Gunaydin canim gozun aydin darisi benim gibi daha duymamis olanlarin basina
Gunaydin canim gozun aydin
Darisi bizim gibi duymayanlarin basina insallahhhh
bitanem üzülme ne olur....allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşlahhh:1hug:kızlar moralim cok bozuk :çok üzgünüm: kahverengi akıntım oluyor dünden beri, bugun doktoru aradım. yarın sabah mutlaka gel bu bizim için sıkıntı demek dedi senağlama
yarın sabah 9 da gidicem bana dua edin nolur senağlamasenağlama
günaydın kızlarrrrr
ben meleğimin kalp atışlarını duydum akşam çok şükür test sonuçlarımda güsel çıktı bir ay sonra bidahaki kontrol
bijoux canım sakın üzülmee doktoruna git mutlaka ama hamileilik dönemince olabilcek durum bunlar sen içini ferah tut
sağol lalcım nasılsın
doktor akşam bana ilk 3 ay folik asit dışında ilaç kullanmayı önermiyrum dedi vitaminlerini besinlerden al dedi sonra gerekirse vericekmiş zaten bütün test sonuçlarımda iyi çıkınca herhangi vitamin eksikliği falan yokmuş çok şükür sizde elinden geldiği kadar besinlerinize dikkat edin kızlar
sağol bitanem iimm...:asigim:uyku modundayım ama bugün çok işim olduğu için erkenden kalktımm...yerimseniben
canım banada dr.folic asit önerdi...zaten ben hamişliğe karar vardiğimden beri kullanıyorum.ekimden beriiii....onun dışındada almam gereken vitamini yiyeyeceklerden almamı önermişti...elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum..ama bazen yiyecekler gözüme öcü gibi gözüküyorr...:bbo:
bence dr.nuza danışmadan birşey kullanmayınnyerimseniben
günaydinlar canim ben folik asiti hamilelikten bir ay önce içmeye basladimvitamine hemen basladim çünkü meyve yemeyenlerdenim henüz hiçbir test yapmadi benim dr um niyeki acaba
sağol canım hafifi bulantı bendede var ama rahatsız etcek boyutta değil bende süt içmedim bu sabah akşam takviye yapıcam ceviz yiyorum hergün çok faydalıymış beyin gelişimi içinbulcuk gözün aydın
bende sadece folic asit alıyorum dr 2 hafta sonra kan testi falan yapacak. bu arada dün ve bugün sabah uyanınca midem bulanıyo daha devam edermi bilmem ama çok aşırı bir bulantı değil. halada geçmedi süt içmeden çıktım evden. şimdi tuzlu kraker yiyorum.
meyve yemeye gayret et sevmesende hergün bir elma yesen kar kardır
bana ilk gittğimde bütün testleri yaptı doktor bir ay sonra kontrole gidicem sanırım o zamanda ikili testleri isticek benden
Günaydın kıslarrr
kayaemel benim doktorum hemogram(tam kan sayımı) ve tıff(tam idrar testi) istedi bi sonraki gidişimde bu testleri yaptırıp gidicem
Kızlar Yardımmm lütfen,
Ben yarın sağlık ocağına gidip tahlillerimi yaptırmak istiyorum doktora henüz gitmedim ve giderken de bu tahlil sonuçlarımı götürürüm diye düşünüyorum, sizce hangi tahlilleri yaptırmam gerekiyor, daha önce doktora giden arkadaşlar doktor hangi tahlilleri istiyor?