2009 Ekim Anneleri

canımm yanlış bilgi edinmediysem 6 haftalıkken ustten ultrasonla kesin gorunmesi gerekiyormuş gorunmezse o zamana kadar sorun var demektir bence 6 haftalıkken git Allahımm cok cok esirgesin sayet o zaman gorunmezse erken ogrenilmesi onemli ben cok dua ediyorum bize yaa inş. goruruz bebişlerimizi. senin mide bulantıların felan varmı

güzelim 8ekadar beklemene gerek yok..6+4ken gittim..karnımdan baktık,kesemi de gördüm kalp atışlarını da..boşuna okadar bekleme istersen diye bi söliyim dedim..

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM AKLIMDA BULUNSUN

YA BENİMKİ ASLINDA BİRAZDA KORKU BUNU ÇOK İYİ ANLARSIN :çok üzgünüm:
HEMDE NE BULANTI SÜREKLİ BİR BULANTI RAHATSIZLIK AMA BENİM İÇİN GARİP BİR ŞEY
BENİM ÖNCEKİ HAMİLELİLĞİMDE KESEMİN ÇAPI İÇİNDEKİ SIVI MİKTARI YAŞADIĞIM HERŞEY NORMAL SEYİRDEYDİ DÜŞÜNSENE GÖĞÜSLERİM AĞRIYOR SÜT TOPLUYORDU SÜREKLİ MİDE BULANTILARI İSTİFRAĞLAR..
3 AYLIK BEBEK KESESİ SIVISI ÇAPI HERŞEY NORMAL AMA BEBEK YOK
BU İNANILMAZ BİR YIKINTI OLUYOR.
SONRA KÜRTAJ YAN ODALARDAN GELEN BEBEK SESLERİ ALLAHTAN ÖZEL ODADAYDIM YOKSA DAHA KÖTÜ OLURDUM YANIMDA BEBEKLER AMA BEN SAP GİBİ
NEYSE YA BUNU SEN DE YAŞADIN SONUÇTA
O YÜZDEN KIZLAR AMANDA HEMEN DRA KOŞAYIM KESEME BEBEĞE BAKAYIM DURUMUNDA OLAMIYOR İNSAN SANKİ NE KADAR GEÇ GİDERSEN O KADAR NET BİR ŞEKİLDE GÖRECEKMİŞSİN GİBİ HİSSEDİYOR İNSAN.
ÇÜNKÜ BEN ÖNCEKİNDE ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ GİTTİM VE YOK BELKİ GEÇ ÇATLAR VS VS DİYE 2 ÖZEL HASTANE VE TOTALDE 3 DR DEĞİŞTİRDİM AMA SONUCU DEĞİŞTİREMEDİM 3 AYLIK BOMBOŞ BİR KESEYİ ALDILAR. ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN

özgekrd çok üzüldüm canım ya yaşamadım ama seni çok ii anlıyorum bende 2 kere aşılama oldum ve sonuç negatifti bu sefer microenjeksiyonla oldu bebeğim ve sonucu beklerken kan tahilli evde yatak döşek salya sümük yatıodum eşim aradı bebeğimiz bizimle dediğinde sinirden öle bi ağladımki anlatamam hep olumsuz olurmu die düşünüosun şu anda haftaya çarşamba ilk kontrolüm keseyi görmek için ama ben duramıorum acaba bişi varmıdır kötü olurmu filan die allahım bu bebeğini sana bağışlasın

Ya kızlar birşey soracağım, benim ilk haftalarda gögüslerim büyüdü ama son zamanlarda bi büyüme yok kaldı o şekilde durdu yani neden acaba bir fikri olan varmı?Bir sorun mu demektir bu?

