2009 Ekim Anneleri

merhaba canlarr:))a.s.aramıza yeni katılan annelerimiz de hoşgelmişler bu arada.
kızlar çok sık giremiyorum bu aralar çünkü acayip halsizim kafam kalkmıyor hiç çok kötü.yarın bebişimin kalp atışlarını göreceğim hayırlısıyla. doktordan gelince yazarım kızlar, hepinizi öpüyorum,
hepimize biraz enerji diliyoruuummmm, vallahi ev dandini oldu halim yok bişey yapamıyorum.acıkmasak yemek de yapmayacağım sanırımkaydirigubbakcemile2

canım senle aynıyız 5 haftada gözüküyormu kalp atışı fisfisfis

Kızlar Hamilelik kıyafeti almaya başladınız mı kendinize, yoksa daha erken mi? benim pantolonlarda kapanmıyor düğmeleri.
aynen canım benimkilerde dar geliyoüst olarak aldım bol şeyler çok piyasada ama yakında ayarlı poltolonda almam gerekecek şimdilik bol kumaşlarım vardı onları giyiyorum.

merhaba canlarr:))a.s.aramıza yeni katılan annelerimiz de hoşgelmişler bu arada.
kızlar çok sık giremiyorum bu aralar çünkü acayip halsizim kafam kalkmıyor hiç çok kötü.yarın bebişimin kalp atışlarını göreceğim hayırlısıyla. doktordan gelince yazarım kızlar, hepinizi öpüyorum,
hepimize biraz enerji diliyoruuummmm, vallahi ev dandini oldu halim yok bişey yapamıyorum.acıkmasak yemek de yapmayacağım sanırımkaydirigubbakcemile2

Hadi hayırlısı tatlım bebişinin kalp atışlarını duyarsın inşallah,bende çok istiyorum biran önce duymayı 25 inde randevum, merakla bekliyorum.:nazar::CüvCüv:

fatima38 canim iyiyim bende ama inan bebegimle ilgili hicbisey bilmiyorum su an daha doktora gitmedim insallah iyidir melegim..iyiyim diyorum ama midem berbat ne yesem cikarmak istiyorum kusamiyorumda korkudan gecen bir arkadasima doktor kusarken kendimizi zorladigimiz zaman beegin kalbi duruyor bir an icin demis...bende korkuyorum o yuzden ya dururda birdaha calismassa diye...Allah korusun...

Mehaycım dikkat et kendine, tuzlu şeyler ye belki rahatlar miden, aklınada kötü şeyler getirme, bebişin seninle hiçbirşey olmaz inş.:Saruboceq:

aynen canim bende izindeyim 10 gun cok yorucu zaten isim fabrika benimki..agir is...iyiki izin almisim yoksa duser kalirdim biyerde heralde...surekli yatincada sersem gibi oluyorum ne bileyim yaa iki arada bir derede kaldim..

canim bende korktum bu yuzden hani kusarken cikartirken acikcasi kasiliyorya midemiz o sirada duruyormus bebisin kalbi..Allah korusun dun aksamda ben istifar ederken esim icerden bagiriyordu cok zorlama kendini kalbi duruyor bebegin diye...midem bulaniyor kusmamak icin kendimi tutuyorum bu yuzden yaa korktum inan...:1no2:

yaw nerden uyduruyonuz kusunca kalbin durduğunu falan. böyle şeylere takılıp hem kendinizi hem de burdaki annelerimizi tedirgin etmeyelim.
o kadar fazla kusan hamişler var ki kimi hamilelerin içi dışına çıkıyor artık, serumlarla beslenen hamişler var.gayet sağlıklı doğumlarını yapıyolar. öyle öksürmeyle hapşurmayla, kusmayla bebişlere birşey olmaz. yaratan bu kadar basit mi yaratmış insanı..

ben 7. haftadayım canım. 1 ay 3 haftalık. sen 1 ay 3 günlüksün.
5. haftada göremezsin anca keseyi görürsün tatlişkom.

pardon canım ya birden aynıyız zannettim kalp atışların duyacağız deyince heyecanlandım herhalde hadi hayırlısı meleğin kalp atışlarını duyarsın inşallah annesi :dance:

merhaba kızlar... bugunde bitti... gün sayıyorum son bıaydır:) bebegımın kalbini duyacagım günü beklıyorum sabırsızlıkla

Kızlarrrrrr geldimmm

Vallahi hiçç iyi haberlerle gelmedim ben doktor acyip moralimi bozdu..

