hoşgeldin ilkaycım..yok ben kilo almadım daha..bulantılardan bişey yiyemiyodum..dikkat etmeye çalışıyorum bi de hemen hemen hergün 3 km yürüyorum..inşallah az hasarla atlatırım :)
Ben bel ve sirt agrisi cok yasadim gecen son iki hafta , zaten benim sirt ve bel bolgem eskiden beri agrir az is falan yapip yorsam kendimi , ama seninkisi normal suan bel ve kasik agrisi bir kac hafat icinde gecer canim insallah , ben arabaya bile binemiyorum migdem bulanmiyor ama sanki bogluluyorum rengim atiyor hamile kaldigimdan beri 10 km yolu zor gidip geliyorum simdiden boyle ekime kadar ne yapacaksam ustelik havalar sicakken :bbo::tomato:sositososito
tebrik ederim canım bende dün dr. Gittim keseyi gördük. Yanılmıyorsam senle sat tarihlerimiz aynıydı.
Hosbuldum canim tesekkür ederim , sabah kalkamadan once sicak birsey icsen ve boyle hafif kuru ekmekler varya etimek gibi Türkiyede nasil deniyor ben unuttum oyle seyler yersen gun ortasinda bulanti daha az oluyormus kaydirigubbakcemile5
Herkese şimdiden hayırlı hamişler dilerim, Allah cümlemizi tamamına erdirsin inşallah. Aranıza yeni katılıyorum umarım devamı gelir. SAT 9 Ocak , haftaya doktora gidicem, şimdilik ilaçlar verdi bakalım hayırlısı.
Kalp çarpıntım oluyor ara da ,sizlerde de böyle bir sorun varmı merak ettim.
Herkese şimdiden hayırlı hamişler dilerim, Allah cümlemizi tamamına erdirsin inşallah. Aranıza yeni katılıyorum umarım devamı gelir. SAT 9 Ocak , haftaya doktora gidicem, şimdilik ilaçlar verdi bakalım hayırlısı.
hoşgeldin aramıza! bende de çarpıntı 2 hafta önce oluyordu, yerden birşey alıp doğrulurken ya da ayakkabımı bağlarken kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyordu, 3 kere falan oldu.
hatunlar!!! bijoux'dan haber alan var mı? bu saat oldu daha gelmedi? Doktora gidecekti sabahtan.
hatunlar!!! bijoux'dan haber alan var mı? bu saat oldu daha gelmedi? Doktora gidecekti sabahtan.
Gecmis olsun canim git gel guzel haberlerini ver bize canini sikma bir sorun cikmayacak rahat ol ltf.
günaydın kızlarrrrr
ben meleğimin kalp atışlarını duydum akşam çok şükür test sonuçlarımda güsel çıktı bir ay sonra bidahaki kontrol
bijoux canım sakın üzülmee doktoruna git mutlaka ama hamileilik dönemince olabilcek durum bunlar sen içini ferah tut
bitanem üzülme ne olur....allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşlahhh:1hug:
kızlar bi de hala kabızlık şikayeti olan warsa aywa bağırsakları da düzene sokuyo..benden sölemesiewet cildi de güzelleştiriyomuş...bulcuk,hazanyağmuru gözünüz aydın canlarımm..bijoux naaptı acaba ya..inşallah bi problem yoktur...
canım kese içerisinde nokta şeklinde de olsa bebeği gördünüz mü ??
canım etkilemek istemem ama bildiğim kadarıyla maydonoz ve kekik gibi zencefilde düşüğe neden oluyo bence dikkat etmende yarar var başka topiclerde bi kaç arkadaş yazmıştı araştırmadım asla içmem de yememde çünkü sevmioyrum ama araştır istersen