2009 Ekim Anneleri

gunydın kıslarrr.
maranki ne demis? ya ben cok meyve yiyemiorumsenağlama
eskiden balıgı cok severdim su sıralar balık aklıma gelince kotu oluorum :nazar:
showu isleyin evde olanlarr

günaydın canımm..ay yok daha bişe dediği..ööle bekliyorum..huzurewi haberi filan yapıyolar içim daraldı..ama reklamında aywa yiyin lafını duydum:)

evet fatımacım ya allaha şükür bulantımz yok yoksa nasıl çalışırız çok zor olurdu rabbim acıdı bize

bende işyerinde internet üzerinden bakıyom show tv ye odamda kimse yok rahatım.henüz başlamadı.
fatıma38 bende senin gibi hiçbir şeyim yok diyordum 2 gündür az az bulandım. yani aklıma kötüyü getirme her bünye farklı ben 7 haftanın içide oda azcık bulanıyom. dua ette çok bulantısı olanlardan olmayalalım işyerinde halimiz ne olur.

Çok haklısın Fatımacım ama işte insan hissetmek istiyor herhalde, hamilelik psikolojisi olsa gerek:CüvCüv:

evet fatımacım ya allaha şükür bulantımz yok yoksa nasıl çalışırız çok zor olurdu rabbim acıdı bize

Çok şükür yoksa çalışmak işkence olurdu sanırım:bbo:

bende işyerinde internet üzerinden bakıyom show tv ye odamda kimse yok rahatım.henüz başlamadı.
fatıma38 bende senin gibi hiçbir şeyim yok diyordum 2 gündür az az bulandım. yani aklıma kötüyü getirme her bünye farklı ben 7 haftanın içide oda azcık bulanıyom. dua ette çok bulantısı olanlardan olmayalalım işyerinde halimiz ne olur.

fatıma cım linki bana gönderirmisin bende izliyim odamda show tv yi bikaç adrese girdim açılmıyor.:çok üzgünüm:

ya kızlar ilk sayfaya bizim de isimlerimizi yazarmısınız kim hazırlamıştı o listeyi dikkat etmedim ama??

benim ayva ile ilgili bildiğim tek şey bebeğin ayva yer ve yüzüne sürersen gamzeli olacağı şeklinde:KK70:
hatta uygulayan arkadaşlarım var ve gerçekten gamzeleri var birazda ırsidir tabiki
benim tek yanağımda var inşallah bebişimin belirgin gamzeleri olur

benim ayva ile ilgili bildiğim tek şey bebeğin ayva yer ve yüzüne sürersen gamzeli olacağı şeklinde:KK70:
hatta uygulayan arkadaşlarım var ve gerçekten gamzeleri var birazda ırsidir tabiki
benim tek yanağımda var inşallah bebişimin belirgin gamzeleri olur

bende oyle duymustum canım :) ayva yersen bebegin gamzeli olurmus bende bebişimde gamze olsun isterim :) bende yok ama eşimin kocaman bir gamzesi varr.

selam kızlar hamıslık nasıl gıdıyor bugun bebısım 8.haftayı bıtırdı zaman hem cok hızlı hemde cok yavas gecıyor.
saglıcakla kucagımıza aldıgımız gunlerıde goruruz ınsallah:emir_bebek:

aslında listemizi herzaman burda online olan birisi tekrar ayarlasa hep duzenlese olmazmı

adım gamze sizden baya bi kücüğüm erken evlendim 19 yasındayım. sata göre bugün tam 5 haftalık ama sadece kanda cıktı 3-4 haftalık diyo doktor 15 gün sonra tekrar kontrol var o zaman kesin belli olur ins

Merhaba,

simdi geldim doktordan ve kesemesi gördük, haftaya kalp atislari icin birdaha gitcez.kaydirigubbakcemile2

X