Ya kızlar birşey soracağım, benim ilk haftalarda gögüslerim büyüdü ama son zamanlarda bi büyüme yok kaldı o şekilde durdu yani neden acaba bir fikri olan varmı?Bir sorun mu demektir bu?

kız habire büyürse patlar kaydirigubbakcemile3 arada büyüsün arada dursun

:teselli: :teselli: :teselli:

amin canım inşallah Allah hepimize bağışlasın buraya ilk yazdığımda aklımdan inan şu geçti acaba burada bulunan herkes eline alabilecek yada herşey bu kadar güzel devam edecekmi dilerim eder.
hepimiz için hayırlısı olsun
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:teselli: :teselli: :teselli:
canım benim:1hug::1hug:a.s.a.s.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

adetin olacağı günlerde büyümeye başladı hassaslaştı şimdide öyle kaldı hala hassas ama büyüme yok zuzunun dediği gibi napcan kocaman kocaman şimdiden olmazkaydirigubbakcemile3 kol altımda göğüslerimi hissediyom büyümeside güzelmiş dimi.kaydirigubbakcemile3

ya kızlar siz kasık ve bel ağrısı yaşıyormusunuz??
ben şu anda inanılmaz derecede yaşıyorum da

Canım benim seni okadar iyii anlıyorum ki çünkü aynı korkuları bende yaşıyorum nasıl duygular içinde olduğunu biliyorum son 5 gündür neler yaşadım bir allah bilir ...Bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle tatlımm....:teselli::teselli:

bilmezmiyim o uzuntuyu bende dıs gebelikten acile kaldırılıp acık ameliyat oldum 5 gun yattım hastanede benim odada sezeryan normal dogum yapmış bebeklerini emziren anneler onları gordukce daha cok üzülüyordum senağlama onun için dedigin gibi ne kadar gec gidersem kesin sonucu o zamn alcam gibi geliyor banada.Rabbim bu sefer bizi sevindirsin. bebişlerimizi gorcez anlatcaz inş. birbirimizde..daha neler yasıcaz inş.az daha sabır hersey yolunda inş. bu sefer ben hissediyorum :) resimlerini koycaz buraya bebişlerimizin akrep burcu bebegi guclu olcak cok ugrasacaz onlar :) parmagında oynatıcak gorursun İNŞALLAHH

AY KIZLAR SHOW TVDEKİ PROGRAM BİTTİ MARANKİ İLE AYVALAR YALAN OLDU:roflol: :roflol::roflol::roflol:
anlamadım bişey ben yaaaa
uçak düşmüş ya o yüzden
Allah yardımcısı olsun kurtulanların ölenlere de Allahtan rahmet diliyorum Allah yaşatmasın bi daha
ama benim aklım ayvada ben araştırayım bi bakayım bulursam bişey yazarım

Kızlar ben cıkıyorum opuyorum hepinizi :) sizi bebişlerinizi allah a emanet ediyorum

Merhaba arkadaslar nasilsiniz ? bebisler nasil ? kilo anlan oldumu aranizda ben almisim 1 kilo , ben artik tiksinmeye basladim kokulardan biraz gec kaldim sanirim yemek kokusundan nefret ediyorum ama canimda yemek istiyor :CüvCüv:

hoşgeldin ilkaycım..yok ben kilo almadım daha..bulantılardan bişey yiyemiyodum..dikkat etmeye çalışıyorum bi de hemen hemen hergün 3 km yürüyorum..inşallah az hasarla atlatırım :)

ya kızlar siz kasık ve bel ağrısı yaşıyormusunuz??
ben şu anda inanılmaz derecede yaşıyorum da

Ben bel ve sirt agrisi cok yasadim gecen son iki hafta , zaten benim sirt ve bel bolgem eskiden beri agrir az is falan yapip yorsam kendimi , ama seninkisi normal suan bel ve kasik agrisi bir kac hafat icinde gecer canim insallah , ben arabaya bile binemiyorum migdem bulanmiyor ama sanki bogluluyorum rengim atiyor hamile kaldigimdan beri 10 km yolu zor gidip geliyorum simdiden boyle ekime kadar ne yapacaksam ustelik havalar sicakken :bbo::tomato:sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…