2009 Ekim Anneleri

bijoux gözün aydın, kahverengi olunca renk tahmin etmiştim zaten kötü birşey olmadığını. Hayırlı olsun!

zeytinn 79 haydi bakalım sen de güzel haberlerinle sevindir bizi!

Hiç kayıpsız çıkalım inşallah şu 40 haftadan!:Saruboceq:

Evet canim , benim ilk hamileligimde oyle idi fakat simdiki hamileligimde henuz boyle sey olmadi ALLAH im o korkuyu yasatmasin tekrar cunku benim ilk cocugum erken dogdu zaten , bu arada seninle sat larimiz ayni gun :) bende 5 ocak , subatin 13 de ilk randevuma gittim kalp atislarinida dinledik bebegimizin ikinci randevum 16 mart hayirlisi ile insallah o gunel geliriz :) sen ilk gideceksin sanirim cuma gunu görürsün merak etme guzel haberlerini beklerim cok guzel bir duygu bebegin o kucuk nokta seklindeki hali ve kalp atislari ALLAH ne kadar buyuk rabbim bir noktadan ses veriyor saglikli olsunlar insallah kaydirigubbakcemile5

Herkese merhaba; bende dün öğrendim hamile olduğumu.Düzensizlik yaşarım hep, o yüzden öğrenmem tesadüf oldu.Boyutlarına göre 5+4 dedi.Yani sat 16 ocak.2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.Kalp atışlarını ne zaman duyabilirim?
Ayrıca tüm arkadaşlar, sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorumm...

adet geçtikten 4 gün sonra bendede 187 çıkmıştı. aradan 5 gün daha sonra 2614 çıktı ve ertesigün keseyi gördük. inşallah sende o günlerigöreceksin.kan değerin günlük2 kat artıyorsa problem yok zaten istersen bi ara yine kan ver yada 1 hafta bekle görürsün.

meraba kızlar biliyosunuz ben kanam atlattım cok sukur keseyi gordum pazartesi progestan igne kullanıcam gun asırı kahverengi akıntılat devam ediyor dr olacak dedi simdi kalbinin duyarmıyım acaba diye endşseleniyorum 6+1 ken gitsem vajinal ultrasondan duyarmıyım sizce surekli yatıyorum sadece wc izni var-tatlicadiarzu-

canım tekrardan çok geçmiş olsun allah tamımına erdirsin inşallah.sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım hepimiz :CüvCüv:

Kızlar ben yavaş yavaş hazırlanıp gidiyorum neolur benim için dua edin iyi haberlerle aranıza döneyimmmm hepinizi öptüm kocaman :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Güle güle git güle güle gel zeytin guzel haberlerini bekliyoruz , insallah öyle dönersin kaydirigubbakcemile5

Kızlar merhaba

yeni geldim hastaneden bende kalp atışlarını duydum bu gün çok mutluyum.Allah duymayan herkese nasip etsin..

Bu arada dünden beri yaşadıklarımı anlatmak istiyorum size ; dün gece tuvalete gittiğimde günlük pedler varya hemen hme onun kadar çukalata renginde bir kanamam oldu.Sabahı zor yaptım.Sabah ultrasona girdiğimde meleğim orda kalbide pıt pıt atıyordu. doktorum %25 hamilelerde bu kanama olur dedi.Bir şey olsaydı bu gü kalp atışını göremezdik dedii..Her kanama düşük değilmiş arkadaşlar endişelenmeyin ama doktora gitmeyi ihmal etmeyin..

Kalp atışını duyduğumuz içinde bana şu ilaçları verdi. Folbiol hergün bitane.Coraspin hergün bir tane.Clexane 0.6 ml iğne kan sulanması için hergün birtane.. Bir daha 13. haftada çağırdı.

hoşgeldin canımm...gözün aydın:) 2 hafta sonra kontrole gittiğinde 7+4 oluyosun..duyarsın canımm

6+ dan soora başlıyo bildiğim kadarıyla canım..kılpayı kaçırabilirsin:) bi iki gün erteleme imkanın warsa öyle git doktora istersen

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım ben 9 şubatta tesadüfen öğrendim hamile olduğumu.13 şubatta keseyi gördük.bu haftada kalp atışları için gidicem.aslında geçen hafta gidicektim ama doktorumun ameliyatları vardı.ilk hamileliğnde lekeler ne zamandı canım.benim lekeler birden kesilince korktum acaba kalbimi durdu diye.çok endişeliyim inşallah cuma herşey yolunda gider:Saruboceq:

canım hoşgeldin aramıza.hayırlısı olsaun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .kalp atışları 7 haftadan sonra tam olarak duyuluyo.bence acele etme 7 yada 8 haftalıkken git kontrole.ben şuan 7 haftalığım pazartesi gidicem mesela.7 haftam bitiyo pazartesi o zaman gel dedi doktor.

gözün aydın, hayırlı olsun!!

Kızlar ben yavaş yavaş hazırlanıp gidiyorum neolur benim için dua edin iyi haberlerle aranıza döneyimmmm hepinizi öptüm kocaman :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

biz bilioruz güzel haberlerle geliceğini,aa yoksa sen bilmiyomusun kaydirigubbakcemile2 hadi bi koşu git gel de güzel haberler getir bize koşş

Gözün aydin canim , insallah tum anneler bebeklerinin kalbini duyar ve artik herkes rahat bir nefes alir , meraklari endiseleri biter bu konuda , doktorun guzel bir bilgi vermis endiseye gerek yok ama ihmal asla etmeyin yinede bu gibi durumlarda cok guzel yazmissin 13 haftada cagirdiginda da sanirim 2 li test yapacaktir insallah hayirlisi olur kaydirigubbakcemile5:CüvCüv::CüvCüv:

öncelikle hayırlı olsun. benimde sat 17 ocak. bence iki hafta sonra gidersen kalp atışını duyabilirsin

Slm, Clexane ı ne zamana kadar kullanıcağını söyledimi doktor?

Fundacim , ilk hamileligimde lekelenme aniden basladi ( ve henuz 5 haftaliktim sanki asiri derecede kananam oldu 1 hafta boyunca doktorum ilac verdi ondan sonra kesildi , endiselenme ALLAH in izniyle birsey olmaz devam ederse git doktoruna unutma ama sendeki oyle asiri kanama degil sadece lekelenme korkma hersey yoluna girecektir canim kaydirigubbakcemile5

ay ne güsel duydun o büyülü sesi allahım bizede nasip et ben keseyi bile görmedim daha oy günler geçmek bilmio ya

Teşekkür ederimm kızlarr.Dr Düzensizlik nedeniyle boyutunu ölçerek tahmini SAT tarihini söyledi.O yüzden kalp atışını dünkü kontrol sırasında duymalımıydım emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…