2009 Ekim Anneleri

amin canım insalah cekerız tabı yeterkı saglıklı olsunlar...sendedemı var ıyı..istahsızlıkta var bend ecanım

az önce baya bir kalabalıktık. 4 kişi kalmışız.

uyku bastırdı bana da. bir de sanki bugün giydiğim pantolon sıktı beni yaa:sm_confused:

amin canım insalah cekerız tabı yeterkı saglıklı olsunlar...sendedemı var ıyı..istahsızlıkta var bend ecanım
evet canim en sevdigim seyleri bile yemek istemiyor canim...ama bebek icin vitamin almaliyiz yememiz lazim zorlayarak...

Kızlarr ben şimdi doktora gidiyorumm ...

Gelince görüşürüz bakalım bugün ne diyecekkk ........:Saruboceq::Saruboceq:

hoşbulduk canımm idare eder işte ugrasıyorum.cok halsizim bu aralar sizler nasılsınız bebişler ii demi ?

bizde iyiyiz cnm bebişimizle birlikte dün doktora gittik kesemiz büyümüş ama kalp atışları henüz başlamamış sen duydun mu cnm .

kızlar benimde paltolon dar geliyo kumaş giyiyorum evde olsam çeker eşorfmanları keyfime bakardım ohhh. neyse yarın tatil bol bol dinlenirim inşallah.hiçbir şey yapacak halim yok boş boş uzanmak istiyorum 2 saatim var mesai bitsede kurtulsam zaten kış olduğu için işte yok patladımm.

emel sen gittin mi doktora

Yonca ben henüz gitmedim doktora erken diye düşündüm alttan kontrol olmasın diye, 25 ine randevu aldım hayırlısıyla 6+4 oluyorum o gün , görücem inş. bebişimi. Sen nezaman gidecektin doktora , seninle günümüz aynı :CüvCüv:

Son düzenleme:
Kızlar Hamilelik kıyafeti almaya başladınız mı kendinize, yoksa daha erken mi? benim pantolonlarda kapanmıyor düğmeleri.

evet emelciğim aynıyız galiba ama senin tickerin bir gün fazla görünüyor benden sat 10 ocak benim de.

dr yarın gel dedi bana. bilmiyorum gidicez mi. 2 düşük yaptığım için dr kontrol altında tutmak istiyor beni galiba.

ay pardon canım ya , ben de 5+6 imişim :)

Son düzenleme:
merhaba canlarr:))a.s.aramıza yeni katılan annelerimiz de hoşgelmişler bu arada.
kızlar çok sık giremiyorum bu aralar çünkü acayip halsizim kafam kalkmıyor hiç çok kötü.yarın bebişimin kalp atışlarını göreceğim hayırlısıyla. doktordan gelince yazarım kızlar, hepinizi öpüyorum,
hepimize biraz enerji diliyoruuummmm, vallahi ev dandini oldu halim yok bişey yapamıyorum.acıkmasak yemek de yapmayacağım sanırımkaydirigubbakcemile2

Ya ihmal etme tatlım sakın git bence biran önce kontrol altında olman iyi olur hem daha güvende hissedersin kendini birde daha önce yaptığın düşüklerin bir sebebi varmı yani ilaç falan mı içtin ondan mı oldu?:CüvCüv:fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…