulma, yürüme, yatabildigin kadar yat dinlen dedi. bir de ultrasonla bakmam lazım dedi, ben de hastanede yazmayın ben bu akşam veya yarın akşam özelinize gelicektim zaten dedim. tamam bekliyorum o zaman dedi. böyle işte..
bu arada doktora günlük ped kullanabilir miyim akıntı için dedim, sık değiştirmek şartıyla kullanabilirsin dedi. bir de gündüz sıcak ne içebilirim dedim. sinameki, form cayı ve adacayından baska herseyi içebilirsin dedi. yalnız bunları aktarlardan alma içine başka şeyler karışmış olabilir, poşet olanları tercih et dedi.
eve geldim yine gelmiş 1-2 damla kahverengiler :çok üzgünüm: ama sanırım oluyor bu bazı hamileliklerde araştırdığım kadarıyla fisfisfis
yarın akşam veya öbür gün akşam ultrasona da girsem, doktor da sorun yok derse işte o zaman rahatlicam :çok üzgünüm:
amanınn walla de..ücretsiz mi? ah benim cahil kafam..:a015:ssk farkı 200 tl tuttu benim testlerimin :çok üzgünüm:
kayaemel.hazanyağmuru ve bijuox doktora gidicektiniz ne oldu.merak ettim sizleri.belki yazdınız ama yeni geldim topiğe.eskileri okuyup geliyorum.
Selam güzel ekim anneleri, nasılsınız bakalıma.s.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun melekleriniz, hoşgeldiniz aramıza...
doktordan gelen arkadaşlarda gözleri aydın olsun, Allah devamını getirsin inşallah...
Geçmiş dönemlerde kötü tecrübeyle karşılaşanlar Rabbim bir daha yaşatmasın inş...
Bu arada o kadar kalabalık oldukki online olan kişi sayısı bile 18 kişikaydirigubbakcemile3 maşallah bize ve bebeklerimize, Allah sonuna kadar götürmeyi hepimize nasip etsin:Saruboceq:[/QUOTA
A,selam canim hosgeldin , sahsim adina ben iyiyim sanirim :) tembellik haricinde birde yemek kokusu almayim tamam , sen nasilsin bebegin nasil ?bende onu diyordum az once ne kadar cok ekim annesi varmis acaba diger aylarda ayni mi ? :) ekimde hastalerde yer kalmayacak denesinize insallah hayirlisi ile dunya ya saglikli bir sekilde gozlerini acsinlar yumurcaklar kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar. dün dr. gittim. bebişin kesesini gördük ama kalp atışı için iki hafta geçmesi gerekiyormuş. inşallah rabbim hepimizin bebişlerine sağlık verir. bide bana coraspin 100 verdi. aranızda bu ilacı duyan yada kullanan var mı?
kızlar selam
sizlere bişii danışmak ıstıyorum bugün vajinamda içerde ağrı hıssedıyorum ne bilim kasılma gibi sizdede oluyormu telaşlandım sabahdan berı ara ara oluyo :bbo: