2009 Ekim Anneleri

3 haftadır deli gibi elma portakal yedim..şimcik aywa portakal :)
eskiden aywa pek yemezdim..günde 2 tane yemeye başladım:)abarttımmı ne:)

Ayva çok faydalıymış bende bi ara çok yedim bıraktım şimdi , eşim sıkma portakal alacak bi kasa artık suyunu içebilirim heralde içine şeker katıp:))

günaydın kızlar nasılsınız mide bulantılarını nasıl geçiyor
ben günde 1 paket sigara içiyordum bıraktım ve şu dönemde sigara kokusundan tiksinmem sanırım benim en büyük şansım :roflol:

özge senin adına çok sevindim valla:)) bende sigara içiyordum tabi hamişlikten sonra bıraktım hemen hiç canım çekmio maşallah ama koku tiksinmemde yok ben beyinde bitirdim olayı sanırım yoksa tiksinmiyorum :s

brawo kızlar..özge tiksinmen iyi olmuş..daha kolay bırakmışsındır..bulantılarım azaldı..katlanılabilir boyutta şükür..1 hafta 10 gün aşırıydı neler çektimdi..çabuk tiksiniyorum midem kalkıyo filan ama sürekli bi bulantım yok..olmıcakta inşallahh:)

Kıs zuzu takvimini degiştirsene bebiş kaç haftalık görelim:)

benim hiç kusmam olmadı ya maşallahh çok haff bulantım olmuştu bi kaç hafta önce sonra hiç olmadı allahıma bin şükür , bu aralar sizinde biter kıslar kaç haftalıksınız bilmiyorum ama 10 haftadan sonra bitiomuş

Kıs zuzu takvimini degiştirsene bebiş kaç haftalık görelim:)

benim hiç kusmam olmadı ya maşallahh çok haff bulantım olmuştu bi kaç hafta önce sonra hiç olmadı allahıma bin şükür , bu aralar sizinde biter kıslar kaç haftalıksınız bilmiyorum ama 10 haftadan sonra bitiomuş

seninkisinden 4 gün eksiknaniknanik

günaydın kızlaarr...hayatım o doktoruna göre de biraz değişiyo sanırım..ben hamile kalmaya ilk karar werdiğimde kontrol için gitmiştim,bi problem war mı bebek düşünüyoruz artık diye..ozaman kan we idrarımda biçok şeye bakıldı..hamileliğin ilerleyen safhalarında hep istiyceğimiz şeyler bunnar hepsine bi bakalım dedi..nelerdir bilmiyorum herbişeyime bakıldı çünkü..hatta epey de tuzlu tutmuştu:) doktorumu değiştirdim şimdi ama o testler yapıldığı için başka test istemedi doktorum..hatta şaşırdı yapılmıyan şey kalmamış diye..sen bi git görüş sonra yaptır sağlık ocağında yaptırıcaksan da..bi de bilmediğim için soruyorum neden sağlıkocağında yaptırıyosun?

ZuZuucum , ben SSK lıyım ve evimin çok yakınında bu testleri yapan bir sağlık ocağı var bundan ücretsiz üstelikde çok kısa sürede yapıyorlar çok rahat yani , 8 ay evvel hamile kalmayı planlarken aynı sağlık ocağında tahlillerimi yaptırdım ve doktoruma götürdüm (özel-Lütfü Öanderoğlu) baktı. O zaman sağlık ocağına hamilelik öncesi tahliller demiştim hepsini yaptılar ve , şimdi hamileyim acaba farklı bir test istermi doktor diye merak ettiğimden soruyorum sizlere.fisfisfis:nazar::CüvCüv:

inşallah handan sana benzerim 2 gündür sadece sabah bulantısı yaşayorum. haftaya geçer umarım.

bulçuk bende ceviz yiyorum beyin gelişimi için. bu arada kabuklu fındık, kabuklu fıstık, badem,incir yiyorum az az. portalak, muz, elma, ayva, kivi dönüşümlü yiyorum herkes bişi söyledi bende hepsinden karışık yemeğe çalışıyorum meyveyle sebzeyle aram iyidir. ayva bebeğin cildini güzelleştirirmiş.

ceren bende önce otobüse ardından servise biniyorum yaklaşık 1,5 saat yoldayım herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallahta olmaz.

ZuZuucum , ben SSK lıyım ve evimin çok yakınında bu testleri yapan bir sağlık ocağı var bundan ücretsiz üstelikde çok kısa sürede yapıyorlar çok rahat yani , 8 ay evvel hamile kalmayı planlarken aynı sağlık ocağında tahlillerimi yaptırdım ve doktoruma götürdüm (özel-Lütfü Öanderoğlu) baktı. O zaman sağlık ocağına hamilelik öncesi tahliller demiştim hepsini yaptılar ve , şimdi hamileyim acaba farklı bir test istermi doktor diye merak ettiğimden soruyorum sizlere.fisfisfis:nazar::CüvCüv:

amanınn walla de..ücretsiz mi? ah benim cahil kafam..:a015:ssk farkı 200 tl tuttu benim testlerimin :çok üzgünüm:

Fatıma seninde yoktu bulantın ama dimi ben öle hatırlıom öteki fatımamıydı acaba inş geçer canım sık dişini

şu 3 ayı bi atlatsak allahın izniyle

amanınn walla de..ücretsiz mi? ah benim cahil kafam..:a015:ssk farkı 200 tl tuttu benim testlerimin :çok üzgünüm:

