2009 Ekim Anneleri

Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr selam...:teytey:cok mutluyum bugun bebisimin kalp atislarini duydum cok sukur ...kalbi pit pit atiyordu masallah cok mtluyum cokk:dance:
bu arada dun gece sabaha kadar uyuyamadim bulantidan doktora ilac yazdirdim ama bu ilaci cok fazla kullanmaman gerektigini cok gerektikce kullanmam gerektigini iyi olmadigini soyledi...sizede boyle soyledimi??acaba onlem icinmi boyle soyledi???

rrose iyiyim canim sen nasilsin???dun sana biseyler yazmistim korkularinla ilgili (bos gebelikle ilgili) okudunmu???

gözünaydın cnm çok sevindimm erken olmasına rağmen bebişinin kap atışını duymuşsun. darısı benim ve duymayanlarına başına....Şeniz

gözünaydın cnm çok sevindimm erken olmasına rağmen bebişinin kap atışını duymuşsun. darısı benim ve duymayanlarına başına....Şeniz

evet canim ama erken degil aslinda 6+0 da basliyormus bebegin kalp atislari benimde bugun aslinda 6+2 imis ultrasondaki boy olcumune gore...

canım çook sevindim allahım bende çok heyecanlıyım yaa yarın bende doktora gideceğim sabah inş. benim bebişiminde kalp atışları duyulur yaaa canım çok sevindim valla:teytey:

okudum canım ay çok sevindim kalp atışlarını duymana bende bugün doktorumun hemşiresiyle konuştum biz öle bi durumdan şüphelenseydik sana sormadan zaten isterdik kan testi değerlerinden belli oluyo biz anlıoyoruz kafana takma rahat geçir keseni görüceksin merak etme dedi bu arada haftaya çarşamba gidicez doktora ay çok merak ediyorum senin tam kaç haftalık oldu bebiş duydun kalp atışlarını

evet canim ama erken degil aslinda 6+0 da basliyormus bebegin kalp atislari benimde bugun aslinda 6+2 imis ultrasondaki boy olcumune gore...

ben 6+2 ken gittim cnm görünmedi doktorum erken dedi haftaya gel diye bende adet geçikmeleride çok oludğu için geç yumurtlamışda olabilirim cnm.

İnsan ister istemez düşünüyo, çok haklısın felisim tşk ederim:1hug:

Mehaycım gözün aydın cnm...
Benimde ilk zamanlar bulantılarım çok fazla olduğu halde banada ilaç vermedi, bi kaç kişiden daha duymuştum senin doktorunun dediği gibi demişlerdi...
Sen bence dayanabildiğin yere kadar en son raddede ilaç kullan, vücudun ilaca bağışıklık kazanmasın...

canım çook sevindim allahım bende çok heyecanlıyım yaa yarın bende doktora gideceğim sabah inş. benim bebişiminde kalp atışları duyulur yaaa canım çok sevindim valla:teytey:
canim duymazmisin ben duydum sen haydi haydi duyarsin darisi sizlerin basina...Şeniz

bugun duydum canim 6+2 mis...a.s

merhaba beryalciğim. ben iyiyim, seni sormalı, mide bulantım fazlalaştı bugün.kraker yiyorum habire.

mehaycığım senin de gözün aydın canım. karından mı baktı dr ultrasonla

merhaba beryalciğim. ben iyiyim, seni sormalı, mide bulantım fazlalaştı bugün.kraker yiyorum habire.

mehaycığım senin de gözün aydın canım. karından mı baktı dr ultrasonla

yok canim vajinal bakti...ve 1.5 ay sonraya yeniden randevu verdi...

merhaba kızlar şimdi hastaneden geliyorum hcg=1580 olmuş.ultrasonda keseyide gördük.7x5 mm

evet bazı kadınlarda oluyormuş içtim hapı şimdilik bi numara yok
çok saol içimi rahatlattın umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi

tebrik ederim mehaycım, darısı başıma, 1 saatim kaldı randevuya, benim için dua edin n'olur:Saruboceq:

Canım tebrik ederim ben mayıs annesiyim bulantılarım hala devam ediyor moralini bozmayım ama bu haftalarda mümkünse ilaç kullanma ağrı- bulantı bunları çek bebeklerin ilk 3 ayı çok önemlidir bu ilk üç ay kesinlikle kullanma benim dr um bu bebeğin tutunduğuna işarettir sabret demişti.Hatta ben ilk haftalarda 3-4 kilo vermiştim ama bebeğin sağlığı önemli dikkat edip sabretmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…