2009 Ekim Anneleri

cok tesekkür ederim. Bide benimde cok bulantim var beslenmeme fazla dikkat edemiyorum sadece galeta ve kuru ekmek yiyorum. Doktor suan fazla kafana takma yiyemiyorum diye dedi. Cocuk senden ne gerekiyorsa zaten alir dedi. Kendini zorlama ve stress yapma, stress yaptikca bulantin artcak rahat ol dedi. Bulanti icin ilaclar verdi bide.
Idrar tahlili istedi gene, onuda bulantilarim var diye istedi.

adım gamze sizden baya bi kücüğüm erken evlendim 19 yasındayım. sata göre bugün tam 5 haftalık ama sadece kanda cıktı 3-4 haftalık diyo doktor 15 gün sonra tekrar kontrol var o zaman kesin belli olur ins
anam miniciksin kıs daha..
Merhaba,

simdi geldim doktordan ve kesemesi gördük, haftaya kalp atislari icin birdaha gitcez.kaydirigubbakcemile2

gözün aydın şekerimmm

Tvde noldu kılsar ya kıs zuzu anlatmıosun

ay cicii başlamadı gitti delirtti beni..arada bakıyorum ama yokk..

adım gamze sizden baya bi kücüğüm erken evlendim 19 yasındayım. sata göre bugün tam 5 haftalık ama sadece kanda cıktı 3-4 haftalık diyo doktor 15 gün sonra tekrar kontrol var o zaman kesin belli olur ins

Canım hoşgeldin inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin

Kızlarr selammmm nasılsınız bakalımm...

Bugün büyük gün kızlar bakalım neolucak bütün gece uyumadım heyacandan sabahta mide bulantısından erkeneden kalktım pertim yani anlayacağınız bakalım doktor neler diyecek neolur dua edin kızlarrr benim için bugün bebişim kendini göstersinn....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sanırım yas konusunda yanlıs bi cümle kullandım neden kimse cewap yazmadı

niye yanlış olsun ki canım ben 24 yaşında evlendim ve 27 yaşına gireceğim nisanda..
ama kendimi 17 yaşında hissediyorum hala:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sanırım yas konusunda yanlıs bi cümle kullandım neden kimse cewap yazmadı

cok kucukmussun ya. 19 yasındaki halim gozumun onune geldide delikafadulden biraz daha gezip tozsaydın bari evliliginin tadını cıkarsaydın kaydirigubbakcemile3
neyse umarım sorunsuz bir hamilelik gecirirsin.

hala huzur evini gosteriyorlar

selina cok sevindim ne gusel darısı bizim basımıza saglıklı bir sekilde de alırsın melegini inş. kucagına

CANIM İKİMİZİN SAT TARİHİ AYNI İDİ .
VE İKİMİZDE ÖNCEDEN BİR DÜŞÜK YAŞAMIŞTIK.SEN NE YAPTIN DOKTORA NE ZAMAN GİTMEYİ PLANLIYORSUN NASIL GİDİYOR:1hug:

hadi hayırlısı bakalımm..güzel haberler wer şekerim bize..

benimde bir düşüğüm war 5 haftalık aradan bi regl gectikten sonra tekrar kaldım umarım bu sefer hersey yolunda gider Allah herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..

inş.. gorursun bebegini canım :Saruboceq: hiç sorun cıkmaz umarımm

canım senin yaşına kim niye laf etsinki ablam 18 yaşında anne oldu ben 28 yaşında evlendim yani bunlar kader kısmet.

CANIM İKİMİZİN SAT TARİHİ AYNI İDİ .
VE İKİMİZDE ÖNCEDEN BİR DÜŞÜK YAŞAMIŞTIK.SEN NE YAPTIN DOKTORA NE ZAMAN GİTMEYİ PLANLIYORSUN NASIL GİDİYOR:1hug:

bir iki gun gecsin ondan sonra gidim diyorum bilmiyorum cok korkuyorum her dotora gidiyorum diyene inşallah gorur bebeşini diyene dua ediyorm bende sana sorcaktim ne zaman gideceksin diye. 6 haftaya girdiginde gidicem inşallah suan hiç bir belirtim yok digerinde cok kotu oluyordum hergun

CANIM BEN 8 HAFTALIKKN GİDECEĞİM EŞİMLE KONUŞTUM ŞİMDİ GİT KESE GÖR KALP ATIŞI DUYACAKMIYIM DİYE STRESE GİR HİÇ DAYANABİLECEĞİMİ SANMIYORUM AÇIKÇASI BEN 8 HAFTALIK İKEN GİDECEĞİM YANİ KALDI GERİYE 3 HAFTA

güzelim 8ekadar beklemene gerek yok..6+4ken gittim..karnımdan baktık,kesemi de gördüm kalp atışlarını da..boşuna okadar bekleme istersen diye bi söliyim dedim..

bence kese görmek sonra kalp atışını beklemek hiçte stresli değil çünkü keseyigörünce dış gebelikmideğilmi korkun kalmıyo için rahatlıyo. folic falan alıyorsun dimi. sen bilirsin tabi ama bi sorun varsada erkenden bilmek daha iyi 7. haftada gidebilirsin kalp seside duyulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…