Sanirim artik tum anneler bebeklerinin kalp atislarini duydu ilk randevularina gittiler , bir nevi rahatmis olduk hepimiz o heyecan baska güzel , ben aksam yatinca sirt ustu sol tarafimda bir kabariklik hissediyorum ayrica orasi hafiften sanciyor arada kipirdiyor sanki cok enteresan sizde de oluyormu aslinda 8 haftaya gelindiginde bebeklerin el kol hareketi basliyormus yanliz anneler bunu 16 ve 20 haftada hissedebiliyormus dusunsenize suan henuz en fazla 1,5 cm ler :)) ve muhtesem birsey el ve kollari suandan itibaren kibrit copunden daha incedir mart ayinin sonuna kadar ekim annelerinin bebeklerinin organlari olusmasini tamamlamis olacak ve artik gelismeye dogru gidecek hayirlisi ile , birde birsey daha sormak istiyorum sizlerde geceleri boyle tuaf acayip ruyalar goruyormusunuz???? ben hamile kaldigim gunden beri boyle her gece nerdeyse acayip ruyalar goruyorum:CüvCüv:
Sanirim artik tum anneler bebeklerinin kalp atislarini duydu ilk randevularina gittiler , bir nevi rahatmis olduk hepimiz o heyecan baska güzel , ben aksam yatinca sirt ustu sol tarafimda bir kabariklik hissediyorum ayrica orasi hafiften sanciyor arada kipirdiyor sanki cok enteresan sizde de oluyormu aslinda 8 haftaya gelindiginde bebeklerin el kol hareketi basliyormus yanliz anneler bunu 16 ve 20 haftada hissedebiliyormus dusunsenize suan henuz en fazla 1,5 cm ler :)) ve muhtesem birsey el ve kollari suandan itibaren kibrit copunden daha incedir mart ayinin sonuna kadar ekim annelerinin bebeklerinin organlari olusmasini tamamlamis olacak ve artik gelismeye dogru gidecek hayirlisi ile , birde birsey daha sormak istiyorum sizlerde geceleri boyle tuaf acayip ruyalar goruyormusunuz???? ben hamile kaldigim gunden beri boyle her gece nerdeyse acayip ruyalar goruyorum:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile2 Hosgeldin canim iyi olmana çok sevindim bende seni öpüyorum tatlim , merak etmistim seni ama hersey yolunda olmasi beni mutlu etti , benimde hamilelik simdilik iyi gibi umarim boyle devam eder biraz uyku duskunuyum ama sanirim 1 ay sonra o da gecer ilk donemlerimiz malum , herbirimizin farkli farkli belirtileri oluyor kimi zaman bizi sarsiyor ama gelip gececek insallah o gune kadar burda bir nevi paylasiyoruzbuda cok guzel benim cok hosuma gidiyor hem yakinda boyle karnimiz falan cikcack iyiece degilmi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa ben daha duymadım meleğimi ama allahın izniyle sabah gideceğiminş. duyarım bende :CüvCüv:bu meleklerin kibrit çöpü parmaklarını yiyelim bizz annem yaa çok mutluyum meleğimlee bide annesine ses versee daha mutlu huzurlu olacağım yarın için çok heyecanlıyım kızlarrrrrrrr bu akşam sabah olmak bilmezzkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
cnm rüyalarını hayra yor...
ben bi kez 2 tane dişimin düştünü gördüm (ama kanlıydı, kanda rüyayı bozar derler) sabaha karşı, onun dışında günlük hayatımı yaşıyorum sanki rüyamda uyandığımda hatırlamıyorum...
evet cnm bizim mercimeklerin her geçen gün bişeyleri oluyo, yaradanımız öyle büyükki inşallah bütün gelişmeleri yaşamak, takip etmek hepimize nasip olur...
ben çıkıyorum işten hepinize iyi akşamlar...
:teytey: Gizem , Rabbim sana da duyurur insallah miniginin kalp atislarini yarin , senin heyecanini paylasiyorum simdi fazla heyecan yapma doktoru gorunce daha da heyecanllanirsin , senin kalbin minigi gecer canim kaydirigubbakcemile3 sende dinle gel yarin haber ver bizede :CüvCüv::sm_cool:
Ya İlkaycım ben çok tuhaf rüyalar görüyorum her gece de rüya görülürmü ya , vallahi her gece hemde çok ilginç rüyalar görüyorum.:CüvCüv:
Kızlar bende çarşamba gideceğim ilk kez doktora hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız inşallah birde cep telefonuma kaydetmek istiyorum izin verirmi dersiniz doktor ?
Kızlar bende çarşamba gideceğim ilk kez doktora hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız inşallah birde cep telefonuma kaydetmek istiyorum izin verirmi dersiniz doktor ?
slm kızlarr bende ekim annesi olcam inş. sat tarihi 22 ocak dun ogrendim hamiş oldugumu 18 şubatta adetimi bekliyor :)
benim mide bulantılarım bas donmelerim yok 5. haftamıza girmişiz
canım benimde sat 22 ocak :))