ZuZuucum üzülme canım zararın neresinden dönersen kardır bundan sonra bişey lazım olursa gidersin sende zaten kontrol vs gibi şeylere özele gidiyorum ben sende öyle yap ama tahliler için yazık dünya para verme yani.kaydirigubbakcemile2:CüvCüv::nazar:

ZuZuucum üzülme canım zararın neresinden dönersen kardır bundan sonra bişey lazım olursa gidersin sende zaten kontrol vs gibi şeylere özele gidiyorum ben sende öyle yap ama tahliler için yazık dünya para verme yani.kaydirigubbakcemile2:CüvCüv::nazar:

ay ewet canım ya saol walla dünyadan haberim yokmuş benim..her sağlık ocağı yapıyomudur acaba? sen nerde oturuyosun,en kötü senin gittiğine giderim çok uzak diilse...

Fatıma seninde yoktu bulantın ama dimi ben öle hatırlıom öteki fatımamıydı acaba inş geçer canım sık dişini

şu 3 ayı bi atlatsak allahın izniyle
bendim handancığım hiçbir belirtim sıkıntım yoktu 2sabahtır az az bulantı başladı. osanırım seninde geçen hafta oldu geçti dimi. çıkartacak kadar değil az bi bulantı

Kızlar Yardımmm lütfen,
Ben yarın sağlık ocağına gidip tahlillerimi yaptırmak istiyorum doktora henüz gitmedim ve giderken de bu tahlil sonuçlarımı götürürüm diye düşünüyorum, sizce hangi tahlilleri yaptırmam gerekiyor, daha önce doktora giden arkadaşlar doktor hangi tahlilleri istiyor?

bence doktorun versin canım çünkü benim doktorum benim aklıma gelmeyen bütün tahlilleri istedi geçmişte geçirdiğim hastlıkları görebilmek için bile tahlil istedi

günaydın kızlar bende meyveyi hiç sevmem.dün eşimin ısrarıyla bir parça yedim.bide ben bişey sorucam ben işe dolmuşla gelip gidiyorum dolmuşta malum çok sallıyo ALLAH korusun bebişime bişey olurmu?benim durumumda olan var mı?
bende otobüse biniyorum hopur hopur gidip geliyorum valla işe başka seçeneğimde yok bol bol dua edicez bişi omasın diye

3 haftadır deli gibi elma portakal yedim..şimcik aywa portakal :)
eskiden aywa pek yemezdim..günde 2 tane yemeye başladım:)abarttımmı ne:)
bende ayvayı çok seviyorum portakal elma muz ceviz badem bunları hergün yiyyorum

inşallah handan sana benzerim 2 gündür sadece sabah bulantısı yaşayorum. haftaya geçer umarım.

bulçuk bende ceviz yiyorum beyin gelişimi için. bu arada kabuklu fındık, kabuklu fıstık, badem,incir yiyorum az az. portalak, muz, elma, ayva, kivi dönüşümlü yiyorum herkes bişi söyledi bende hepsinden karışık yemeğe çalışıyorum meyveyle sebzeyle aram iyidir. ayva bebeğin cildini güzelleştirirmiş.

ceren bende önce otobüse ardından servise biniyorum yaklaşık 1,5 saat yoldayım herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallahta olmaz.

aa güzelleştirsin bebişimin cildini pamuk gibi olsun ayvayı sevmezdim hamilelikde sevmeye başladım

cerensesilcim tekerin üstüne denk gelmiyen yere oturmaya çalış..malum teker üstü daha çok zıplatır..
canım ortaya oturuyorum ortada yer yoksa binmiyorum ama yinede dolmuş sallandıkça korkuyorum.
RİCA EDERİM ŞEKERİMa.s.

CERENCİM BENCE KAFANA TAKMA ALLAHIM KORUR O KDARDAN BİŞE OLMAAS OLACAGI VARSA OLUYOR ZATEN DÜŞÜNME BÖLE ŞEYLER TATLIM
bilmiyorum ya hala hamiş olmama bile sevinemiyorum herşeyi kafama takıyorum bebişim beni bırakcak diye çok korkuyorum.
BENDE Bİ TEK ELMA YİYEBİLİYORUM HAMİLE KALMADAN PORTAKAL MANDALİNA ÇOK SEVERDİM BOLBOL YERDİM AMA ŞİMDİ MİDEMİ YAKIO EKŞİ ŞEYLER YİYMİYORUM SADECE TATLI ELMA

günaydın kızlar. dün dr. gittim. bebişin kesesini gördük ama kalp atışı için iki hafta geçmesi gerekiyormuş. inşallah rabbim hepimizin bebişlerine sağlık verir. bide bana coraspin 100 verdi. aranızda bu ilacı duyan yada kullanan var mı?

canım benim daha önceden bir düşüğüm olduğu için çok korkuyorum.

ay ewet canım ya saol walla dünyadan haberim yokmuş benim..her sağlık ocağı yapıyomudur acaba? sen nerde oturuyosun,en kötü senin gittiğine giderim çok uzak diilse...

Ben Eryaman da oturuyorum ZuZuucum ama hepsi yapıyodur sanırım sen en yakınındakine git bi sor vaktin varsa, burada her mahalle de bir sağlık ocağı var çok iyi vallahi.:nazar::CüvCüv:

X