Geçen hafta gittiğimde kesenin boyu 4.5 mm idi bugün 1.50 cm olmuş doktor bunun2.5 cm olması gerekiyordu ve kalp atışını bugün duymalıydık dedi haftaya çarşambaya kadar bekleyelim büyürse ne güzel büyümezse kürtaj yapar nedenlerini araştırırız dedi kızlarr çok moralimm bozuk ya ağla ağla ölücem şimdiiii neden böle olduki şimdii......:a015:

kızlar en vahim benim sanırım
95 kiloda hamile kaldım

8 haftalık oldu bebişim ama şimdiden çok sıkıntı çekiyorum

yok yok bende 90 küsürüm tartılmadım gerçe tedaviden önce 90dım acaba ne oldum nerdeyse 25 gündür hep yatorum bende sendenim

ben de çok su içiyorum ama rosenin dediği gibi idrar rengim koyu.dünkü tahlil de de bol amorf ürat çıktı. ama dr kötü bir yorum yapmadı

:emir_bebek:

bende canım aşırı su içerim zaten bir sürü ilacım var mecbur içiom ördek gibi ve sık giriom wc ye ama koyu renkli hatta selpakla silince lekelenme gibi gözükücek kadar koyu renkli bildiğin en koyusundan sarı renk bana hiç tahlil yapmadılar 4 martta keseyi görmeye gidicez acaba o zaman mı yapıcaklar

Kızlarrrrrr geldimmm

Geçen hafta gittiğimde kesenin boyu 4.5 mm idi bugün 1.50 cm olmuş doktor bunun2.5 cm olması gerekiyordu ve kalp atışını bugün duymalıydık dedi haftaya çarşambaya kadar bekleyelim büyürse ne güzel büyümezse kürtaj yapar nedenlerini araştırırız dedi kızlarr çok moralimm bozuk ya ağla ağla ölücem şimdiiii neden böle olduki şimdii......:a015:

ya lütfen kendini üzme. Söylemisi kolay biliyorum ama bak büyümüs keseniz iste ne güzel. Daha simdiden böyle olumsuz konusmasi hic güzel olmamis ya doktorunun. Bence cok yanlis. Tamam ne olabilir bilmemiz gerekiyor ama sonuc olarak bizde hassas bir dönemdeyiz biraz daha olumlu söyleyebilirdi. Bence hic kafana takma simdilik. Bak bebegini de üzersin bosuna. Carsamba olsun bi bekle :1hug:

Kızlarrrrrr geldimmm

Tatlım sakın üzülme herşeyin hayırlısı olsun,sen içini ferah tut,üzülme sakın.Bu arada belirtilerin nasılsı bir gariplik varmıydı sende?:nazar:

Kızlarrrrrr geldimmm

canım aglama bebişide etkılersın..gecıcı bır durumdur..ınsalah... daha bır hafta var büyr inşallah

Kızlarrrrrr geldimmm

canım 5+4 sün daha. ben 8. haftaya girdim kalp atışları için yarın gidicem doktora. 5+4 ken millet anca keseyi görüyor sen naısl duyabilirsinki kalp atışlarını anlayamadım.
doktorun bence çok erken konuşmuş, 5+4 ken kalp atışının görülmemesinde ne gibi bi anormallik var allah allah.

Kızlarrrrrr geldimmm

cnm bence kalp atışları için erken daha bende 6+2 ken giittim kalp atışları başlamamıştı. 10 gün sonra gel dedi. bence kendini hiç üzme bebişinide heşey yolundadır inş. cnm. içini ferah tut kendine dikkat et salma kendini hemen hem ne biçim doktor kardeşim o alla alla sinir oldum...

Ya benim anlamadığım internet değerlerine göre normal görünüyo ama :uhm:doktor okadar kötü konuştu ki orda ölücem felan zanettim %50 %50 şans verdi........

Kızlarrrrrr geldimmm

Zeytinncim bak sene hemen hemen aynıyız bende dün doktora gittim.. şimdi sen söyleyince baktım.. yani 5+4 de kesem 12mm 7mm yazıyo ve bana dktor hçbirşey söylemediii . hatta hayırlı olsun dedii.. Bu günlerde kesinlikle kalp atışı görülmez 6+2 den önce kalp atışı duyulmazmış.. Ben çarşamba günü kalp atışnı dinlemeye gidicem.. Canım sende hiç üzülmee içini rahat tut. İnşallah bebişin yaşıyo bak benim kesem seninkindende ufak ...Sakın kötü düşünme ben bu doktorları anlamıyorum tamam bizi düşebilir yönünde uyarmaları ii fakat hemen kürtajdan bahsetmeleri hiç hoş değil....kötükedihüso

Ya benim anlamadığım internet değerlerine göre normal görünüyo ama :uhm:doktor okadar kötü konuştu ki orda ölücem felan zanettim %50 %50 şans verdi........

cnm bence sen doktorunu değiştir. düzgün bi doktora git. üzme sakın kendini bebişimmm

X