2009 Ekim Anneleri

hayırlı olsun canım kalp atışını duyunca mucizeye inanıyorsun:)

Slm kızlarrr

Midem okadar kötü yanıyokiii sabahtan beri mahvoldum vallahi...

Ben bugün 4 de doktora gidicem bakalım ne diyecek inşallah güzel şeylerle dönerimm...

Dün gece burada diğer sayfaları okudum ayyy insanlar neler çekmiş okadar çok üzüldüm ki bütün gece aklıma taktım birde çok korktum yaa allah hepimizin bebişlerini korusun ...

kizlar cok fena basim donuyor yaa gozumun onu karariyor bayilacak gibiyim (

mehaycım aynı seyler bende de var yorma kendini yat dinlen uyu..ben işten de izin aldım hatta rapor aldım bu hafta paso yatıyorum mesleğim gereği cok yoruluyordum cocuklarla ugrasmak cok zor özellikle de lise öğrencileriyle ama bu hafta dayanamadım ve rapor aldım ..bas dönmesi miğde bulantısı halsizlik aldı basını gidiyor hayırlısı artık gececek insallah hepsi sabredelim..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Yaa bende dün akşam çok kustum ya off çok korktum inşallah bişey olmamıştır bebişime Allahım sen onu koru.:CüvCüv::bbo:

kızlar daha önceden hemoroid sorunu yaşayanınız varmı
ilk günler kabız olduğum için hemoroidim çok fena durumda dün gece 2 den 6 ya kadar nerdeyse ağlayarak oturdum kremim vardı daha önceden doktorum genel cerraha git dedi ama ilaç verecek 3 aydan önce kullanmakta istemiyorum çok zor ya

Inanirmisin benden tembeli yoktur suan saat 11 de kalktim bugun is yapayim diyorum ve hala oturuyorum varmi böyle halsiz ne bilim uyusuk , sinir bende de var ama daha cok duygusallaik basladi , hemen huzunleniyorum aglayabiliyorum , sinirimide tek cikardigim kisi zavalli esim neden sirnilendigimide bir bilsem ama bos yere gecen hafta onun her haline sinir oluyordum oysa esim cok seker bir insan sakin efendi guler yuzlu , ama iste hormonlar degisiyor sanirim bundan olsa gerek ama bu hafta oyle pek sinirli degilim cok duygusalim bu gunler gececek elbet hele su ilk 3 ayi bir atlatalimda kizlar bebeklerimiz saglikli sekilde gelissin bizlerin migdesi morali vs yerine gelsin duzelsin birde bebeklerimizin merak adina cinsiyetini ögrenelim ALLAH hayirlisini versin diyelim gerisi yavas yavas gelir zaten ilk bahara giriyoruz yakinda sonra yaz aaa bir bakmisiz yaprak dökümü bizim bebekler geliyor herbirimiz artik gun saat sayiyor ne guzel degilmi hastane ye yetisme heyecani bunlari dusununde gulun birazhihoyyyt:teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:

ben musadenizle kalkiyorum is yapayim a.s.

aynen canim bende izindeyim 10 gun cok yorucu zaten isim fabrika benimki..agir is...iyiki izin almisim yoksa duser kalirdim biyerde heralde...surekli yatincada sersem gibi oluyorum ne bileyim yaa iki arada bir derede kaldim..
Yaa bende dün akşam çok kustum ya off çok korktum inşallah bişey olmamıştır bebişime Allahım sen onu koru.:CüvCüv::bbo:

canim bende korktum bu yuzden hani kusarken cikartirken acikcasi kasiliyorya midemiz o sirada duruyormus bebisin kalbi..Allah korusun dun aksamda ben istifar ederken esim icerden bagiriyordu cok zorlama kendini kalbi duruyor bebegin diye...midem bulaniyor kusmamak icin kendimi tutuyorum bu yuzden yaa korktum inan...:1no2:

Merhaba kizlar,

bende inanilmaz sinirliyim. Sürekli esime kiziyorum en kücük seylerde, oda neden bu kadar gerginsin diye soruyor bana.

Kusarken bebegin kalbi duruyormus diye nerden duydunuz ya? Ben 4 ay boyunca kustum, hic durmadan sürekli kusuyordum ve masallah kizim suan 3 yasinda. Duydugunuz herseyi bu kadar kafaniza takmayin.

doktor arkadasima soylemis dogruluk payi olmasa soylemezdi...her kusmada degil zorlanarak kustugumuzda oluyormus bu...

Ayyyyy o sinir beni mahvetti bende çok sinirliyimm kendimi hiç böle görmemiştim yazık hep eşlerimiz çekiyor allah onlara sabır versinnn...:mymeka:

evet ya neyseki tek olmadığımı bilmek güzel bnde kendimden süphelenmiştim deliriyormuyum diye..pimi çekilmiş bomba gibiyim herseye sinir yapıyorum sıkılıyorum ..kendime d sinir oluyorum :))))

merhaba kızlar canım cok sıkılıyor am ahıcbırsey yapacak halım yok yatıyroum uyku yok kalkıyorum halım yok... basım ince ince dönüyor....

nisasum ayni durumdayim canim...bu ayin sonunda biter bunlar diye dusunuyorum 4 hafta daha cekicez artik..bebisler iyi olsun yeterki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…