2009 Ekim Anneleri

Ya benim anlamadığım internet değerlerine göre normal görünüyo ama :uhm:doktor okadar kötü konuştu ki orda ölücem felan zanettim %50 %50 şans verdi........

canıms enin değerlerinde hiçbirşey yok gayet normal yani ne salak bi doktormuş o ya. 5+4 ken nerde görülmüş bebeğin kalbi allahaşkına dediğim gibi millet anca keseyi görüyor.
sen o doktora itimat etme tatlım. insan hamile bi kadına böyle konuşur mu ya, düşmese bile üzüntüden düşürtecek bebeğini allah korusun. evellallah bişey yok tatlım gayet normal bebişin. sen bırak 5+ 4 ken kalp atışını duymayı 6+4 ken bile duyulmaz bazısında. hayret bişey yani.

benımkı 5 artı 2ken bıle 9a 7 mm..di..yani.. carsambayı beklemeden baska doktor agözük ıstersen

çok doğru söylüyosun cnm bende doktorum6+2 ken erken daha başlamamış normal dedii yaniii 5 haftalıkken nasıl böyle bişey diyo anlam veremedim.

bence kızlar o doktor yanlı hafta hesap etti:mymeka::mymeka: sen hiç üzülme zeytin bence normal senin ölçülerin..

sıkıntı etme canım ertesig ün bile olsa biz yazdıklarını okuyoruz sen aklına ne gelirse bahsedebilirsin. bu arada hangi ülkedesin

Mrb canim ben Kanada/ Montreal'deyim aslen konyaliyim,baya bi uzak ama iyiki böyle siteler var dimi :) simdi yazilanlari okuyorum beni unutmadigin icin tsk.
Gorusmek uzere. :ecrin_bebek:

Saolun kızlarrr beklemekten başka çare yok heralde benim son adet tarihime göre hesaplayıcılar 5+4 hesaplıyo doktorun ultrasonu 6+2 hesapladı aman anlamadım ben ya naparım çarşambaya kadar bilmem...:a015:

kızlar benim misafirim vardı ilgilenemedim pek ama zeytincim canım sakın üzme kendini tatlım doktorunu değiş piskolojin çook önmeli takma kafana meleğin seninle merak e tme bırakmayacal üzmeyecel sen,i allahın izniyle kalp atışı için erken zaten daha ufak çünkü canım kızlarrrrrrr dövelim toplanıp bu doktoru arkadaşımızın piskolojisini bozuyoooo klava: :enbuyukkk:

Ben daha doktora hiç gitmedim, ama dün kan tahlili yaptirdim 8 adet tüb aldilar ve sonuçlari doktordan alacagim fakat bu doktor genel cerrah yani. Kendime kadin dogumu doktoru bulmam lazim ondan sonra. Burda farkli oluyor hersey. Hatta ben deyince adam asit folik yazdi yani çok ihmalkarlar burda bence. Neyse haftaya kan sonuçlari belli olacak insallah. Zeytin'in yazdiklarini okudum banada çok mantiksiz geldi, doktorlarda insan onlarda hata yapabilir belki adamin morali iyi degildi sorunu vardi yalnis hesaplamis olabilir, emin olmak adina bence baska bir doktora görünmelisin yoksa allah korusun bosu bosuna kürtaj falan olmayasin.Yinede kendin bilirsin ama ben olsam öyle yapardim rahat etmek için. Insallah guzel haberler alirizz.

Bu arada benim ticker yalnis gidiyo nerede yapmistimki ben yalnisi cunki hesaplayicilara gore 7.0 haftamdayim burda hala 6.4 yaziyo ben sunu bi ayarliyimmmmm

Kızlar anlayamadığım bir şey var. Haftamızı SAT'a göre hesaplıyoruz madem, peki ultrasondaki sapma nereden kaynaklanıyor. Ben hep tarihlerimi not ederim, SAT'ten de eminim, yine de doktor, haftamızı daha ilerlemiş bulabiliyor sanırım. Mesela karından yapılan ultrasonda 4+3ken kese görüldü. Şimdi bakıyorum ki çoğunluk 5-6 haftada görüyor keseyi. Pazartesi doktora gideceğim. Herkesin hamileliği kendine göreymiş, birbirimizin rakamlarıyla kıyaslama sadece endişe yaratıyor galiba, Allah nasip etmişse zaten o bebek kanama da olsa, sancı da olsa dünyaya geliyor. Sağlıklı olsunlar da, gerisi gerçekten boş!

Saat 3 de gidicem tatlım hepinize teşekkürler iyi ki varsınızzz sizleri seviyorumm............

kizlar merhaba. bugun kan sonuclarimi aldim. yarin dr ye gostericem. bazi degerlerim referans araliklarina gore farkli cikmis.bilirubin biraz yuksek
rubella lgG pozitif cikmis
BA da yuksek ozellikle bunun ne oldugunu bilmiorum

iyi akşamlar kızlar öğleden beri sayfalar ne çok birikmiş ancak okudum...yaa benim midem çok yanıyo bide karnım şişip davul gibi oluyo resmen 4 5 aylık gibi oluyo sizlerdede oluyomu böyle...elimde çubuk kraker geziyorum...sokağa giderken bile yanımda...birazcık olsun bastırıyo...

zeytincim bu arada ben senin dr u anlamadım ben 5+ 5 keseyi gördüm kalp atışı yoktu...6+6 da gittim kalp atışı başlamıştı...senin bu dr un acelesi neymiş anlamadım doğrusu...

merhaba benimde midem cok yanıyor ve aynen şişkinlik var ama ben hiç bişey yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyorum bu devam edermi böyle bilmiyorum ama kısa zamanda bitmesini istiyorum bu agrının sabahtan beri hiç bişey yiyemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…