2009 Ekim Anneleri

ne yani belirti olmazsa bulantı filan tutunmadığınamı işaret ay ben her duyduğumdan panik oluyorum

ne yani belirti olmazsa bulantı filan tutunmadığınamı işaret ay ben her duyduğumdan panik oluyorum

yok canım hıç endışelenme benımde kasık ağrısından başka belırtım yok
bence daha iyi canım bulantımız olmaması belkı ılerleyen zamanlarda olur o zaman keske olmasaydı derız sakın dusunme bunları her hamıle kadın bulantı yasıcak dıye bı kural yok canım

selam kızlarrr...naberr keyifler nası..mehaycım gözün aydın...cerensesil senin de canımm...bulantısı olmıyan kızlarrr,keyfini çıkarınnn:))

arkadaşım bu ne panic yahu..rahat ol..sakiinn...meleklerimiz bizimle we Allah'ımın izniynen bişecik olmıcak..aylar geçicek burdan onlara neler aldıımızı konuşucaz..sonra da doğurup fotoğraflarını göstercez :) meleğimizi bize weren de O , inşallah olmaz ama alırsa alan da O....hakkımızda hayırlısı olsun...sakin ol ki bebişin kocaman olsun...

sakin olalım lutfen laelaelaelaelae
her hamilelik farklıdır. kimi zor gecer kimi rahat. bu yuzden dr bana interneti yasakladı.kafanı karıstırır die. ama ben ara ara bakıorum delikafadulden
internetten ya da kitaptan bakınca 6-7 haftalık bebeklerin bazı organlarının olustugu yazıo. ama benim doktorum o simdi sadece bi kalpten ibaret dedi. hatta nabız gibi bile dusunebilirsin dedi.:1rolleyes:

beryalciğim neler yapıyorsun. ben şu anda leblebi yiyorum. ağzımın tadı hala düzelmedi.boş bırakamıyorum o yüzden cokacimcoook

bir de bir şişkinlik var sanki 100 kilo olmuşum gibi geliyor. fazla bişey de yemiyorum ama. hiç mi yememeliyim bilmiyorum

gizemciğim bize yasak koydu dr. düşük vakası yaşadığım için

canım çok sevindim gözün aydın olsun . sağlıkla kucağına almaka nasip etsin rabbim ...inşallah allahım bizede nasip eder kalp atışlarını duymayı bende haftaya pazartsei gidicem kontrole bakalım hayırlısı.

kızlar cinsel olarak ne durumdasınız eşlerinzle yasak falan koyyulan var mı ...

ben doktora bile bukadar rahat soramadım delü kaydirigubbakcemile3 yasak diil dedi doktor ama kanama gibi bi durum olursa ilişkiden sonra gel mutlaka dedi..bişey sorucam kuruluk gibi bi problem yaşıyan war mı aranızda..hassaslaşma acı yada..ayhh kızardım sorarkenn

canım iyiyim ne yapim evde yatıp yuvarlanıyom bütün gün sırnaşık şeysırnaşık şey ben kilolu olduğum için dikkat ediyorum dilersen bir kaç şey yazim onları uygula.bu arada liste vermeden birkaç önemli nokatayı hatırlatayım .bulantısı olanlara zencefilli limonlu çay, tuzlu kraker ,muz ve bol su önerdi doktorum.benim yediklerime gelince :

:icecream::icecream:
sabah: 2 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir 1 çay kaşığı pekmez
1 çay kaşığı bal
1 büyük bardak ılık süt
haftada 3 kezde iyi kaynamış yumurta

arada elma ve portakal

öğle : 1 kase çorba 1 dilim kepek ekmek
yada 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek

arada 1 muz

2 saat sonra tuzlu karaker ben çubuk kraker yiyiyorum

akşam : 1 kase çorba
1 orta boy tabakta yemek
yoğut ve salata( az yağlı )bol limonlu

yatmadan 1 bardak ılık süt

günde mutlaka 2 lt su içilecek.

NOT : HAFTA DA 1 KEZ AKŞAM YEMEKTE BALIK VE 1 KEZDE ET KIYMA YADA TAVUK YENECEK !!

umarım faydalı olur sanada hem dengeli beslenip hemde kilo kontrolü yapmak için iyi.hemde bebişlere faydalı. cokacimcoook

Son düzenleme:
mehaycım,cerensesilcim gözünüz aydınnnn
gizemcim cinsellik konusunda dr.kanama veya herhangi bir teslik olmadığı sürece problem yok dediiii.....yerimseniben
zuzum cnm sende sanırım kuruluk problemi var hamileliklemi başladı...?öncesindede varmıydı..?

yani arada oluyodu ama çok sık diil..acaba diyorum akıntı war ya hani şimdi onunla mı ilgili..

kız utanacak ne var şurda biz bizeyiz nolcekk bana yasak acaba dedim bende başka
yasak olann var mı ondan sordum :CüvCüv:

Merhaba arkadaslar nasilsiniz , keyfiniz nasil ? umarim hersey yolundadir kim var kim yok , bu arada elali diye bir arkadasimiz vardi kendisinden haberi olan varmi ?kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

hayırlısı olsun canım inş. bi dahakine kalp atışınıda duyarsın tatlım:CüvCüv:

selam kızlarrr...naberr keyifler nası..mehaycım gözün aydın...cerensesil senin de canımm...bulantısı olmıyan kızlarrr,keyfini çıkarınnn:))

kızlar hepinize teşekür ederim.işim yoğun olduğu için sık sık aranıza katılamıyorum.

kız utanacak ne var şurda biz bizeyiz nolcekk bana yasak acaba dedim bende başka
yasak olann var mı ondan sordum :CüvCüv:

bizdede tık yok yasak dedi doktor 3 aya kadar sonrasına bakacağız...

Merhaba arkadaslar nasilsiniz , keyfiniz nasil ? umarim hersey yolundadir kim var kim yok , bu arada elali diye bir arkadasimiz vardi kendisinden haberi olan varmi ?kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

ilkaycım vefalı arkadaşım benim beni sormuşsun çok ama çok mutlu oldum cnm:1hug:
ben çok şükür 2-3 gündür iyiyim, bulantım ve başdönmem yok dönecek kadar az...
o kaşıntı ve batma gibi şeyler oluyoduya hani, onlarda senle konuştuktan 1-2 gün sonra geçti, devam etseydi gidecektim doktora ama çok şükür gerek kalmadı:Saruboceq:
sen nasılsın cnm, nasıl gidiyor hamişliğin ben buraya girmeye çalışıyorum sürekli ama uzun bakınca bilgisayara gözlerim kararıyo...
seni çok öptüm cnmŞeniz

cerensesil doktorunu değiştirmeyi düşünüyodun dimi sendin o:) naptın gittinmi benim doktoruma,denedinmi?

Sanirim artik tum anneler bebeklerinin kalp atislarini duydu ilk randevularina gittiler , bir nevi rahatmis olduk hepimiz o heyecan baska güzel , ben aksam yatinca sirt ustu sol tarafimda bir kabariklik hissediyorum ayrica orasi hafiften sanciyor arada kipirdiyor sanki cok enteresan sizde de oluyormu aslinda 8 haftaya gelindiginde bebeklerin el kol hareketi basliyormus yanliz anneler bunu 16 ve 20 haftada hissedebiliyormus dusunsenize suan henuz en fazla 1,5 cm ler :)) ve muhtesem birsey el ve kollari suandan itibaren kibrit copunden daha incedir mart ayinin sonuna kadar ekim annelerinin bebeklerinin organlari olusmasini tamamlamis olacak ve artik gelismeye dogru gidecek hayirlisi ile , birde birsey daha sormak istiyorum sizlerde geceleri boyle tuaf acayip ruyalar goruyormusunuz???? ben hamile kaldigim gunden beri boyle her gece nerdeyse acayip ruyalar goruyorum :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile2 Hosgeldin canim iyi olmana çok sevindim bende seni öpüyorum tatlim , merak etmistim seni ama hersey yolunda olmasi beni mutlu etti , benimde hamilelik simdilik iyi gibi umarim boyle devam eder biraz uyku duskunuyum ama sanirim 1 ay sonra o da gecer ilk donemlerimiz malum , herbirimizin farkli farkli belirtileri oluyor kimi zaman bizi sarsiyor ama gelip gececek insallah o gune kadar burda bir nevi paylasiyoruz buda cok guzel benim cok hosuma gidiyor hem yakinda boyle karnimiz falan cikcack iyiece degilmi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…