2009 Ekim Anneleri

canım bende kazıklandım sanırım benim toxo da bakıldı hepsi 400 tl tuttu.benim gittiğim özel hastanede ssk anlaşmasıda yok.hepsini mecbur peşin ödedik.fisfisfis

eğer ssklı olmasam 600 küsür ödicektim..bundan sonra sağlık ocağına gideris canım..tabi yapılcak test kaldıysa
kaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim.allahım kalpatışlarını da duymayı nasip öpüyorum Şeniz

Bunu doktorlar genelde adet donemine yakin gunlerde hissedildigini soyluyor canim kasilma ve agri seklindeki rahatsizliklari , 3 aya gelindiginde bu durum ortadan kayboluyormus vucut dengesini ona gore yonlendiriyormus , birde ayaklarini sicak tut usutme kendini , elbet devam ederse ve akinti falan da olursa doktora gitmeyide ihmal etme kaydirigubbakcemile5

İlkay canım çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattın
bebeğini sağlıkla kucağına al canım hepimize hayırı olsun

kayaemel.hazanyağmuru ve bijuox doktora gidicektiniz ne oldu.merak ettim sizleri.belki yazdınız ama yeni geldim topiğe.eskileri okuyup geliyorum.

canım yazmıştım ama dediğin gibi sayfalar baya çok. keseyi gördüm çok şükür.

evet bizim sat ayniydi. Ne güzel sende görümüsün keseyi. Ne kadar güzel degilmi, kalp atislari dinlemek icin ne zaman gidiyorsun? Ben haftaya gidiyorum.

evet canım gerçekten harika bi duygu. benim dr.um iki hafta sonra gel dedi. hayırlısı inş. sağlıcakla kucağımıza almakta nasip olur

cok merak ediyorum ayrıca cokta korkuyorum siz daha tecrübelisiniz bi fikir werin lütfen 4 haftalık hamileliklerde kesenin görünmemesi bi tehlike anlamına mı geliyo _? yoksa daha erkenmii bazen 6 7 haftalarda görünür diye duymustum ama cok korkuyorum

4 haftaliken daha görünmüs ultrasonunda görünmesi icin Beta HCG 1500 üstünde olmasi gerekiyor ve oda vaginal ultrason ile görülür, göbekden degil. Ben bugün gittim, ve göbekden görebildik.

kıkaydirigubbakcemile2zlar ıkısışıyı nasıl sectim bilmıyorum pardon istesem yapamazdım heralde

cok merak ediyorum ayrıca cokta korkuyorum siz daha tecrübelisiniz bi fikir werin lütfen 4 haftalık hamileliklerde kesenin görünmemesi bi tehlike anlamına mı geliyo _? yoksa daha erkenmii bazen 6 7 haftalarda görünür diye duymustum ama cok korkuyorum

hayatım 4 haftada görünmez kese boşuna panic yapma..5ten sonra alttan bakarsa,6dan sonra da karından bakarsa görür

beryalcim sağol düşündüğün için benim randevum iptal oldu :KK43: doktor yurt dışına çıkıyomuş bu yüzden p.tesi gideceğim Allahın izniyle.:CüvCüv:

canım benim hayırlısı olsun .bende allah izin verirse pazartesi günü gidicem doktora.kontrolüm var kalp atışlarını duymak için.beraber gidicez desene ...haberleşiriz yine.kaydirigubbakcemile5

4 haftaliken daha görünmüs ultrasonunda görünmesi icin Beta HCG 1500 üstünde olmasi gerekiyor ve oda vaginal ultrason ile görülür, göbekden degil. Ben bugün gittim, ve göbekden görebildik.

ne qüsel insallah banada nasip olur.. benim beta hcg daha 185,67 ama 3 4 haftalık oluyomus sanırım sat 21 ocak sata göre 5 haftalık ama..

Kızlar ben yavaş yavaş hazırlanıp gidiyorum neolur benim için dua edin iyi haberlerle aranıza döneyimmmm hepinizi öptüm kocaman :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:

hayatım 4 haftada görünmez kese boşuna panic yapma..5ten sonra alttan bakarsa,6dan sonra da karından bakarsa görür

görünmediği icin alttan bakmak istedi ama ben düşük tehlikesinden korktuğum icin istemedim iyiki istememisim görünmezmis zaten.. bulantılar we asırı iştahla warlığını hissettiriyo zaten.. yardımlarınız icin tesekkür ederim..

Selam güzel ekim anneleri, nasılsınız bakalıma.s.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun melekleriniz, hoşgeldiniz aramıza...
doktordan gelen arkadaşlarda gözleri aydın olsun, Allah devamını getirsin inşallah...
Geçmiş dönemlerde kötü tecrübeyle karşılaşanlar Rabbim bir daha yaşatmasın inş...
Bu arada o kadar kalabalık oldukki online olan kişi sayısı bile 18 kişikaydirigubbakcemile3 maşallah bize ve bebeklerimize, Allah sonuna kadar götürmeyi hepimize nasip etsin:Saruboceq:[/QUOTA

A,selam canim hosgeldin , sahsim adina ben iyiyim sanirim :) tembellik haricinde birde yemek kokusu almayim tamam , sen nasilsin bebegin nasil ?:emir_bebek: bende onu diyordum az once ne kadar cok ekim annesi varmis acaba diger aylarda ayni mi ? :) ekimde hastalerde yer kalmayacak denesinize insallah hayirlisi ile dunya ya saglikli bir sekilde gozlerini acsinlar yumurcaklar :nazar:kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum cnmkaydirigubbakcemile5
ayy o yemek kokusu almama isteği bende de mevcut-tatlicadiarzu-
benim çok uykum var, uykuya doymuyorum...
2 sabahtır başım arıyo ve bulantım oluyo :bbo:
Allahtan hepimiz aynı şehirde değildikkaydirigubbakcemile3 yoksa halimiz dumandı walla:jeyyar:

ilkaycım kahverengi akıntılardan bahsetmişsin demin okudum.benim sat 5 Ocak.6.haftada bende de başladı ve tam bir hafta sürdü.ilk gördüğümde çok telaşlandım hemen doktorumu aradım o da korkma olabilir dedi ve hemen progestana başaldım.birden kesildi ve 2 gündür yok.cuma kalp atışları için gidicem inşallah görebilirim.:Saruboceq:ayrıca birde 100 lük çocuklar için olan aspirinden kullanıyorum.

eğer ssklı olmasam 600 küsür ödicektim..bundan sonra sağlık ocağına gideris canım..tabi yapılcak test kaldıysa
kaydirigubbakcemile3

canım benim yapılacak test kalmamıştır ki sırnaşık şeysırnaşık şey o kadar çok yapıp o kadar para almışlar bizden.ama bazı testler mecburi değilmiş ama eşim yaptıralım dedi
.mesela toxo çok önemli ama ssk karşılamıyo.hayvanlardan ve çiğ et yenen şeylerden geçen bir hastalıkmış.direkt çocuğa geçiyomuş.korktuk biz hepsini yaptırdk öyle oluncada çok tuttu.ne yapalım sağlık olsun.bebişlerimiz sağlıkla doğsunda paramız rezil olsun.kaydirigubbakcemile5

haftaya görürsün canım keseyi.

Kızlar ben yavaş yavaş hazırlanıp gidiyorum neolur benim için dua edin iyi haberlerle aranıza döneyimmmm hepinizi öptüm kocaman :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:

dualarımız seninle Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı haberlerle dön inşallah.güle güle canım:a015:

X