gunydın kıslarrr.
maranki ne demis? ya ben cok meyve yiyemiorumsenağlama
eskiden balıgı cok severdim su sıralar balık aklıma gelince kotu oluorum
showu isleyin evde olanlarr
bende işyerinde internet üzerinden bakıyom show tv ye odamda kimse yok rahatım.henüz başlamadı.
fatıma38 bende senin gibi hiçbir şeyim yok diyordum 2 gündür az az bulandım. yani aklıma kötüyü getirme her bünye farklı ben 7 haftanın içide oda azcık bulanıyom. dua ette çok bulantısı olanlardan olmayalalım işyerinde halimiz ne olur.
evet fatımacım ya allaha şükür bulantımz yok yoksa nasıl çalışırız çok zor olurdu rabbim acıdı bize
bende işyerinde internet üzerinden bakıyom show tv ye odamda kimse yok rahatım.henüz başlamadı.
fatıma38 bende senin gibi hiçbir şeyim yok diyordum 2 gündür az az bulandım. yani aklıma kötüyü getirme her bünye farklı ben 7 haftanın içide oda azcık bulanıyom. dua ette çok bulantısı olanlardan olmayalalım işyerinde halimiz ne olur.
CANLITV.tv Canlı Tv izle adres bu canımfatıma cım linki bana gönderirmisin bende izliyim odamda show tv yi bikaç adrese girdim açılmıyor.:çok üzgünüm:
ya kızlar ilk sayfaya bizim de isimlerimizi yazarmısınız kim hazırlamıştı o listeyi dikkat etmedim ama??
ya kızlar ilk sayfaya bizim de isimlerimizi yazarmısınız kim hazırlamıştı o listeyi dikkat etmedim ama??
benim ayva ile ilgili bildiğim tek şey bebeğin ayva yer ve yüzüne sürersen gamzeli olacağı şeklinde
hatta uygulayan arkadaşlarım var ve gerçekten gamzeleri var birazda ırsidir tabiki
benim tek yanağımda var inşallah bebişimin belirgin gamzeleri olur
anjelic açtı ona özelden mesaj atarsan hemen 1.sayfada ismin çıkar.
canım ilksayfaya git..anjelic konu sahibi özel mesaj yolla..o mutlaka ekler
merhabaaa.. bende yeni katıldım aranıza.. 2009 ekim annesi olucam ins hayırlısıylaa:)
aslında listemizi herzaman burda online olan birisi tekrar ayarlasa hep duzenlese olmazmı