Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yani belirti olmazsa bulantı filan tutunmadığınamı işaret ay ben her duyduğumdan panik oluyorum
ne yani belirti olmazsa bulantı filan tutunmadığınamı işaret ay ben her duyduğumdan panik oluyorum
Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr selam...:teytey:cok mutluyum bugun bebisimin kalp atislarini duydum cok sukur ...kalbi pit pit atiyordu masallah cok mtluyum cokk:dance:
bu arada dun gece sabaha kadar uyuyamadim bulantidan doktora ilac yazdirdim ama bu ilaci cok fazla kullanmaman gerektigini cok gerektikce kullanmam gerektigini iyi olmadigini soyledi...sizede boyle soyledimi??acaba onlem icinmi boyle soyledi???
kızlar cinsel olarak ne durumdasınız eşlerinzle yasak falan koyyulan var mı ...
beryalciğim neler yapıyorsun. ben şu anda leblebi yiyorum. ağzımın tadı hala düzelmedi.boş bırakamıyorum o yüzden cokacimcoook
bir de bir şişkinlik var sanki 100 kilo olmuşum gibi geliyor. fazla bişey de yemiyorum ama. hiç mi yememeliyim bilmiyorum
gizemciğim bize yasak koydu dr. düşük vakası yaşadığım için
mehaycım,cerensesilcim gözünüz aydınnnn
gizemcim cinsellik konusunda dr.kanama veya herhangi bir teslik olmadığı sürece problem yok dediiii.....yerimseniben
zuzum cnm sende sanırım kuruluk problemi var hamileliklemi başladı...?öncesindede varmıydı..?
ben doktora bile bukadar rahat soramadım delü kaydirigubbakcemile3 yasak diil dedi doktor ama kanama gibi bi durum olursa ilişkiden sonra gel mutlaka dedi..bişey sorucam kuruluk gibi bi problem yaşıyan war mı aranızda..hassaslaşma acı yada..ayhh kızardım sorarkenn
hayırlısı olsun canım inş. bi dahakine kalp atışınıda duyarsın tatlım:CüvCüv:
selam kızlarrr...naberr keyifler nası..mehaycım gözün aydın...cerensesil senin de canımm...bulantısı olmıyan kızlarrr,keyfini çıkarınnn:))
mehaycım,cerensesilcim gözünüz aydınnnn
gizemcim cinsellik konusunda dr.kanama veya herhangi bir teslik olmadığı sürece problem yok dediiii.....yerimseniben
zuzum cnm sende sanırım kuruluk problemi var hamileliklemi başladı...?öncesindede varmıydı..?
kız utanacak ne var şurda biz bizeyiz nolcekk bana yasak acaba dedim bende başka
yasak olann var mı ondan sordum :CüvCüv:
Merhaba arkadaslar nasilsiniz , keyfiniz nasil ? umarim hersey yolundadir kim var kim yok , bu arada elali diye bir arkadasimiz vardi kendisinden haberi olan varmi ?kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:
bizdede tık yok yasak dedi doktor 3 aya kadar sonrasına bakacağız...
ilkaycım vefalı arkadaşım benim beni sormuşsun çok ama çok mutlu oldum cnm:1hug:
ben çok şükür 2-3 gündür iyiyim, bulantım ve başdönmem yok dönecek kadar az...
o kaşıntı ve batma gibi şeyler oluyoduya hani, onlarda senle konuştuktan 1-2 gün sonra geçti, devam etseydi gidecektim doktora ama çok şükür gerek kalmadı:Saruboceq:
sen nasılsın cnm, nasıl gidiyor hamişliğin ben buraya girmeye çalışıyorum sürekli ama uzun bakınca bilgisayara gözlerim kararıyo...
seni çok öptüm cnmŞeniz