2009 Ekim Anneleri

kızlar bi de hala kabızlık şikayeti olan warsa aywa bağırsakları da düzene sokuyo..benden sölemesi ewet cildi de güzelleştiriyomuş...bulcuk,hazanyağmuru gözünüz aydın canlarımm..bijoux naaptı acaba ya..inşallah bi problem yoktur...

ilacı ne için verdiğini söylemedimi valla merak ettim

kanalları geziyodum showda maranki hamilelerde beslenemden bahsetcekmiş..konu da aywa:)) ewde olanlar baksın isterlerse..

ilacı ne için verdiğini söylemedimi valla merak ettim

canım aslına bakarsan benim ilk gebeliğim 4,5 aylıkken sonuçlandı. tabi tıp dilinde düşük adı veriliyo. bebeğe giden kan akışının düzenli olması için dedi. ama ben netten araştırdım gebeliğin son 3 ayında kullanılması sakıncalı diyo. aklım karıştı. dr. ma güveniyorum ama yinede aklım karıştı.

Fatıma seninde yoktu bulantın ama dimi ben öle hatırlıom öteki fatımamıydı acaba inş geçer canım sık dişini

şu 3 ayı bi atlatsak allahın izniyle

Benim bulantım yok handancım, hiç bir belirti yok neredeyse şüphelenmeye başladım valla:bbo::uhm:

ben 3 haftadır coraspin 100 kullanıyorum, daha önce 8 haftalık bir düşüğüm olmuştu, kesin olmamakla birlikte o düşüğün, kanın aşırı pıhtılaşmasından kaynaklanmış olabilme ihtimali nedeniyle şimdiki hamileliğimde tedbiren kullanıyorum, günde 1 tane akşam yemeğinden sonra içiyorum, kanı sulandırsın diye. Bir tanenin bir zararı yok ama pıhtılaşmaya karşı iyi ve ucuz bir çözüm. Bir de 4-5 lt. su içiyorum her gün.

fatıma38 bende öyleyim merak etme rahat geçircez işallah
arada bi kasık ağrısı günde iki defa çok hafifi bulantı başkada bişi yok

zuzucum sağol

günaydın kızlar. bende bu gün ilk kez doktora gideceğimbakalım bizim minik ne alemde. dua edin kızlar bi sorun çıkmasın.

canımbenim çok teşekkür ederim içimi ferahlattın. çünki benim dr.um vitamin habını unutabilirsin ama bunu unutma. her gece bi tane mutlajka al dedi .,
senin adına üzüldüm. bende aynı acıyı yaşadım benim 18 haftalıktı hemde ikiz. ama kısmetleri yokmuş. inşallah diğer tarafta bize şefaatçi olurlar. birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim inş.

bence hiç kafanı karıştırma doktorun ne diyosa onu yap.sonuçta onlar bizim sağlığımızı bizden daha çok düşünüyolar.
daha önceleri unutuyoruz..kafamızı boşaltıyoruz..ferah ferah bebeişlerimize odaklanıyoruz e mi cicimmm

canım öyle yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum aklımdan bir türlü silemiyorum.ALLAHIMDAN her şeyin hayırlısını isytiyorum.bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.

yahu güzelim keyfini çıkar işte..biz bulantıdan ne hale geldik delü naniknanik

Azıcıkta olsa hissetmek açısından olsa diyorum ama haklısınız bulantı olsa ne zor olacak değil mi:CüvCüv:

fatıma38 bende öyleyim merak etme rahat geçircez işallah
arada bi kasık ağrısı günde iki defa çok hafifi bulantı başkada bişi yok

zuzucum sağol

Sayenizde rahatlıyorum canlarıma.s. saolun

günaydın kızlar. bende bu gün ilk kez doktora gideceğimbakalım bizim minik ne alemde. dua edin kızlar bi sorun çıkmasın.

hiçbir sorun çıkmaz inş, canım, takma kafana...:teselli:

kıs zuzu islede bizede yaz tvde isledigini merak ettim ne dio

ayhh sırf iki kelime bişe dicek diye oturdum bekliyorum..sewmiyorum şu sabah programlarını ya..sizin için bekliyorum ama milleti gaza getirdim izliyim de yazıym bari diye...

gunydın kıslarrr.
maranki ne demis? ya ben cok meyve yiyemiorumsenağlama
eskiden balıgı cok severdim su sıralar balık aklıma gelince kotu oluorum
showu isleyin evde olanlarr

bende işyerinde internet üzerinden bakıyom show tv ye odamda kimse yok rahatım.henüz başlamadı.
fatıma38 bende senin gibi hiçbir şeyim yok diyordum 2 gündür az az bulandım. yani aklıma kötüyü getirme her bünye farklı ben 7 haftanın içide oda azcık bulanıyom. dua ette çok bulantısı olanlardan olmayalalım işyerinde halimiz ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…