Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlarr bende ekim annesi olcam inş. sat tarihi 22 ocak dun ogrendim hamiş oldugumu 18 şubatta adetimi bekliyor :)
benim mide bulantılarım bas donmelerim yok 5. haftamıza girmişiz
ay ewet çok heycanlı bişey..ben doktora gittim..yattım karnımı açarken dedimki bi de benim kalbimi dinleyin önce,durcak şimdi dedim :)) hadi hayırlısı gizemcimmm..güzel hbrler wer bize
Arkadaslar size birsey daha sormak isterim sizler ilk doktora gittiginizde sizden kan ve idrar tahlili aliyorlarmi ??? yani Türkiyede ?! benim yasadigim ülkede yani isvicrede her ay aliyorlar ilk randevudan itibaren , :uhm:
hoşbulduk benim şu anda 4 hafta 4 günlük gözüküyor acaba ne zaman gitsem ben doktora bilmiyorum biraz daha beklesem iyi olacak galiba
senin mide bulantıların felan varmı ben bir dıs gebelik gecirmiştim hersey yolundamı korkusuda var içimde.hoşbulduk benim şu anda 4 hafta 4 günlük gözüküyor acaba ne zaman gitsem ben doktora bilmiyorum biraz daha beklesem iyi olacak galiba
senin mide bulantıların felan varmı ben bir dıs gebelik gecirmiştim hersey yolundamı korkusuda var içimde.
Hosgeldin ozgekrd , tebrik ederim , biran once randevu al istersen 5 haftalikken genelde gorebiliyor doktorlar :CüvCüv:
canım benim o zaman bir ortak noktamız daha var seninle bende 1.5 yıl kadar önce bir anembriyonik gebelik yaşadım o yüzden ne kadar geç gidersem dokora kalp atışlarını duyma şansım o kadar yüksekmiş gibi geliyor korkuyorum bende açıkçası inşallah bir daha yaşamayız bende birde kan uyuşmazlığı vardı
Doktordan geldik şimdi, vajinal ultrasonda baktı yine. Kesemiz güzel gelişmiş, 9 gün önce küçücüktü, bezelyemin kalbinin atışını gördük, duymak için erkenmiş, 1 ay sonra geldiğinizde dinletirim dedi.Bu fark ultrason cihazından kaynaklanıyor, önceki doktorda daha gelişmiş bir cihaz vardı. Bu nedenle, eşimle 2 hafta sonra ilk doktorumuza gidecez, kısacası çift doktorla takip etmeye karar verdik. Hem bebişle daha sık buluşmuş olacağız. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
gözün aydın şekerimmm
Sanirim artik tum anneler bebeklerinin kalp atislarini duydu ilk randevularina gittiler , bir nevi rahatmis olduk hepimiz o heyecan baska güzel , ben aksam yatinca sirt ustu sol tarafimda bir kabariklik hissediyorum ayrica orasi hafiften sanciyor arada kipirdiyor sanki cok enteresan sizde de oluyormu aslinda 8 haftaya gelindiginde bebeklerin el kol hareketi basliyormus yanliz anneler bunu 16 ve 20 haftada hissedebiliyormus dusunsenize suan henuz en fazla 1,5 cm ler :)) ve muhtesem birsey el ve kollari suandan itibaren kibrit copunden daha incedir mart ayinin sonuna kadar ekim annelerinin bebeklerinin organlari olusmasini tamamlamis olacak ve artik gelismeye dogru gidecek hayirlisi ile , birde birsey daha sormak istiyorum sizlerde geceleri boyle tuaf acayip ruyalar goruyormusunuz???? ben hamile kaldigim gunden beri boyle her gece nerdeyse acayip ruyalar goruyorum :CüvCüv:
Doktordan geldik şimdi, vajinal ultrasonda baktı yine. Kesemiz güzel gelişmiş, 9 gün önce küçücüktü, bezelyemin kalbinin atışını gördük, duymak için erkenmiş, 1 ay sonra geldiğinizde dinletirim dedi.Bu fark ultrason cihazından kaynaklanıyor, önceki doktorda daha gelişmiş bir cihaz vardı. Bu nedenle, eşimle 2 hafta sonra ilk doktorumuza gidecez, kısacası çift doktorla takip etmeye karar verdik. Hem bebişle daha sık buluşmuş olacağız. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.