Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr selam...:teytey:cok mutluyum bugun bebisimin kalp atislarini duydum cok sukur ...kalbi pit pit atiyordu masallahcok mtluyum cokk:dance:
bu arada dun gece sabaha kadar uyuyamadim bulantidan doktora ilac yazdirdim ama bu ilaci cok fazla kullanmaman gerektigini cok gerektikce kullanmam gerektigini iyi olmadigini soyledi...sizede boyle soyledimi??acaba onlem icinmi boyle soyledi???
gözünaydın cnm çok sevindimm erken olmasına rağmen bebişinin kap atışını duymuşsun.darısı benim ve duymayanlarına başına....Şeniz
Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr selam...:teytey:cok mutluyum bugun bebisimin kalp atislarini duydum cok sukur ...kalbi pit pit atiyordu masallahcok mtluyum cokk:dance:
bu arada dun gece sabaha kadar uyuyamadim bulantidan doktora ilac yazdirdim ama bu ilaci cok fazla kullanmaman gerektigini cok gerektikce kullanmam gerektigini iyi olmadigini soyledi...sizede boyle soyledimi??acaba onlem icinmi boyle soyledi???
evet canim ama erken degil aslinda 6+0 da basliyormus bebegin kalp atislari benimde bugun aslinda 6+2 imis ultrasondaki boy olcumune gore...
hayır tatlım, zaten hiçbir belirti yoktu, ne bulantı ne kusma hiçbir şey! zaten herkeste olmak zorunda da değil bulantı. 17mm lik bir fasulye zarar veremiyor tabi, ama daha ilerleyen aylarda olsa zehirlermiş, 15 dakikada aldılar zaten. Doktor, kanama, ağrı hiç mi birşey yoktu, diye sormuştu, hayır hiçbir şey yoktu. İlk sefer olduğu için patalojiye gönderilmedi embriyo. Kromozom anomalisi, kanın aşırı pıhtılaşması, toksoplazma veya belirli bir sebebe bağlı olmaksızın da yaşanabiliyormuş. Şimdi akşamları ilaçlarıma ilaveten 1 coraspin alıyorum çiğneyerek ve günde 5 lt su içiyorum, pıhtılaşmadan kaynaklandıysa kanı sulandırmak için. Her duyduğuna da endişelenme lütfen, bak, olacağı varsa oluyor, hamilelikte ne kanamalar geçirip de sağlıklı çocuk doğuranlar var, benim ilk seferki gibi laylaylom başlayıp bebeğine veda edenler var. Tabii ki bir lekelenme, kanama aşırı bir ağrı olduğunda doktora gideceğiz ama sürekli evhamla da yaşanmaz. Bakıyorum arkadaşlara, eyvah bulantım var diyenler de var, eyvah bulantım yok diyenler de:uhm:
Valla görüyoruz işte, esas mücadele doğurduktan sonra başlıyor değil mi kızlara.s
canim duymazmisin ben duydum sen haydi haydi duyarsin darisi sizlerin basina...Şenizcanım çook sevindim allahım bende çok heyecanlıyım yaa yarın bende doktora gideceğim sabah inş. benim bebişiminde kalp atışları duyulur yaaa canım çok sevindim valla:teytey:
okudum canım ay çok sevindim kalp atışlarını duymana bende bugün doktorumun hemşiresiyle konuştum biz öle bi durumdan şüphelenseydik sana sormadan zaten isterdik kan testi değerlerinden belli oluyo biz anlıoyoruz kafana takma rahat geçir keseni görüceksin merak etme dedi bu arada haftaya çarşamba gidicez doktora ay çok merak ediyorum senin tam kaç haftalık oldu bebiş duydun kalp atışlarını
merhaba beryalciğim. ben iyiyim, seni sormalı, mide bulantım fazlalaştı bugün.kraker yiyorum habire.
mehaycığım senin de gözün aydın canım. karından mı baktı dr ultrasonla
merhaba kızlar şimdi hastaneden geliyorum hcg=1580 olmuş.ultrasonda keseyide gördük.7x5 mm
bu arada dun gece sabaha kadar uyuyamadim bulantidan doktora ilac yazdirdim ama bu ilaci cok fazla kullanmaman gerektigini cok gerektikce kullanmam gerektigini iyi olmadigini soyledi...sizede boyle soyledimi??acaba onlem icinmi boyle soyledi???[/QUO
mehayyyyy kaydirigubbakcemile2
canım çok sevındım yaaaaaaa inşallah 9 ayı sağlıklı bir şekılde geçirirsin canım
darısı benım basıma canım benım tüp bebekle olduya kaç haftalık onu bıle bılmıyorum ılk randevum ayın 2 sınde transferımın 19. günündeyım :CüvCüv: çok merak edıyorum
Canım tebrik ederim ben mayıs annesiyim bulantılarım hala devam ediyor moralini bozmayım ama bu haftalarda mümkünse ilaç kullanma ağrı- bulantı bunları çek bebeklerin ilk 3 ayı çok önemlidir bu ilk üç ay kesinlikle kullanma benim dr um bu bebeğin tutunduğuna işarettir sabret demişti.Hatta ben ilk haftalarda 3-4 kilo vermiştim ama bebeğin sağlığı önemli dikkat edip sabretmelisinKizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr selam...:teytey:cok mutluyum bugun bebisimin kalp atislarini duydum cok sukur ...kalbi pit pit atiyordu masallahcok mtluyum cokk:dance: