2009 Ekim Anneleri

hoşbulduk benim şu anda 4 hafta 4 günlük gözüküyor acaba ne zaman gitsem ben doktora bilmiyorum biraz daha beklesem iyi olacak galiba

slm kızlarr bende ekim annesi olcam inş. sat tarihi 22 ocak dun ogrendim hamiş oldugumu 18 şubatta adetimi bekliyor :)
benim mide bulantılarım bas donmelerim yok 5. haftamıza girmişiz

canım aramıza hoşgeldin hayırlısıyla meleğini kucağına almak nasip eder inş. allah

ay ewet çok heycanlı bişey..ben doktora gittim..yattım karnımı açarken dedimki bi de benim kalbimi dinleyin önce,durcak şimdi dedim :)) hadi hayırlısı gizemcimmm..güzel hbrler wer bize

inş. sabah erken gideceğim bakalım nasıl olcak bu akşam sabah olmak bilmez yaaa

Arkadaslar size birsey daha sormak isterim sizler ilk doktora gittiginizde sizden kan ve idrar tahlili aliyorlarmi ??? yani Türkiyede ?! benim yasadigim ülkede yani isvicrede her ay aliyorlar ilk randevudan itibaren , :uhm:

valla ben ilk gittiğimdede verdim yarın da şeker için falan gene vereceğim
hamilelilkte şeker önemliymiş belki sizin orda onun için her ay alıyorlardır..:CüvCüv:

hoşbulduk benim şu anda 4 hafta 4 günlük gözüküyor acaba ne zaman gitsem ben doktora bilmiyorum biraz daha beklesem iyi olacak galiba

Hosgeldin ozgekrd , tebrik ederim , biran once randevu al istersen 5 haftalikken genelde gorebiliyor doktorlar :CüvCüv:

senin mide bulantıların felan varmı ben bir dıs gebelik gecirmiştim hersey yolundamı korkusuda var içimde.

Burda ilk randevudan itibaren kan tahlili ve idrar tahlili yapma sebepleri genelde annedeki troid , kan , seker , kanda olabilecek belli enfeksiyonlari kontrol etmek icin , bence sizlerde bir kontrol ettirin , çünkü özellikle triod hamilelikte ortaya cikabiliyor triod bezlerinin , fazla veya az calismasi bebekte olumsuz etkiler birakabiliyor ayni zamanda kandaki demir seviyesi kansizlik vs durumlar netlesiyor :CüvCüv:

senin mide bulantıların felan varmı ben bir dıs gebelik gecirmiştim hersey yolundamı korkusuda var içimde.

canım benim o zaman bir ortak noktamız daha var seninle bende 1.5 yıl kadar önce bir anembriyonik gebelik yaşadım o yüzden ne kadar geç gidersem dokora kalp atışlarını duyma şansım o kadar yüksekmiş gibi geliyor korkuyorum bende açıkçası inşallah bir daha yaşamayız bende birde kan uyuşmazlığı vardı

Hosgeldin ozgekrd , tebrik ederim , biran once randevu al istersen 5 haftalikken genelde gorebiliyor doktorlar :CüvCüv:

tabiki canım zaten ilk haftalarda genelde alttan bakıyorlar ancak hesaplamama göre daha yeni kalp atışları başladı ve biraz daha vakit geçerse şayet daha kesinlik kazanacakmış gibi hissediyorum çünkü dr gidip kalp sesi duymamak gerçekten çok büyük üzüntü oluyor:çok üzgünüm:

özgecm 1 hafta daha beklersen vajinal ultrasondan görürsün,ya da 2 hafta bekleyip karından...

Doktordan geldik şimdi, vajinal ultrasonda baktı yine. Kesemiz güzel gelişmiş, 9 gün önce küçücüktü, bezelyemin kalbinin atışını gördük, duymak için erkenmiş, 1 ay sonra geldiğinizde dinletirim dedi.Bu fark ultrason cihazından kaynaklanıyor, önceki doktorda daha gelişmiş bir cihaz vardı. Bu nedenle, eşimle 2 hafta sonra ilk doktorumuza gidecez, kısacası çift doktorla takip etmeye karar verdik. Hem bebişle daha sık buluşmuş olacağız. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

gizem1986 h.bulduk tşk ederim canım inşallah tek duamiz

inşallah hersey yolunda gider cnm. doktor kese gorunuyor hersey yolunda desin ya nolur ikimiz içinde. 1,5 haftaya kadar kesinleşir herhalde.

gözün aydın şekerimmm

amin canım kızlar ben çıkıyorum inanılmaz uykum var eve gidip bir an önce uyumanın hayallerini kuruyorum hepinize meleklerinizle güzel bir akşam diliyorum görüşmek üzere

ben de kaçıyorum kızlarr..hepinize ii akşamlar...yarın görüşürüüss

ilkay bende daha duymadım kalp atışını kısmetse 25 duycam...

felisimfelis bişey sorcam 2 doktr arasında fark varmı sana uyguladıkları tedavi konusunda anladığım kadarıyla sendede benim gimi kan pıhtılaşması var. Senle aynı hafta ve gündeyiz merak ettimde:CüvCüv:

bende 5. haftanın içindeyim ama kesyi bile görmedim nasıl bi duygu ya kızlar benim 18 ocak sat doktorumda 4 ekimde çağırdı sanırım 6. haftanın sonlarına filan gelio acaba kalp atışını duyarmıyım keseyi görmeye gittiğimde

Merhabalar,

nasilsiniz bakalim? Bende bulantilar basladi. Sabah kusarken kan bile geldi. Basdönmem var ve gözlerim karariyor. Carsamba gelsin artik bi doktor ile konusmak istiyorum ya.

bende cumartesi dinledim bebegimin kalbini çok güzel yaa muhtesem bi olay çok duygulandik esimle aglamamak için zor tuttuk kendimizi

kızlar bişi sorcam bende bebişimin kac haftalık oldugunun gosterdigi resmi yuklemek istiyrm nasıl yaptınız link verebilirmisiniz cok aradım sitede bulamadım bir turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…