2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin ilkaycım..yok ben kilo almadım daha..bulantılardan bişey yiyemiyodum..dikkat etmeye çalışıyorum bi de hemen hemen hergün 3 km yürüyorum..inşallah az hasarla atlatırım :)

Hosbuldum canim tesekkür ederim , sabah kalkamadan once sicak birsey icsen ve boyle hafif kuru ekmekler varya etimek gibi Türkiyede nasil deniyor ben unuttum oyle seyler yersen gun ortasinda bulanti daha az oluyormus kaydirigubbakcemile5

Ben bel ve sirt agrisi cok yasadim gecen son iki hafta , zaten benim sirt ve bel bolgem eskiden beri agrir az is falan yapip yorsam kendimi , ama seninkisi normal suan bel ve kasik agrisi bir kac hafat icinde gecer canim insallah , ben arabaya bile binemiyorum migdem bulanmiyor ama sanki bogluluyorum rengim atiyor hamile kaldigimdan beri 10 km yolu zor gidip geliyorum simdiden boyle ekime kadar ne yapacaksam ustelik havalar sicakken :bbo::tomato:sositososito

canım sanıyorum ki hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bu sıkıntılar azalacaktır 3. aydan sonra insan dinçleşiyormuş çünkü zira yazın gerçekten bizi zor günler bekliyor demektir.

Hosbuldum canim tesekkür ederim , sabah kalkamadan once sicak birsey icsen ve boyle hafif kuru ekmekler varya etimek gibi Türkiyede nasil deniyor ben unuttum oyle seyler yersen gun ortasinda bulanti daha az oluyormus kaydirigubbakcemile5

saol hayatım..azaldı çok şükür..öncekiler gibi değil..ben buna razıyım zaten..elma aywa çubuk kraker filan yapıyorum bişeler..ewet aslında etimek de iyi gelir..kuru bişey ya...sewerim de zaten :))

benimde sırt ağrılarım oluyo belim çok nadir ağrıo ama kasıklarıma baya bi batma gibi kramp tarzı ağrılar girio mide bulantım yok denicek kadar az dün birazcık bulandı ama sizinkliler gibi sabahları hiç olmuyo ya gün içerisinde yada geceleri oluyo gerçi şu anda biraz var ama ay günler geçmio kızlar ya

Herkese şimdiden hayırlı hamişler dilerim, Allah cümlemizi tamamına erdirsin inşallah. Aranıza yeni katılıyorum umarım devamı gelir. SAT 9 Ocak , haftaya doktora gidicem, şimdilik ilaçlar verdi bakalım hayırlısı.
Kalp çarpıntım oluyor ara da ,sizlerde de böyle bir sorun varmı merak ettim.

Herkese şimdiden hayırlı hamişler dilerim, Allah cümlemizi tamamına erdirsin inşallah. Aranıza yeni katılıyorum umarım devamı gelir. SAT 9 Ocak , haftaya doktora gidicem, şimdilik ilaçlar verdi bakalım hayırlısı.

hoşgeldin canımm..inşallah güzel bi hamişşlik geçirip alırsın minnoşunu kucağına..çarpıntım ilk öğrendiğim haftalar biraz oldu..şuan yok şükür..

kız anjeliicc...şu listeye bi el atıwer de bi renklensin cicim ya sana zahmet :)) içimiz açılsın kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin aramıza! bende de çarpıntı 2 hafta önce oluyordu, yerden birşey alıp doğrulurken ya da ayakkabımı bağlarken kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyordu, 3 kere falan oldu.

hoşgeldin aramıza! bende de çarpıntı 2 hafta önce oluyordu, yerden birşey alıp doğrulurken ya da ayakkabımı bağlarken kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyordu, 3 kere falan oldu.

Ya bende durduk yere oluyor, mesela otururken birden bire çarpıntı başlıyor. Hani iş yapsam yorulsam anlıyacam da öyle değil. 10-15 dakka da sürüyor. Doktorlar normal diyor, bir sürü test yapmışlardı daha önce bir şey çıkmadı, kötü bir tecrübe yaşadığım için şimdi sizlerden bilgi almaya çalışıyorum.

mrb kızlar...ya bugün midem çok acaip...bulanmayla bulanmama arası alam ya:KK43:
keseciklerini kalp atışlarını duyan arkadaşlar gözünüz aydın..:nazar:
ozgekrd cnm allah bir daha yaşatmasınnnn:teselli:

Hosgeldin sinem , tebrik ederim ALLAH tamamina erdirsin insallah :nazar::CüvCüv:
Ekim anneleri bir hayli çogaldi sanirim bu yil en çok bebek ekimde dogacak :)))kaydirigubbakcemile2:CüvCüv::emir_bebek:

Gecmis olsun canim git gel guzel haberlerini ver bize canini sikma bir sorun cikmayacak rahat ol ltf.

günaydın kızlarrrrr
ben meleğimin kalp atışlarını duydum akşam çok şükür test sonuçlarımda güsel çıktı bir ay sonra bidahaki kontrol
bijoux canım sakın üzülmee doktoruna git mutlaka ama hamileilik dönemince olabilcek durum bunlar sen içini ferah tut

bitanem üzülme ne olur....allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşlahhh:1hug:

kızlar bi de hala kabızlık şikayeti olan warsa aywa bağırsakları da düzene sokuyo..benden sölemesi:KK66: ewet cildi de güzelleştiriyomuş...bulcuk,hazanyağmuru gözünüz aydın canlarımm..bijoux naaptı acaba ya..inşallah bi problem yoktur...

zuzu canım çok teşekkür ederim merak etmişsin beni a.s.
diğer arkadaşları da kocaman öpüyorum, desteklerine de çok teşekkür ediyorum :1hug:

az önce doktordan geldim. kahverengi akıntım oluyor deyince bhcg ve progesterona bir bakalım tekrar dedi. kan verdim.

bhcg gecen hafta 5,100 dü, bu hafta 15,000 olmuş
progesteron da 17,8 çıktı

dedi ki eger progesteron düşük cıksaydı (15 altı) düşük tehliken var diye düşünürdüm ama değerlerin çok iyi dedi. cok fazla yorulma, yürüme, yatabildigin kadar yat dinlen dedi. bir de ultrasonla bakmam lazım dedi, ben de hastanede yazmayın ben bu akşam veya yarın akşam özelinize gelicektim zaten dedim. tamam bekliyorum o zaman dedi. böyle işte..

bu arada doktora günlük ped kullanabilir miyim akıntı için dedim, sık değiştirmek şartıyla kullanabilirsin dedi. bir de gündüz sıcak ne içebilirim dedim. sinameki, form cayı ve adacayından baska herseyi içebilirsin dedi. yalnız bunları aktarlardan alma içine başka şeyler karışmış olabilir, poşet olanları tercih et dedi.

eve geldim yine gelmiş 1-2 damla kahverengiler :çok üzgünüm: ama sanırım oluyor bu bazı hamileliklerde araştırdığım kadarıyla fisfisfis

yarın akşam veya öbür gün akşam ultrasona da girsem, doktor da sorun yok derse işte o zaman rahatlicam :çok üzgünüm:

bijoux sewindim hayatım bişe olmadıına..bol bol dinlen artık sen..bişecik olmıcak meleğine inşallah...:1hug:

canım etkilemek istemem ama bildiğim kadarıyla maydonoz ve kekik gibi zencefilde düşüğe neden oluyo bence dikkat etmende yarar var başka topiclerde bi kaç arkadaş yazmıştı araştırmadım asla içmem de yememde çünkü sevmioyrum ama araştır istersen

tamam canım .bilgi için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

X