merhaba canlarr:))a.s.aramıza yeni katılan annelerimiz de hoşgelmişler bu arada.
kızlar çok sık giremiyorum bu aralar çünkü acayip halsizim kafam kalkmıyor hiç çok kötü.yarın bebişimin kalp atışlarını göreceğim hayırlısıyla. doktordan gelince yazarım kızlar, hepinizi öpüyorum,
hepimize biraz enerji diliyoruuummmm, vallahi ev dandini oldu halim yok bişey yapamıyorum.acıkmasak yemek de yapmayacağım sanırımkaydirigubbakcemile2
aynen canım benimkilerde dar geliyoüst olarak aldım bol şeyler çok piyasada ama yakında ayarlı poltolonda almam gerekecek şimdilik bol kumaşlarım vardı onları giyiyorum.Kızlar Hamilelik kıyafeti almaya başladınız mı kendinize, yoksa daha erken mi? benim pantolonlarda kapanmıyor düğmeleri.
canım senle aynıyız 5 haftada gözüküyormu kalp atışı fisfisfis
merhaba canlarr:))a.s.aramıza yeni katılan annelerimiz de hoşgelmişler bu arada.
kızlar çok sık giremiyorum bu aralar çünkü acayip halsizim kafam kalkmıyor hiç çok kötü.yarın bebişimin kalp atışlarını göreceğim hayırlısıyla. doktordan gelince yazarım kızlar, hepinizi öpüyorum,
hepimize biraz enerji diliyoruuummmm, vallahi ev dandini oldu halim yok bişey yapamıyorum.acıkmasak yemek de yapmayacağım sanırımkaydirigubbakcemile2
fatima38 canim iyiyim bende ama inan bebegimle ilgili hicbisey bilmiyorum su an daha doktora gitmedim insallah iyidir melegim..iyiyim diyorum ama midem berbat ne yesem cikarmak istiyorum kusamiyorumda korkudan gecen bir arkadasima doktor kusarken kendimizi zorladigimiz zaman beegin kalbi duruyor bir an icin demis...bende korkuyorum o yuzden ya dururda birdaha calismassa diye...Allah korusun...
aynen canim bende izindeyim 10 gun cok yorucu zaten isim fabrika benimki..agir is...iyiki izin almisim yoksa duser kalirdim biyerde heralde...surekli yatincada sersem gibi oluyorum ne bileyim yaa iki arada bir derede kaldim..
canim bende korktum bu yuzden hani kusarken cikartirken acikcasi kasiliyorya midemiz o sirada duruyormus bebisin kalbi..Allah korusun dun aksamda ben istifar ederken esim icerden bagiriyordu cok zorlama kendini kalbi duruyor bebegin diye...midem bulaniyor kusmamak icin kendimi tutuyorum bu yuzden yaa korktum inan...:1no2:
ben 7. haftadayım canım. 1 ay 3 haftalık. sen 1 ay 3 günlüksün.
5. haftada göremezsin anca keseyi görürsün tatlişkom.
Arkadaşlar şimdi bişey okudum idrar koyu renkse kız bebek oluyormuş kaydirigubbakcemile2
kızlar en vahim benim sanırım
95 kiloda hamile kaldım
8 haftalık oldu bebişim ama şimdiden çok sıkıntı çekiyorum
ben de çok su içiyorum ama rosenin dediği gibi idrar rengim koyu.dünkü tahlil de de bol amorf ürat çıktı. ama dr kötü bir yorum yapmadı
Kızlarrrrrr geldimmm
Vallahi hiçç iyi haberlerle gelmedim ben doktor acyip moralimi bozdu..
Geçen hafta gittiğimde kesenin boyu 4.5 mm idi bugün 1.50 cm olmuş doktor bunun2.5 cm olması gerekiyordu ve kalp atışını bugün duymalıydık dedi haftaya çarşambaya kadar bekleyelim büyürse ne güzel büyümezse kürtaj yapar nedenlerini araştırırız dedi kızlarr çok moralimm bozuk ya ağla ağla ölücem şimdiiii neden böle olduki şimdii......:a015:
Kızlarrrrrr geldimmm
Geçen hafta gittiğimde kesenin boyu 4.5 mm idi bugün 1.50 cm olmuş doktor bunun2.5 cm olması gerekiyordu ve kalp atışını bugün duymalıydık dedi haftaya çarşambaya kadar bekleyelim büyürse ne güzel büyümezse kürtaj yapar nedenlerini araştırırız dedi kızlarr çok moralimm bozuk ya ağla ağla ölücem şimdiiii neden böle olduki şimdii......:a015:
Kızlarrrrrr geldimmm
Kızlarrrrrr geldimmm
Kızlarrrrrr geldimmm
Kızlarrrrrr geldimmm
Ya benim anlamadığım internet değerlerine göre normal görünüyo ama :uhm:doktor okadar kötü konuştu ki orda ölücem felan zanettim %50 %50 şans verdi........